116

Анонимен

преди 2 години

Около тях може и да е така. Все пак са на 80+ години. Те сега ли чак са се сетили, че мирише на смърт? Звучи гадно, но е така. Хората не са безсмъртни и никакви ваксини няма да ги направят. Тая истерия с ковид е с политическа цел, то е ясно.

115

Анонимен

преди 2 години

На смърт не мирише, но вони на заговор и постановка, та се не трае.

114

Анонимен

преди 2 години

Ако мирише, ще го усетим. Имаме добро обоняние. Обаче НЕ мирише на смърт.

113

ам бубаджан

преди 2 години

До Ивелин Михайлов --- мирише ти на изкуфялата ти кратунаааа!

112

Анонимен

преди 2 години

Омразата в сърцата 119 е в само в такива като вас. Вие принизявате хората по полов признак. Вие твърдите че жените са полу човеци, защитавате извращения като отказ от семейство и деца. Затваряте си очите пред сексуални посегателства над деца и после отивате в храма да се молите пред икона на жена, носеща дете в ръцете си. Това е извращение. Заради хора като вас църквата губи последователите си. Вярвам в Бог и знам, че всеки ще бъде съден според делата му.

111

Анонимен

преди 2 години

До 119"християнка" ще кажа: Уважаема госпожо, откога делите православните храмове на български и гръцки?!#Понеже гърците не правят разлика ,са унищожили всички надписи на кирилица в стотици храмове в Северна Гърция които са принадлежали на Българската Екзархия!

110

Анонимен

преди 2 години

Поправка: 116 говори неистините, не 16.

109

Анонимен

преди 2 години

До 115Разликата е, че в гръцките храмове няма търговска дейност, както е по канон. Там не се продават свещи. Оставяш пари, ако имаш, ако нямаш не оставяш. Дай Боже и в България да започнем да спазваме каноните"Разликата е ,че гръцките попове получават заплата от държавният бюджет,а нашите са на самоиздръжка.Иначе ,атонският монах е прав!

108

Анонимен

преди 2 години

Явно Вартоломей е взел бая пари за да ни отказва от християнството. Продажник защитаваш ваксини! Явно ще има скоро среща с дявола!

107

Анонимен

преди 2 години

16, Нали си наясно, че говориш неистини? Влез в Пътя и се извини.

106

Анонимен

преди 2 години

Кой защитава, пропагандира и финансира шизофренната наука за планетарен геноцид с кадифени ръкавици?

105

До 94

преди 2 години

Изобщо не подкрепям думите на игумена! А на българската "християнка" ще кажа: Уважаема госпожо, откога делите православните храмове на български и гръцки?! Омразата в сърцето ви прави ли ви по-добра християнка?! Господ ще ви повярва ли, когато влезете в храма и запалите свещичката, която в България няма да ви дадат без да я платите?! Дано Господ ви прости!

104

Рачков Пръдлето

преди 2 години

На мен пък ми мирише на боб, на чревно преработен боб.

103

Анонимен

преди 2 години

Мирише на с. м. р. т от устата на всеки а гит ат. ор за v. аХini, вкл.нагушкалите се медии.

102

Анонимен

преди 2 години

Българите никога не са били вярващи.Те ходят първо на църква,след това на врачка или екстрасенс.Вие сте сатанисти и вярвате в дявола.Няма как да си говорил с Бог през 2012г.По скоро е бил сатаната и те настроил сега да пишеш антихриста неща.Радваш се че умират хора и не се ваксинират.Това е причината да призоваваш демоне хората да не се ваксинират.

101

До 94

преди 2 години

Толкова си и християнка! Изобщо не подкрепям думите на игумена, но не за първи път чувам подомни думи на български "християни", които не влизали в гръцки храмове и не им се кланяли. Каква е разликата, това са православни храмове?! Господ е друг ли?! Разликата е, че в гръцките храмове няма търговска дейност, както е по канон. Там не се продават свещи. Оставяш пари, ако имаш, ако нямаш не оставяш. Дай Боже и в България да започнем да спазваме каноните

100

Анонимен

преди 2 години

Тенгри е паднал демон.

99

Анонимен

преди 2 години

Ето затова не съм християнин, Аз съм Българин, отдавам почит само на Бог Тангра, Богът на кръвта, оооооо Тенгри, накажи неверниците, които се опитаха да ни накарат да те забравим, ние помнин кои сме...

98

Анонимен

преди 2 години

До ботокса Дано да оздравее човека , пожелавам му здраве!

97

Анонимен

преди 2 години

108 тази някаква, както пишеш задава простичкия въпрос защо в един храм кланящ се на жена не се допускат жени? Защо мъже не се женят, а *** момченца? Това са въпроси които отвръщават хората от религията. Как даваш съвети за семейство, когато нямаш такова? Как учиш как да се възпитават деца, когато не си възпитал и едно единствено? Хората губят вярата си, защото онези които им я дават са лъжци, криещи се зад канони. Не е ли време църквата да се реформира, за да върне хората в храма?