294

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен При Костинбродсият сценарии ,нали Гербаджия печаташе бюлетините ? Тоя крадльо , като орангутаните ли и други подобни , помни две минути ?

293

Справка в НОИ

преди 2 години

Хаджигенов е работил-охрана на собственика на Мтел-Грашнов-Доверено лице на Майкъл Чорни...... Всяка крушка си има опашка--знае се всичко за всеки..... М А Ф И Я...

292

Анонимен

преди 2 години

Кой купува 200 машини за демонстрация. Сигурно струват поне 1-2 милиона. Съвсем вече ни правят на балами.

291

Анонимен

преди 2 години

1 милиард от Хемус и 2 милиарда от актуализацията на бюджета не им ли се затъкнаха на крадливите комунисти, че още искат да фалшифицират избори и да грабят родината!

290

Анонимен

преди 2 години

Що щат машини на Албания и Грузия в България? Да ги бяха закарали направо на адреса.

289

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов как няма срама да се показва пред хората, като всички разбраха, че е адвокат на мафията и заплатен подстрекател на протестите. Много му се разпределят държавните пари.

288

Анонимен

преди 2 години

В България машини се внасяха след като има подписан договор. Албания и Грузия нямат договор за закупуване на машини. Машините са за поредно фалшифициране на изборите от Радев, БСП, ДБ и Мутрите. В историята няма комунисти да са провели нефалшифицирани избори!

287

Анонимен

преди 2 години

Радев просто е пример, че българите вече искат политици, които не правят нищо и от които не би трябвало да зависи нищо. Каквото и да направи Радев никой няма да му намери кусур. Това е, отчаяно положение. Пък и той тактично си намира виновни за провалите, къде ИБГНИ, къде Кацаров, къде Слави...

286

радевщина в действие

преди 2 години

Аз пък си мислех , че са за Занзибар и Чукотка !

285

Анонимен

преди 2 години

Аз видях Гърнето да шофира единия от камионите , а другия шофьор беше бичето , но той като видя Рашков скочи в движение и се скри!

284

Анонимен

преди 2 години

Дайте му една-две машини на Бойко . Нека да се порадва човека.

283

Анонимен

преди 2 години

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

282

Анонимен

преди 2 години

Радев е некадърник може да спечели само с машини като Мадуро , а за вируса го оприличавам на Булсунаро. Жалка България с такъв лидер от латинска Америка

281

Право на избор!

преди 2 години

Ако ви кажа:Държави като Албания и Грузия смятат да въведат една една нова технология.Държави като Германия забраняват тази технология категорично.Вие каво ще изберете: Абе оставете ги тези изистанали германци, те нищо не разбират, дайте да видим каво са избрали по-напредналите държави като Албания и Грузия.

280

До 292

преди 2 години

Точно за фалшификация са. Няма как Сиела са ги внесли машините и да се забъркат като ги пуснат в склад на ГЕРБ. Те не са очаквали да се разкрие. Предишните два пъти също са вкарвали машини за проби да видят дали ще се усети някой. Но сега бройката е очевадна и някой е издал схемата. Много пари играят в тази схема. Някой не е получил нищо и е изпял всичко.

279

Анонимен

преди 2 години

Чудовищна фалшификация на комунистическите партии БСП, ДБ, Мутрите. Тези партии са съставени само от престъпници. Затова по времето на БСП се вихреха мутрите, наглите, килърите!!!

278

Анонимен

преди 2 години

Машините се охраняват от ДАНС,защото не се знае в коя от тях е Мадуро.

277

Темерут

преди 2 години

Машините не са предвидени за фалшификация. Бойко Борисов греши. Най-вероятно са искали да ги подхвърлят на ГЕРБ - в някоя централа или някой техен склад, след което ДАНС и Рашков да направят сензационно разкритие как ГЕРБ имат собствени машини, с които се опитват да манипулират вота.

276

Данъкоплатец

преди 2 години

Честита ви подмяна, пардон промяна.

275

Темерут

преди 2 години

След като са за Албания и Грузия и нямат нищо общо с изборите в България, защо имат ескорт от МВР?