95

Анонимен

преди 2 години

Почти всички са неваксинирани - починалите, в интензивното, в болница и новозаразените.

94

Анонимен

преди 2 години

Много е възможно преди два дни да сме минали пика в броя на починалите при тази вълна.

93

Анонимен

преди 2 години

И тия в интензивното са набодените!

92

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да има статия от типа "Върл антиваксър в реанимацията на болницата" за Кунчев?

91

Анонимен

преди 2 години

По-добре да бяхте купили мед с прополис и пчелен прашец за същите пари. И да им накапете прополисова тинктура на маските. Тестването е скъпа измама.

90

Анонимен

преди 2 години

Да, разбирам. По-добре е да се тестват в къщи и да си носят теста на училище. Защото учителите в никакъв случай няма да се съгласят да вършат тази дейност.Съгласен съм с това предложение, но при едно условие: Трябва да има специални контейнери за биологични отпадъци, в които децата да изхвърлят използваните тестове. За да не разнесем повече зарази вместо да ограничим текущите.

89

Анонимен

преди 2 години

"По-добре е децата да се тестват вкъщи" - най-добре изобщо да не се тестват

88

Анонимен

преди 2 години

усетиха измекярченцата, че никой няма си пусне детето и смениха плочата, сега ще се правят на умрели лисици поне да започне схемата с тестовете, после айде да е в училище, после дай да бъркаме в носа, докато го докараме детето до ваксина. Родителите хич да не се хващат на това хоро, в на-добрия случай ако менте теста излезе положителен и са толкова тъши да докладват - 14 дни карантина за тях. Трябва всеки да осъзнае, че в момента властите са наш враг

87

УЖАС и БЕЗУМИЕ

преди 2 години

Един тест 10 мин, 25 деца-250 мин, т.е. реално 2/3 от учебния ден ще мине в плюене и слюнки. Родителите ще крият , защото не им се седи 14дни карантина , а могат да загубят работата си, пък и те пращат видимо сополиви деца на училище или градина-няма кой да ги гледа.Цялата ситуация е ***** Няма точен вариант, но да даваш милиони за тестване на здрави деца е пълен абсурд

86

ЧУДЯ СЕ ???

преди 2 години

Няма детска болница, събираме капачки за кувьози и линейки, а се харчат милиони за тестове на здрави деца, при това тези тестове не били сигурни?!Абе хора нормални ли са тези?По скоро всеки родител да тества детето си ако е хремаво ,боли го гърлото и т.н., ако прати видимо болно дете на училище да носи наказателна отговорност.

85

Анонимен

преди 2 години

Нали сме първи по заразност и смъртност? Къде е якото мране и купищата трупове по улиците?А затъват, най-ваксаните, що ли?

84

Анонимен

преди 2 години

Кунче, Кунче, ше ги носим ли милионите в гроба? А можеше да постъпваш по съвест. Дано не пукасяш и се разкаеш затова , което причини на хората. Пусна си пъкления доклад със сертификатите, по който си въведоха дяволските мерки и тутакси те стигна, случайност, не мисля

83

Бай Ставри

преди 2 години

Мустак, ела при мен да те тествам

82

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да пуснете статия за лъжеца Брънзалов, дето съседа му, горкия си държал детето гладно и незакусило за да може да го тества днес. Нищо че училищата не работят.

81

Анонимен

преди 2 години

Катгарджията, да те тестват китайците аналноЗ1а Ковид, със сигурност ще ти хареса!

80

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

Ако проверките са в къщи, язък за парите дадени за тестове.90% ще са фалшиви - не се правят, и каквото каже мама.Сутринта една майка от Раковски , твърдеше че детето и ще се травматизира ако плюе в час.тази госпожа не е била в училищен двор за да види как се плюят като играят децата.

79

Анонимен

преди 2 години

Ние, мангъропитеците вярваме само на Мангъров.

78

правете Добро

преди 2 години

Къде е Кунчев

77

Анонимен

преди 2 години

А най-добре въобще да не се тестват. Кого заразяват, *** мамун? Айде у лево.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89Споко, тоз никога не е бил лекар, да не говорим за професионалист, сега просто забавлява с "знанията" които има, което се отнася за 99% от така наречените ни "доктори", гола вода са повечето :)))