13

Анонимен

преди 2 години

Според герберите, Радев е виновен.

12

Анонимен

преди 2 години

Абе миналата година нямаше нито един ваксиниран, а нивата на инфекция бяха по-ниски. Къде е логиката тогава да призовават към ваксинация?! Какво като били малко ваксинирани? Нали уж това трябва да помогне, а защо не помага? 40% ваксинирани би трябвало да се изразява в 40% по-малко разпространение на заразата още повече, че и много хора преболедуваха.

11

Gogo

преди 2 години

В Словакия нивото на ваксинация е едно от най-ниските в Европейския съюз. тези пък, искат да ни изместят от предната позиция

10

мак

преди 2 години

И там "всичко работи", както ни убеждава оня без джипка. И там Радев е виновен.

9

Анонимен

преди 2 години

Програмист, друга песен ще запееш, когато хванеш Ковида и осъзнаеш, че ваксата с нищо не ти е помогнала. А впрочем всеки млад, който се е поддал на страха, нека си направи спермограма. Лоши неща се говорят за броя сперматозоиди след Еликсира.

8

Друг

преди 2 години

Изобщо не възнамерявам да се боря за глътка въздух когато дойде време. Вируса е за това. Ние сме генетични моделчета, като хартиени оригами, които да бъдат тествани дали издържат натоварване и след това захвърлени. И благодарение на модерната медицина можем да умираме по много пъти. Човекът е мъртвец и те го връщат да умре отново и отново. Защото защо, отиваме ли някъде където да отива някъде, на по-добро. Ами не, отива към абсолютен ад.

7

Статист

преди 2 години

А какъв процент от възрастното население е това, нещо. Така ли ще ги отчитате вече, след като в САЩ разрешиха за 5-12?

6

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига с тая мантра "малко ваксинирани"защо нещата в Нидерландия,Австрия,Унгария продължават да се сговнясват,и там ли са малко ваксинирани?

5

Анонимен

преди 2 години

Е защо затварят? Нали зеления сертификат работи?

4

до Програмист

преди 2 години

Никой истински... програмист не пише под подобни публикации... По-добре измисли нещо друго... "президент" например.

3

Анонимен

преди 2 години

Затварят ресторанти и хотели , защото реално не знаят, какво да правят... Имитация на "полезни мерки" за да не ги обвиняват после, че са били безучастни... Реално никой не знае, какво да прави.... С ваксините вероятно се търси решение за момента... без да се знае, какви последствия ще има от тях за в бъдеще.

2

Анонимен

преди 2 години

Да се вдигат на бунт. Що си траят.

1

Анонимен

преди 2 години

Словакия също се върна към нормалното.