158

До брейниак

преди 2 години

Ти пък щото не си избрал да вярваш в една гледна точка. Такива като теб изобщо не са и допуснали, че може да грешат, но обвиняват другите в хейт. Напротив, вие сте хейтърите и не само, ами и настоявате всички да направят като вас, защото "разгеждате всички гледни точки". Лицемерие!

157

Q

преди 2 години

Къде е Кунчев? Съобщи преди доста време, че е заразен с ковид, и оттогава нищо не се чува за него. Да не би да има някаква омерта сред медиите да се мълчи къде е Кунчев? Ако си е у тях и си пие чайче, що не го включат онлайн за едно интервю? Ей така, да го видим как леко кара ковида, след като се е ваксинирал. Ако е хоспитализиран...ами недейте да мълчите, уважаеми медии. За Чорбанов не мълчахте, когато беше в болница, нали?

156

Анонимен

преди 2 години

"За ковид" се притесняват няколко хипохондрика и страдащи от други психични отклонения, вкл. фобии. Отдавна нормалните хора прозряха истината. Истинските притеснения са всъщност от ковид-фашизма и геноцида, на който вече близо две години се подлагат хората по света.

155

Анонимен

преди 2 години

Гледайки коментарите май и аз съм от ниско образованите, които не искат да се ваксинират. Все пак съм само с 2 магистратури, на ръководна позиция, със заплата над 6 хиляди, с всички задължителни ваксини и някои други, но не и с тези срещу ковид.

154

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има и опция: "Ще се ваксинирам, ако не издържа на изнудването да го направя."

153

Solar Power

преди 2 години

До брейниак: Да тук си много прав. Затова и тези хора (антиваксъри) са предимни ниско образовани и бедни хора. Сред жипситата процента на ваксинация е под 3%. Всеки сам може даси направи извод къде стои на стълбицата :) Умните и богатите хора отдавна се ваксинираха. Тук някои се мислят за умни, но всъщност се натискат да кен зат на онзи стол с дупка в една стая с още четири човека...

152

В.

преди 2 години

Ще ибичам Е. до края на живота си.

151

В.

преди 2 години

Обичам ***.Наистина 2/3 у повече са разтревожени от общото състояние на здравната система. Без това да има връзка с Ковид истерията.

150

брейниак

преди 2 години

Много интелект блика от тези коментари. Ако всички антиваксъри вложат усилията и старанието си от хейта в това да работят и да се стараят повече в работата си, най-вероятно България няма да е в такова положение. Интелигентните хора приемат и разглеждат всички гледни точки и научни данни, докато глупавите, избират в какво да вярват и се хващат за това като удавник за сламка. Обикновено интелигентните хора имат повече за губене, затова се ваксинират и си живеят живота, вместо да губят време в хейт

149

Анонимен

преди 2 години

Колкото и агресивна маркетингова кампания да водите и да нагласяте числата, и да ни облъчвате с невярна информация - то, който е решил да скача от "моста" дет се вика, не могжем да го спрем. Нека всеки избере правилното за себе си, а не да бъде налагано от платени ***. И не е редно да ги наричате антиваксъри, а тия които доброволно и насилствено си слагат торбата на главата - да им казваме ваксъри значи.

148

Анонимен

преди 2 години

Стъкмистиката, 33 %, друг път. По-скоро са 23 %.

147

стана ясно

преди 2 години

и на децата вече дори, че всичко е за едни пари.И, че не вируса, а нещо друго ни мори...

146

Анонимен

преди 2 години

33% ваксинирани... Вие ме разсмяхте, дори в новините по чуждите медии данните са по-точни от вашите. Ще си останете с мечтите!

145

popa ot razgrad

преди 2 години

поведението на българите не е поведение на хора които се тревожат от епидемията...

144

Iv

преди 2 години

Аз само една статистика знам - 100 % от живите днес ще умрат. И от родените утре също... Защо не оставите хората да живеят нормално, "без"смъртни иглофили!

143

Анонимен

преди 2 години

33% бегеДебили ! Значи оня дето е казал , че са 80% не е улучил

142

Анонимен

преди 2 години

Е то в ясно - герб са основно на държавна издръжка (общинската и държавна администрация) и отиват под строй ( за гласуване, за ваксинация). Квото Баце каже (статут на фараон, разбирай обожествен) това правят.

141

Лора

преди 2 години

ПРИБАВЕТЕ ФАКТА , ЧЕ ВСЕКИ ПЕТИ Е С ФАЛШИВ СЕРТИФИКАТ И ВСИЧКО СИ ИДВА НА ТОЧНОТО МЯСТО.ЗА ПАРИ,КРАДЛИВИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ БИХА СТАНАЛИ И СЪДРУЖНИЦИ НА МЪСК!КРАДЛИВИ,АЛЧНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ!55

140

МЕНКО

преди 2 години

Настоящото национално изследване на "Екзакта Рисърч Груп" е проведено в периода 29 октомври - 5 ноември 2021 г. сред 1025 пълнолетни български граждани в 123 гнезда, в 91 населени места от цялата страна. Използвана е стратифицирана двустепенна извадка с квота по основните социално-демографски признаци, която възпроизвежда структурата на населението по местоживеене, пол и възраст.Това е същото,като националното преброяване.Никой все още нищо не знае и никой май не го вълнува и интересува.

139

Анонимен

преди 2 години

До До Вакс-пропагандата= И 90% да станат, пак ще се изметнат и няма да оставят хората на мира. Видяхме го вече в други държави с доверчиви народи, неживели в комунизъм и несвикнали на комунистически медии.