55

Анонимен

преди 2 години

ДОЛУ мpъcнитe и пpoдaжни ръце от децата ни!

54

Анонимен

преди 2 години

Кажете къде е Кунев! Има нещо гнило в Дания.

53

До 53

преди 2 години

Уличните кучета са в лагер на смъртта в Долни Богров. Останалите живи 1500 кучета лежат там по 6 в клетка, сред ***. Докато кака димитричка тиктока тъпчи нов померан в чантата си

52

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е в военна болница бере душа тройно ваксиниран молете се за него и си опичайте акаъла размърдайте си мозъка

51

Анонимен

преди 2 години

Много прецизно ще се тестват вкъщи децата от Столипиново. И не само там. ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА НА МИРА!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Само ако някой може да ми обясни каква е вредата от тестването... "само за 2 седмици, за да" изгладим кривата""... получихте ли сегрегация с отнемане на права?? Сега са се захванали с най-опасната част от обществото-бъдещите майки и бащи. НЕ им трябва разплод. Сега ще ги "тестват безплатно" - ще изпишат нужният ИМ % инфицираност и... от ТАМ до "mandatory" бодене ще е само крачка. Мечтата на евгеника-депопулация. Нали тВа ние направихме с кучешките глутници 10 г назад-къде са сега ТЕ?

49

Къде е Кунчев ?

преди 2 години

Кажете къде е, че почнах да се съмнявам, че :1. Въобще не се е ваксинирал и за това е в болница в тежко състояние или2. Се е ваксинирал с 3 дози и за това е в болница в тежко състояние.

48

Рептиломинат

преди 2 години

Мустакатият пич каза, че ваксинираните карат ковида леко, дори да влязат в болница.

47

Кунчев ли?

преди 2 години

Кунчев е на хотел - кара ковида по халат

46

Анонимен

преди 2 години

айде пак простотии от голяма по-голяма.. "ваксинираните, които са били на лечение в болница, трябва да се тестват за антитела, за да се установи дали са били с фалшив документ за имунизация" и къде пише, че "ваксината" е 100% ефективна.. пък и нали нямало тест, който да покаже какви точно антитела има? оплитате се в лъжите си, че не се и усещате - пълни де*или

45

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ Е КЪНЧЕВ!?!?!?!?!? АЛО РЕПОРТЕРИТЕ

44

до 43

преди 2 години

Шъ прираднат от глад :)))) Кой ще ги провери, дали не са яли. Тестването е проформа-за да усвоим парите на ЕС!

43

Анонимен

преди 2 години

Айде и на децата вече да гледаме като на прокажени и да им всяваме комплекси и неувереност. Евала, тъпчи ги от малки, че да направят по-лек и безобиден преход към това, което ни чака.

42

Обективно

преди 2 години

ЩЕ ИЗПОПРИПАДАТ МАЛКИТЕ, А И ПО- ГОЛЕМИ УЧЕНИЦИ БЕЗ ХРАНА И ВОДА ПРЕДИ ТЕСТВАНЕТО В УЧИЛИЩЕ! ЯВНО НЕКОИ ХОРА НИКОГА НЕ СА ГЛЕДАЛИ ДЕЦА!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Къде е докторът на годината,главния здравен инспектор,ваксинилраният 2 или според слухове, 3 дози доцент Ангел Кунчев?

40

Анонимен

преди 2 години

До 29Кунчев 25 дни вече не може да се оправи от вируса, който сам си натресе с три дози в рамото. Интересно, че журналистите млъкнаха по темата, като преди това бе любимият им персонаж.Ако така леко се кара Ковид след ваксина, не благодаря.Изкарах го два пъти в края на 2019 и началото на 2020 година в къщи на чай, почти без храна и аспирини. Това е най сигурния и доживотен имунитет. А на Кунчев му желая искрено да оздравее въпреки глупостта си

39

Анонимен

преди 2 години

37 свали си едно безплатно арр с кирилица и спри да даваш мнение до тогава. Когато се правиш на загрижен за родината си, вземи че го покажи на яве с нещо елементарно, писане с родната азбука за начало.

38

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете нищо за другия рекламен агент на ваксините - Кунчев?

37

пак този

преди 2 години

Този да каже ваксиниран ли е и какво е състоянието на Кунчев!По тези въпроси нито дума!Чудно е,че днес не ни е занимавал със синът си или с произхода си ,вместо с това,което но интересува.

36

Do 34

преди 2 години

Ama az nw razbiram , a6to vqrvate na danni do6li ot kitai te tam gi promenqt kalto si iskat, da ne govorime 4e ima tolko zatanteni i izostanali regioni, 4e e malko verqtno da vodqt tam kakvato i da e statistika. Prosto e sme6no kitai da se dava za primer.