140

Каче

преди 2 години

Я моем а пърдем по 82 начина и да се кинем у кръсто на две стране *** само га пърдем чевръсто.Моем и да мислим, *** моем и да не мислим, от що че ми бръкнаат у газефата труба да ми га видат мисловите.

139

Az

преди 2 години

Щели да им четат мислите?! Че то по- голямата част от човечеството,дори не мисли, особено ония отвъд Океана. Да не говорим,че в 21в. още има места по света без ток и течаща вода. Това е парадокса: Все по-умни машини- все по-глупави хора.

138

Искрено

преди 2 години

Съжалявам фейкбук-маниаците !

137

Човек

преди 2 години

Ковид,насилственно ваксиниране,"ограничаването на свободата"..все едно че като сме свободни ,сме отговорни!И още хиляди брътвежи и бълвочи за това как специално нас някой гледа да прецака.Мания за преследваме и параноидни фобии!Това е българина!А сега и фейсбука му е крив.Как веднъж шофьорите с промили и убийци на деца на зебри,чалгата,мутрите и псевдо-философите по всичко не му бяха криви?Заслужаваме си съдбата ние българите.Само че аз вече не съм част от това.Всичко е до осъзнаване!

136

Човек

преди 2 години

Българина е цар на конспирациите и психозите!На това му се казва параноя!Натам трябва да бъдат насочени усилията!Да премахнем езотеричната бълвоч и сектантството от сергиите за стари книги.Понеже създават фанатици.

135

Жгмъц

преди 2 години

Всичко що е -бърг, -щайн и пр. е заплаха за чоечеството

134

Хорас

преди 2 години

Ние четвърта година храним наш AI с тонове дата на хора от всякакви платформи, които можем да скрапваме що-годе нормално. А като нас има хиляди други

133

Анонимен

преди 2 години

Ке ти прочетат мислите до две 😂😂😂Импланта на И . Мъск и казачок може да накара някой да проиграе на покрива на кола,примерно

132

Shark

преди 2 години

Мета-глупости. Закривам всякакви профили, и без това от известно време се чудя дали да ни изтрия фб профила, че много прстААшко взе да става там. Мета-глупостта ще сложи край на чуденето ми.

131

voro

преди 2 години

Нямам фейсбук, няма и да имам ... та какво казаха щяла да ми направи метаглупостта на зукърбърг

130

Анонимен

преди 2 години

Това от години го повтаряме, само че овцете досега си повтаряха мантрата "кой пък ще те следи тебе". Записването и разчитането на мозъчните вълни не е фантастика, а реалност от години. Записват се данните от контролните групи когато трябва да си мислят за нещо конкретно, след което резултата се съпоставя с този на други хора. Само хора, които нямат нищо в главата не се притесняват, че някой рови там.

129

115

преди 2 години

Мета ще ви готви, ще ви прави деца, и т. Н. *** народ, слаба държава.. От наркозависими, ставате НЕТОЗАВИСИМИ!

128

shitkata

преди 2 години

Ке ми прочетат мислите - нанайси :)

127

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва да се учим от Китай и как сложиха кайшки на всичките им технологични гиганти да ги държат изкъсо, особено с информацията която събират от потребителите.

126

Анонимен

преди 2 години

Това е новина само за тези, които са вярвали, че Захаринчо сам е измислил мутрокнижката :) А ние вярваме в науката :)

125

T1000

преди 2 години

Meta е новия SkyNet

124

IQ 3.14

преди 2 години

дивен фейк предполага се че статията ще бъде четена от циментови тикви, които няма да знаят значението на половината от употребените думи.

123

ИТ

преди 2 години

Буката е част от NWO, тоталитарна секта, те казват какво е редно, ако си на различно мнение по тези теми, да речем ЛГБТ, Принудителна Ваксинация, засега само банират, утре може да вкарват в Белене. Лошото е че този виртуален свят, прави зависимост, подобна на хероиновата, една от целите им, не е да си здрав, да те ограничават ако видят, че си зависим, а обратното, по всякакъв начин те съблазняват да прекарваш повече време. Мегавселената е психопатия, не се разхождаш и реални контакти, спорт...

122

Анонимен

преди 2 години

Лошо ..Мн.зависими има по социалните мрежи и най-вече фейса,направо зомбирани,ходят по улицата и забили в телефоните си ще ги блъсне кола, мотор,преди няколко дни видях групичка от 4 човека,който си гледаха смартфоните,вместо да си говорят да се наслаждават на топлото време,слънцето,синьото небе...След няколко години работа на мета вселената нещата вероятно ще са мн.по -тревожни.

121

Анонимен

преди 2 години

Прочел Фараона, фермана от едната страна(завещано)-"И това ще отмине". Та, мета- метлата е само прелюдия на на розовия Пинко.Преразказът тепърва предстои.Разказвачи сър.