374

Нова вълна емигранти

преди 2 години

В очите на Радев, Рашков, Кацаров, Янев сме tapi i prosti *** и могат да ни лъжат както си искат! факт е, че Радев потъпка основни закони, но ето Сова Харис ни съобщава, че Радев има шанс да спечели още на първи тур с над 56%!

373

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ ЗА ГРУЗИЯ И АЛБАНИЯ, А ЧИИ ГО ДИРЯТ НА ВЪН ПОД ОТКРИТО НЕБЕ В ДВОРА НА НАШИТЕ МАШИНИ- ГОТВИ СЕ МАНИПУЛАЦИЯ- ЦЕЛТА РАЗБИТА БГ НЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕК И СЕ ОЗОВАВАМЕ В ЕВРАЗИЯ С ДРУГАРИТЕ- ЗА ТЯХ ЧУДЕСНА ХРАНИТЕЛНА СРЕДА- МИЛИОНЕРИТЕ МИЛИАРДЕРИ, А НИЕ СМАЗАНИ, БЕДЕН НАРОД СЕ ЮРКА ЛЕСНО- НАЛИ РАДЕВ.

372

Анонимен

преди 2 години

За демонстрация са нужни не повече от 10 машини и нищо не е налагало да са в България и в същия склад.

371

Анонимен

преди 2 години

Рашев и Рядков се оа.каха яко! До ушите.

370

Хаахх

преди 2 години

Значи излиза че тия ни приравниха вече с Албания и Грузия.

369

радеф

преди 2 години

Що така бе Бойко? Отне ми победата още на първи тур.

368

Анонимен

преди 2 години

Неграмотния електорат на ГЕРБ/ДПС ще се затрудни доста с машините, те затова реват.

367

дано са

преди 2 години

за манипулации,да падне още герб.Белким сега разберат.

366

Анонимен

преди 2 години

Гласуване с машина = поставена ваксина !

365

Анонимен

преди 2 години

Гласувам без машини! Ако не може, не гласувам! Точка. Ако повечето постъпят като мен, ще ги питаме нашите хрантутници как ще се обясняват пред ЕС. Защото целият им зор е за това. Парите от ЕС. Точка!

364

Анонимен

преди 2 години

250 машини за демонстрация?!? Те струват милиони! Поне ние платихме много за тези смешни таблети с елементарен софтуер! 2-3 за демонстрация, е нормално, но 250?!?

363

стана ми глупаво

преди 2 години

Този Радев е наистина жалък лъжец. И са го хванали без ***. Обясненията му са толкова жалки че няма да се вържат и в детската градина. И знаете ли какво? Аз не си изкарвам парите от политика и общо взето не ме интересува, но не искам да ме управлява такъв дилетант.

362

смях в залата

преди 2 години

Изборите в Албания и Грузия минаха. Може да демонстрират машините и след изборите без да вземат други. Не са им нужни 228 а примерно 2+2 за да не би едната да забие и да провали демонстрацията. И все пак, защо ще ги демонстрират? Да не би да ги произвеждат? Това че ще ги демонстрират е рядко нахално и безхаберно твърдение. Все пак да попитам, кой е човека на когото ще ги демонстрират? Могат ли да посочат физически съществуващ човек с когото имат уговорка за демонстрация? Той ще потвърди ли?

361

да попитам

преди 2 години

Не знам кой е белият хакер, но някой се е хванал за полите на Мая Костинбродска

360

Глупак

преди 2 години

До Иван Божилов - Печка. Ванка, що така бе? Ама ти наистина ли си мислиш, че някой ти се връзва на фейка?

359

Иван Божилов - Печка

преди 2 години

Аз бях депутат от ГЕРБ и благодарение на няколкото чувалчета в зала "Универсиада" спечелихме.Сега пак ще спечелим, защото знаем как става, а вие си гласувайте, за който искате

358

Ха-ха

преди 2 години

Радевите плювачи убедително се напъват да ни обясняват, че да фалшифицирали изборите, било нещо "нормално"! Абсолютно наглеци, и даже парадират с това! Носени били чували , бюлетини? Ами ще носят, нали вече са преброени! И това се прави пред всички, а не да се внасят машини , без никой да знае!

357

Анонимен

преди 2 години

Спомням си избора на Плевела, когато мъкнаха чували с бюлетини насам натам в нощта и никой не разбра защо ги мъкнат, къде ги мъкнат и защо това беззаконие не се преследва от прокуратурата. Спомням си как залата в която се отчитаха изборите скандираше хорово "Мафия! Мафия!" Това ми е спомена от избори, организирани от СИК-аджията от ГРОБ. А сега същия този простоват индивид, се преструва на ангел и дири под вола теле.

356

Анонимен

преди 2 години

Тъпия Лойко, носител на жълтата фланелка (?!?) отново с поредния предизборен скеч от поредицата ни чул, ни разбрал.... Снимайте му изявите и направете поредица. Ще изкараме пари от нея, ще засенчи "Ало - ало".

355

Анонимен

преди 2 години

Нещо не се чува за "акции за купуване на гласове" откакто гръмна историята с фантомните машинки за гласуване. Мдааааа. Оказа се, че МВР на Рашков и ДС, освен че прави черни кампании, се занимава И с фалшифициране на избори директно "от извора".