100

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирах се и все още чакам Бил Гейтс да ми проговори,обаче нищо.Май ми е сърдит.:)

99

Бахур

преди 2 години

Аз вече съм с 50 год. напред така че ми лъчка инструмента

98

Анонимен

преди 2 години

Квантовата епоха чуккааа на вратата. Се и е там вие, какво ще правите. След 20г света, ще е друг, вие ще сте минало.

97

дядо Ванго

преди 2 години

Ке видим два Света а третият се преМЕТА .....

96

Анонимен

преди 2 години

3 по 100 без мезе и вселената почва да я хваща мета.От някъде чехъл ми мета,от другаде друго ми мета...Вселена какво да я правиш...?!

95

Ада е тук

преди 2 години

В Перник Юлиян Борисов Георгиев е един от извергите които тестват технологията и манипулират хора, незнам колко хора е убил чрез синтетика!

94

Не ставааа

преди 2 години

Господин банкер отивам взимам пари назаем и си плащам таксата и ония от РЗИ и Полицията ти що не спазваш карантината: а една глобичка тука! На нема значение че съм ваксиниран първа доза ... Най-много до shopeto за храна? Кой да ми пазарува на мене под карантина. Комшията? И той не мое ме диша...

93

Ели

преди 2 години

Ще чете мислите само на ваксинирани. Споко!

92

Анонимен

преди 2 години

Днеска ме върна да не влизам един пазвантин на един магазин Баунещо си там,не му запомних името.Вика:'' Дай сертификат''.А аз му викам:''Не го нося''.И той:''Отивай отстрани''.Застанах в страни и гледам,другите вадят телефони и му показват нещо.Викам си сигурно така се показва и извадих моя,но той е старовремски от първите с копчета и ми се присмя.Вече излизам с хартията-сертификат.На него има квадратче,не се чете какво пише,ама като пиунат и ме пускат.Та така,кой няма акъл има крака,метавселена

91

Анонимен

преди 2 години

спрете земята искам да слезна. и как това ефрейско мекотело ще ми запише мислите. дали ще си бия ваксина как мислите? или насила ще ми инсталира мозъчен интерфейс и антена у ***? иде война. гответе се.

90

Бахур

преди 2 години

С една дума - Че ни праат да умиргаме !

89

гици

преди 2 години

имаме стари телефони ! Тези метавселени да лапат *** 😀

88

Анонимен

преди 2 години

ДА Й ГО ТУРА НА ЛУНА

87

Анонимен

преди 2 години

В Перник над Профилакториума са хванали брат и сестра канибали

86

Това е сатанизъм

преди 2 години

Манипулират мозъка и убиват човека

85

Те убиват

преди 2 години

Те убиват - манипулират съзнанието и убиват -води до самоубийство или робство до живот

84

Анонимен

преди 2 години

Нито го знам кой е тоя Фейс,нито съм му чел книгата лицева.Тия другите Туитер Митер изобщо не съм ги и чувал,освен бай Тръмо дето пишеше в един Туитър,но не знам как се влиза да се чете там.Та какв амета,каква бета вселена ви гони не знам?!Обичам да пуша,да пия и да ям!

83

Ще живея в гората

преди 2 години

На Запад това вече е факт. Няма баби да седят по пейките, във фейсбук са. Ама в България сме си от село, даже и в града. Ще си изхвърля и телефон, и всичко. Ще варя ракия и ще си имам бидони с кисело зеле. Вие си бъдете мета, нета и не знам си кое си там.

82

Антиутопия та е тук

преди 2 години

Адолф Хитлер и Менгеле ще ви се струват пеленачета пред тези ***-тава са масови самоубийства!От години го тестват полицаи и технологични фирми като Съркъл, хората се хвърлят от балкони те полудяват!

81

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбрах от статията.Първо кой е Фейс това лице и коя е неговата книга бук.Второ какво по дяволите е метавселена и как така ще командва хората,които не влизат в такива мрежи?Явно има побъркани хора вече на които се дава трибуна на фантазиите.