36

Право в целта

преди 2 години

Другарят "игумен" Вартоло(з)мей е част от фалшивия манастир "Есфигмен", създаден от еретиците-икуменисти. Игуменът на истински манастир "Есфигмен" - архим. Методий е против ваксините, както и всички истински православни християни. Ваксините срещу ковид-19 съдържат фетални клетъчни линии след аборти, а абортът е убийство и е заклеймен от Истинската Православна Църква. Призивът за ваксиниране с тези експериментални препарати е антихристиянски!

35

Анонимен

преди 2 години

Я си гледай попските дела

34

Натовеца

преди 2 години

Никакви християни не са тези а сатанисти!Църквата било то католическа или православна отдавна е корумпирана и превзета от новият световен ред!В Библията се предупреждава за знака на звяра!

33

джуджи

преди 2 години

До Анонимен:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDспука ме от смях :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

32

Анонимен

преди 2 години

Не пука за модата и за вашето прогресивно и за обществените нагласи!Бог казва в писанията си, преди 2-3 хил. г.-Аз съм същият вчера, днес и утре.И да, Той иска да сме фанатици за Неговата кауза.А дървото от, което е забранил да се яде е именно познанието, науката, философията и окултното.И вижте на какво дередже сме?!Чакам от 2-3 г. и дано, да ме прибира при Себеси!Амин

31

Анонимен

преди 2 години

Защо тогава всички ваксинирани тичат с отворени гърла да проповядват ваксиниране, а който не желае е заклет като някакъв еретик. Ефекта на прецаканият, щом той се е прецакал, дай всички да са. Защо ваксинираните не уважавате мнението на другият, който не иска да се ваксинират и ги наричате убийци. Неваксинираните ли създадоха този вирус, те ли заразиха всички останали???

30

Сата НАТО

преди 2 години

Не е Мега игумен бе, телевизията е "Мега"...

29

Българин

преди 2 години

Това е коварна новина! Всъщност мнозинството монаси на Атон не са ваксинирани и даже в един вестник в Гърция бяха изразили съжаление! И как го е написала неграмотната безбожница, която е авторка на статията! Мега игумен бил... Каква лексика... Той е набоден и затова говори така. Но за неваксинираните монаси не говорят много-много продажните медии! Опитват се евреите да победят православната ни вяра, но това е невъзможно.

28

Престанете

преди 2 години

да наричате антиваксъри хора,имащи всички ваксини от имунизационният каландар!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Е, прав е човекът - около ваксинираните мирише на смърт.

26

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са дяволско дело, а Вартоломей ги одобрява. Явно и той е обладан от Лукавия.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21То пък ти имаш, вярвай си.

24

Тия

преди 2 години

Не вярват в Бог , а в Сатаната ! Из Роо ди !

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Абсолютно не е. А пък фанатиците да си помислят дали искат да живеят или не. Ако не - да отиват при създателя си. Но защо и другите, ето това не го разбирам. Къде е човешкото в цялата тази история, не е ли религията създадена за човека а не против него? Тука съзирам едно голямо противоречие между мисълта за религията като упование човешко и фанатизма който не разрешава хората да се лекуват, тоест да бъдат спасени. Много ретроградно. Как да вярваш тогава?

22

Анонимен

преди 2 години

Ватикана е сатанинска ерес, православието комформиска(хродажна) клика, протестансвото се превърна в толерастия, талмудизма отдавна е обновил юдеизма. Исляма си е директно от дявола.Да стартира, края на света.

21

Анонимен

преди 2 години

До не разбрал Оооооо, значи когато неразбиращите от нищо пазачи по моловете / и подобните им/ се правят на вирусолози из нета - това е в реда на нещата, но когато духовен водач призове вярващите към разумно поведение и доверие в медицината - е, това вече е недопустимо?

20

Бря

преди 2 години

А сега очаквам същото доверие по отношение на теорията на Дарвин, за произхода на видовете.

19

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма мозък.

18

Бря

преди 2 години

И духовенството да изрази токова ярко доверие в науката. Такова единомислие с политиците аз не помня да е имало.

17

не разбрал

преди 2 години

Не знам защо тия попове не си гледат камбаните, ами се правят на вирусолози?!