93

ПЪТЯ Е ВЕЧЕ ПОСОЧЕН:

преди 2 години

...ПО 350-УМРЕЛИ БЪЛГАРИ ЗА ДЕНОНОЩИЕТО И ПО-ОЩЕ ТОЛКОВА , ЗАРАЗЕНИ И УМРЕЛИ ДЕЦА С "ТЕСТОВИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ"!!!!!....РОТ-ФРОНТ--СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ!

92

Анонимен

преди 2 години

До Така е .. - Ок- съставяш партия и правителство и ... До там. Едно решенеи не ти минава, защото всички ти бият коонтра. Или викаш, да няма право на гласуване в парламента изобщо?

91

Бонева

преди 2 години

Нинова,най-малко пък с теб и твоята партийка желаем да правим това !БСП и ти не заслужа вате въобще да минете границата и трябва да останете в забвение ! Ти пък на какво се на дяваш,че на това отгоре си и сигурна,че ще бъдеш фактор ?!Или на комунистическата кохо рта резултатите ВЕЧЕ са известни ?!Можем и без теб и БСП !!!

90

на безопасно място

преди 2 години

Аз се махнах 1993 когато гласуваха вот на недоверие на Филип Димитров. Преживях на топло с добра заплата 1994 - 1997. Ще остана вън от обхвата докато БСП отиде в небитието.

89

ЬЬЬ

преди 2 години

Изгонената от станишев за корупция сега ще се бори срещу нея и след като е забогатяла незаконно,ще вика на висок глас кражбите да спрат,сиреч - които можахме забогатяхме.Да живее радев и незачитането на конституцията - наше куче лошо няма.

88

Диана

преди 2 години

БСП били много "отговорни, диалогични и разумни"?! Ха-ха-ха...Само пропуска целта и целенасочеността на тази тяхна "диалогичност, отговорност и разумност"-да изхвърлят Герб за да седнат на мястото му..Каква диалогичност са имали БСП когато изобщо игнорират тотално Герб?!Чудно ми е как някои хора могат да ни смятат толкова глупави,че да бъдат толкова нагли с тях!Според мен, това което иска задкулисието и прави Нинова е да компроментира тотално идеята за комунизма, така че никой никога да не си по

87

емигрант от 1990

преди 2 години

Бойко не ми харесва с патриархалния си стил. Такъв беше младшия ми командир в казармата. Такова поведение ми е досадно. Но този човек работи и милее за България. Очевидно такъв е манталитета на българите от западна България. Но тези неща търпят развитие. А Радев и сие, там Рашков, изпратения да учи в Канада кадър на ДС са откровенни престъпници и българите трябва да съумеем да се отърсим от тях.

86

еми грант

преди 2 години

До емигрант от 1990А за Бойко може ли да те питат?Все пак той е 20 г в политиката и 10 г в СИК? Или това няма значение за твоя милост" емигрантска"?Непълнотата в заключението ме кара да се съмнявам.

85

Жорж

преди 2 години

Голям майтап.....че те тези хора що са в чужбина м..а како Кордело?И БСП у.мре Але Але Але..

84

вие ли

преди 2 години

ще развивате България, вие дето избихте цвета на нацията след 9ти, вие де правите "демокрация" след 10ти - 100 годишната сатанинска секта де затворихте църквите и се кланяте на мумии?

83

емигрант от 1990

преди 2 години

Аз заминах млад и имам още до пенсия. Обмислям да се върна след десетина години когато тъмните субекти на нашето време са останали в миналото и хората ще ме питат какво е това БСП? Кой е Радев? И въпроси от този род.

82

шопо

преди 2 години

До Зозои тия са много,ама нали херо ги раздава....

81

шопо

преди 2 години

ще открия кръчма само за не ваксинирани!!!

80

факт

преди 2 години

пътя е един, терминал 2!

79

Анонимен

преди 2 години

заради такива пишман приватизатори, като тая, много българи са в чужбина, вкл. и нейното

78

baba yga

преди 2 години

нинова,към кои българи се обръщаш?към тези които вие кому....нй....те изгонихте като ненужни за да си търсят хляб в чужбина,а внушабате на хората,че герб ги е изгонил,а сега търсите тяхната подкрепа,за да те докарат на влас и да можеш да гребеш с пълна шепа.пълна наглост и алчност.а защо не върнеш твоя син от америка и да го изпратиш в русия или с.корея.а ти си *** на село и си гледаи градинката.не ви искаме повече,нито лъжите ви.

77

Гошето

преди 2 години

Способните българи в чужбина са си оправили живота и вечните скандали в България не ги предразполагат. Нинова най-много да привлече мързеливи и некадърни далавераджии, които са никои в чужбина, но в България могат да направят някой лев като се закачат за точния човек.

76

И към синчето

преди 2 години

си в "загнилата" Америка ли се е обърнала????? Гласувайте др0гаре за БСП и вервайте, че бозата пак ще стане 6 стотинки. Обяснение към по-младите: Преди 30-40 г., по дисциплината "научен комунизъм" (учебна дисциплина, със оценки, заверки и т.н.) ни втълпяваха, че "КапитализЪмът е в своята загниваща фаза". Пък всички к0муняги в тая "гнил0ч" си пратиха дечурлигата? Сега унучетата им се връщат (от Канада) да променят България.

75

Зозо

преди 2 години

Хахахаха, ключов фактор?!? Към 10% максимум БСП-то :))))))))))))))))))))))))))))))))))

74

Анонимен

преди 2 години

Знам ги аз пътищата на Нинова, крайната им то(ка винаги е Москва Кремъл.