98

Стига глупости

преди 2 години

До Дамаджан,: Чети статията, и тогава пиши дамаджански г'лупости. Всичко е написано: кой ги е внесъл, чия собственост са, че не са серттифицирани и че няма да се използват за изборите. Какво не ти е ясно? Или само тролваш (както и всички преди тебе) по опорната точка.

97

Дамаджан,

преди 2 години

Кво си млъкнал, бе! Давай разследване КОЙ е внесъл машините и с каква цел. Стига си пил ичкия и повръщал в 19-те ***. Чакаме разследване. Ха да те видим кво мойш да разследваш.

96

Анонимен

преди 2 години

Отложете изборите , докато се сертифицират машините, простаци! Ние няма да стоим по половин час да си чакаме реда за гласуване 2 в едно! Вие разбирате ли, че ставате умишлени убийци на хора? Гарантирайте, че носите отговорност за здравето на тези, отишли да гласуват!

95

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

КАТО КАК ТАКА ---ПП-КИРЧО И КОКОРЧО ЩЕ ИЗПРЕВАРЯТ ПО БРОЙ ГЛАСУВАЛИ , БСП И ИТН.....???! --САМО ТОВА Е АБСОЛЮТНО ДОСТАТЪЧНО , ДА РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА МЕНТАК И ЧИСТА СТЪКМИСТИКА НА РАДЕВ И ХУНТАТА!---НЕ ГЛАСУВАЙТЕ И НЕ УЧАСТВАЙТЕ В ТАЗИ ФАЛШИФИКАЦИЯ , СЛЕД КАТО НЯМА ДА ИМА СВЕРКА С КВИТАНЦИИТЕ --С ДАННИТЕ ОТ МАШИНИТЕ!!!!

94

верно ли

преди 2 години

ИДЕЯТА ЗА ТЕЗИ МАШИНИ БИЛА НА МАЯ КОСТИНБРОДСКА

93

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ...

преди 2 години

НЕ ОЗАКОНЯВАЙТЕ ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ ---С ФАЛШИВИТЕ МАШИНИ И ПРЕВАРИТЕЛНО ЗАЛОЖЕНИТЕ БРОЙКИ ЗА ПАРТИИТЕ И ПРЕЗИДЕНТИ В ТЯХ!ТЕ СА ---"ИЗБОРНИ МЕНТЕТА" -ПО МАДУРОВСКИ.....ЕВРОПА --ОТДАВНА ГИ ИЗХВЪРЛИ НА СКРАП!!

92

Избори

преди 2 години

Има нещо гнило в тая работа 228 машини за демонстрации е много скъпо нещо. За демонстрации в едни малки по население страни не е нужно повече от 5 машини. Май Рашков верно е много мръсен агент. То само, като го види човек с тия алкохолни торби под очите и му става страх.

91

А Картите

преди 2 години

А сега да видим, как същите тия МВР и Жандармерия, които са ВНЕСЛИ НЕЗАКОННО машините фантоми, ще "гарантират" демократичен изборен процес. Неслучайно ПЪРВОТО нещо, което Радев направи, беше да назначи ДСара Рашков за министър на МВР, а Янев смени всички шефове на Службите. Още тогава трябваше да излезете по улиците, но вие СПИТЕ. Явно да ви управлява ДС и Кремъл ви харесва.

90

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха. Какво става, харесва ли ви "демокрацията" на Радев? Фантомни машини заедно с останалите в уж строгоо огхранявания от МВР и службите склад. Извода е, че МВР и службите са вкарали тези машини там. 228 машини за "демонстрации" в две страни, докато за демонстрациите в България имаше 10 такива.

89

Бонго Бонго

преди 2 години

Бойко даже каза с каква теза ще отговорят и те не се интересуват от реакции, кой ще ги спре?? ЦИК демонстрират само ЛИЦЕМЕРИЕ. Как РАДЕВ Е КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ИЗПОЛЗВА ЦЕЛИЯТ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ ЗА НЕГОВОТО ПРЕИЗБИРАНЕ И ЦИК МИК НИЩО НЕ ПРАВЯТ, НЕ Е ЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, ДРУГИТЕ НЯМАТ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ, ТОВС ПОЧТЕННО ЛИ Е? РАДЕВ, ПОЧТЕН ЛИ СИ,ЛЕШОЯД ТАКЪВ!!!??? КАТО ТЕ ВИДЯ НА СНИМКА И ТЕ ЗАПЛЮВАМ ЛИЦЕМЕР МРЪСЕН!!

88

Анонимен

преди 2 години

И като не са "част от закупените" чий го дирят у нас?Щели да ги проверяват и да ги пратили в Грузия. Тия ни зеха за шарани. Каквито сме си. Просто не им мина номера. Въпреки, че кой знае дали не е минал? Каква ми е гаранцията, че като отида да гласувам няма да е някоя от тези машини, специално нагласена така, че да отчита това, което се харесва на Радев?

87

Анонимен

преди 2 години

А може би е време за национален протест срещу машинното гласуване, стига са се подигравали с народа.

86

dakotabg

преди 2 години

Армения и Грузия,знаят ли?Май,а...

85

Анонимен

преди 2 години

Ами ясно, ще ги ползват за резервни части на сертифицираните машини, като им сменят само твърдата памет, на която е записан софтуерът. Бай Мадуро знае как. А как точно Томов ще гаантира, че това не се случва вече - ами ето така - никак.

84

Анонимен

преди 2 години

До Архитектът - и решихте най- нагло да мамите чрез фалшиви избори с нагласени машини! А тези, от цик започнаха да кълнат като вещици!

83

Други дейности

преди 2 години

Цитирам: "ще се ползват за демонстрации в Армения, Грузия и за други дейности." Брей, то затова РР е толкова зает и няма време да участва в предизборни дебати. Сам каза "имам и друга работа". Ясно каква!

82

Архитектът

преди 2 години

Много ви е страх от тия машини. Друго си е когато Герберски те мишшоци направо подправят протоколите. Те повече са си неграмотни и трудно се оправят с електроники.

81

Марин

преди 2 години

Тези машини са собственост на черепа, не ги пипайте. Иначе демонстрациите са все за страни с развита икономика и демокрация.

80

?!?

преди 2 години

В склад платен и пазен от държавата тези машини на частна фирма нямат място. Кой плаща за съхранение и Как така се транспортират придружени от жандармерия? Рашков да отговори МВР часна охрана ли е? Това са Стоки на чужди фирми. Лъжете нещо гадове.

79

Анонимен

преди 2 години

И като вземе Кирчо 170 хиляди фалшиви гласа, става втора политическа сила, прецаква Нинова, която в този случай ще трябва да се съобразява с него, а не обратното, както би било ако БСП е втора политическа сила.