78

Анонимен

преди 2 години

Тези машини са предназначени да бъдат преокомплектовани вече сертифицирани машини, за да получат одобрени серийни номера. После ще ги изпратят в чужбина, където ще си проведат едно масово фиктивно гласуване и ето ти правилния резултат - 80% за Киро и 99% за Радев.

77

Анонимен

преди 2 години

Ние единствени в Света използваме изцяло само машини за избори на територията на страната, и ей така, "случайно" се оказа, че в складовете, където уж се пазеше от жандармерия и специални служби, са се озовали едни машини, котио били за "демонстрации", обаче без никой от тия "пазещи" да разбере. И пак "случайно", те са СЪЩИТЕ като тези, с които ще се гласува. И това не е последната "изненада" от ДС. Има и още, със сигурност.

76

Анонимен

преди 2 години

След като станахме за смях на целия свят с "отличните" ни резултати в борбата с Ковид, сега ще ни сочат с пръст и за "прозрачния" изборен процес. България се е превърнала в бананова република.

75

Анонимен

преди 2 години

ЦИК да разкара мадуровските машини от склада и нареди фирмата да ги предоставят на посолствата на държавите за които са предназначени,да са на чужда територия преди изборите.Щом "новите," талибански партии не реагират по нормален начин на случилото се,а се лигавят с глупости се предполага,че очакват да им бутнат гласове по втория начин.На предните избори имаше в около 10% от секциите проблеми с машините,имаше и такива които показват грешки т.е. не може да се разчита на софтуер от външни лица.

74

българин

преди 2 години

Абе тая ЦИК,нещо на Герберска започва да ми мирише!

73

ТОПновинаОтМатаХари

преди 2 години

228 несертифицирани машини са заснети в ЧЕКМЕДЖЕТО на Баце ,а той нуня ли нуня по анцунг в ложето си и сънува де е духът на Караджата...

72

Жоро

преди 2 години

Никой не се съмнява, че Чашков и Крадев са измамници, както и Прокопиев, Канадеца, Кокорчо, Спеца и т. н., но наглостта им идва от това че Херо Мустафа и ЦРУ одобряват фалшификация та на изборите и всичките други престъпления извършени при едноличната диктатура на Крадев. Целта е да клекнембза Северна Македония, Военна база на американците на Черно Морежи блокиране на руската тръба, а ако Радев не изпълни тези заповеди, ше ко смачкат много по грубо от Борисов, а Борисов явно не случаен човек,

71

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да провери заявките на фирмата и най прибере на съхранение!

70

Анонимен

преди 2 години

Кой ще следи ,че тези машини няма да бъдат разпечатани при цялата еуфория на изборния ден?Чашков няма да пречи,ще ги отвори хич няма да му дреме и после ни чул ни видял!Номерата на машините да се предоставят на ЦИК и най добре да отпътуват по дистинация още утре без да ги връщат с обратен полет!Или дадат на посолствата на съответните държави публично!

69

ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

Радев става само за управител на концлагер

68

ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

Радев тайно носи ЛУНЕН камък във фуражката. Няма да му помогне на 14-ти.

67

мдаааа..

преди 2 години

Циркът продължава...само пРАШКОВ се гърчи с дамаджана в ръка...дреме му за тия 228 нелегални машини за избори...важното е че е хванал дванаЦИГАНИи триМУТРИлихварчета,с които да замазва гафовете на РАДЕВ и компания...РОНТ ФРОНТ дрУгАрЕ...изборите са наши начело с КиреоЛъжеца/с партизанския му псевдоним ЕЛЕКТРИЧКАТА/....

66

я виж ти...-2

преди 2 години

Краен срок на удостоверяване 5 ноември 2021 г. БИС оцени съответствието на машините за гласуване с изискванията за валидността и автентичността на документите; БИМ направи оценка на машините за гласуване относно хардуерната конфигурация; ДАЕУ оцени съответствието на машините за гласуване относно функционалността със софтуера и сигурността на информацията, която се въвежда, обработва, съхранява и извежда от устройството.

65

я виж ти...

преди 2 години

ДАЕУ, БИС и БИМ приключиха удостоверяването на 228 машини за изборите в чужбина.Очаквайте ПОЧТЕНОСТ,нов МОРАЛ и ПОБЕДА на ПАРТИИТЕ НА ПРОМЯНАТА!!!"Дааа...амаНЕЕЕЕ...!"-Петко Бочаров

64

Анонимен

преди 2 години

Гешев веднага да разследва кой, защо и как ги е купил?

63

Анонимен

преди 2 години

Демнстрации се правят с 1-2 машини. Зелените чорапи демонстрации на компутърни системи не са ли виждали за да фабрикуват това долнопробно извинение.

62

Анонимен

преди 2 години

Престъпниците винаги има план А, B,C. Като се обърка нещо минават на план B, а като ги хванат минават на план C. Така, че всичко е планирано. Като ги хванат да кажат, че са за други държави. Но кой им дава право на частна фирма да ползват охраната за тези 228 безплатно?

61

Почтеност и морал

преди 2 години

С 228 несертифицирани машини за изборитте...

60

Анонимен

преди 2 години

Герболяка се е разпищолил да коментира под тая статия. Но на 15.11 никоя партия няма да иска да преговаря с корумпираните от статуквото

59

Анонимен

преди 2 години

Уж никъде нямало машини и едвам намерили, а то артък имало още 228 ? Помните ли как по къщите си носеха машини едни хора и децата им гласуваха за секунди? Имаше видео. Нищо не излезе от разследването. Сега замитат също следите.