73

ПОЗНАВАЧ

преди 2 години

И аз съм в чужбина - и ви призовавам: бийте им здрав шут на тия, не вярвайте на провалени за Н-ти път гюбрета!

72

Един от повечето

преди 2 години

Ако годината имаше още месец- два и на чеъвъртите избори резултатът щеше да бъде същия. Но, както се казва, Нова година, нов късмет. *** още не е прегладнял достатъчно, Радев после *** жална. И стига надувахте процентите на партията със затихващите жизнени функции-БСП. Нинова се справя добре. Ще и помогна, няма да гласувам за президент на първия тур.

71

Анонимен

преди 2 години

трябва да са мазохисти ако гласуват за някакви некадърни връзкари които на практика са ги изгонили и ограбили държавата им и са назначавали некадърни нагли калинки вместо способни. затова и некадърното мутренско племе винаги ще е на дъното защото с нагли български връзкари държава няма как да върви напред и да съществува

70

Анонимен

преди 2 години

Ама ти сериозно ли смяташ, че имигрантите в чужбина ще гласуват за БСП? Затова ли взе за шеф на комисията по изборите онза скапан седесар, на когото първата работа беше да започне словесна канонада срещу президента? Ти да не си решила да свършиш нещата в БСП като с Изотимпекс?

69

гадателка 2

преди 2 години

че и го напълниха с разни парашутисти измамници дето килерите им пълни с мръсни ризки и *** гащури. и сега една голяма грандиозна коалицийка на ковид фашистите и капитулация пред ЕСССР и Джу Ес Ей. процесът тече от 40 години. за жалост само келемета и страхливци във властта през това време. ще бъде затрит най стария народ на земята с най старият език - българите.

68

гадателка

преди 2 години

разиграват ни един много пошъл театър и ни правят букаке едновременно. първо бянкянският тулупин кандидатира цецка за да може ушан да стане прецедент, ушанко пък цру го подготвя от едни има няма 20 годинки, срещат го със шваб, онзи етиопец от СЗО, разни големи клечки. после тиквочко уж го хванаха с чекмеджетата,че онуй неопоръбеното зърнарче го топи, че да загуби изборите. после 3 пъти служебно правитестлво да подпише тихомълком неприятните абзаци.

67

не мой ни излъже

преди 2 години

До 1996 г хората чакаха нещо да стане и като дойде Виденовата Зима си взеха бохчичките и заминаха в странство. Те тези дето са посещавали Харвард с 50 000 долара годишна такса, не са гладували през Виденовата Зима.

66

да бъде ден

преди 2 години

България е на това дередже благодарение на разрушителната политика на партията столетница. Но един ден, когато се отърсим от отровните и лапи, ще грейне слънце и над нашата изстрадала родина.

65

другарко

преди 2 години

толкова ли си проста ? Вашия Радев си направи партия зад гърба Ви , разиграва ви месеци, даде ти предварително пробит мандат, катери се 5 години по главата ви ,срина всичко , пък ти нямаш смелост да излезнеш и да му теглиш една ...политическа майна...затова ще потънеш с него....заслужено.....Кирчо и Асенчо ще те сменят,...и Мая...вечния кандидат....

64

Анонимен

преди 2 години

БСП трябва да остане под 4%вия праг!!! Тогава ще се оправи държавата!!!

63

Бонго Бонго

преди 2 години

Слави направи безплатни концерти с бас мечо бас, черпи тия дето се активираха да вербуват други с алкохол, *** и кокаин и тъй всичко на аванта станаха гласове на изборите. Корнелия им предлага на бг в чужбина нищото като пилот. им възгледи. Нищото.. като лешояда Радев нищото

62

Емигрант

преди 2 години

Дреме ни за кочинaтаа.

61

Анонимен

преди 2 години

Иска да привлече гласовете от аСлавчо, но не вярвам да и се получи. Тези хора напуснаха главно заради тях. Ще се насочат към други партии.

60

Анонимен

преди 2 години

бах ти наглостта!ИЗГОНИХТЕ ГИ ОТУКА ЧРЕЗ ГЛАД, БОЙ И МИЗЕРИЯ - СЪГЪ7 ЗАЕДНО.Виж, лондонската партийна органиация, клон харвард, за тех, да. АМА ДРУГИТЕ, КЪДЕ ИМ РАЗПЛАКАХТЕ И МАЙЧИНОТО МЛЕКО.....да ви отразеват! е как ше стане?

59

ОСТАВКА на министри1

преди 2 години

Тая Нинова, ще МАХНЕ ли МАСКИТЕ или ще ходи като някоя турска кадъна, РОбиня в Харема на араби- Ислямисти ??ОСТАВКА на министрите които сложи президента -Радев !!!!!Оня Мошеник- Здравен министър, е сложен като министър, за да ни ПАЗИ от вирусите, а НЕ да ни казва как да се обличаме. Хората НЯМАТ пари да ядат. Нямат пари и за ДРЕХИ< а тия мошеници министри, искат да КУПУВАМЕ китайско- турски МАСКИ, Ваксини и сертификати.

58

ОСТАВКА на министри2

преди 2 години

Като започне да раздава БЕЗПЛАТНИ маски, тестове и ВАКСИНИ и сертификати, ТОГАВА може да иска хората да ги взимат тия неща.. ..С тая МАСКА, дори НЕ можеш да РАЗПОЗНАЕШ китайците, които ПРЕНАСЯТ и РАЗПРОСТРАНЯВАТ вирусите... ..Тия Служебни министри са пълни НЕКАДЪРНИЦИ... Както преди години, Б.Борисов приказваше че ще спира престъпността... Един ИД.И.ОТ- охранител, НЕ може да спре престъпността в държавата, и особено чужди нашественици..

57

ОСТАВКА на министри3

преди 2 години

ТРЯБВА някой с АКЪЛ, да МАХНЕ маските за българи и да ИЗГОНИ всякакви китайци от България, или ако идват, САМО да обикалят по ХОТЕЛИ с СКАФАНДЪР, торба на главата, за да НЕ ни заразяват.. Китаийци, араби и н.е.г.ри НЕКА да се гърчат, както и такива изглеждащи като тях... ВАЖНОТО е ние, българите да живеем леко, да пируваме и гуляйстваме...

56

Бонго Бонго

преди 2 години

Нинова, ти трябва да се отречеш от себе си, за да гласувам за теб. Унищожи чинията на Бузлуджа и ще разбера, че си се отрекла от себе си.

55

Дааа!

преди 2 години

БСП ще е ключов фактор само за другарката Нинова. Тя ще трябва да пътува към родното си село , защото няма да има стол за нея в Парламента.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма да се връщаме засега в България дори за отпуска . Пламнали в заразата, озлобени, мизерни, мразещи, бедни, антиваксъри.