41

Анонимен

преди 2 години

Абе то първо се е срутило, разчистили сте и сте видели проблема, и а дано ама на дали е отстранен както трябва

40

П

преди 2 години

Наречи ги мърлячи и ще си прав.

39

Радеф резидента

преди 2 години

Империята на пайнера се срути, чалгата потъва

38

Чистокръвния асан

преди 2 години

Само радеф и чалгата

37

Анонимен

преди 2 години

Тия една педя дупка, образувана след основен ремонт на пътя не оправят, ще съборят 100 метра готов за употреба път 4 лентов път. Хахахахахаха.

36

Анонимен

преди 2 години

Май не четете внимателно! Заради покачване на нивото на подпочвени води правят допълнителен дренаж до магистралата, да я обезопасят. Няма срутване, обратно, превенция срещу срутване. Ама то, чашката и мисленето не вървят в една посока!

35

Шофьор

преди 2 години

Откакто пътувам по нашите пътища слушам тези строители колко са хубави магистралите ни..Е,не им вярвам..

34

Анонимен

преди 2 години

Щях да повярвам на строителя, ако беше в Япония примерно.

33

Анонимен

преди 2 години

Подпорна стена е пак!

32

Анонимен

преди 2 години

Значи строителя, за своя сметка, съборил около 80 метра готов асфалтиран участък с всичките защитни съоръжения, само за да оправи проблем с някакви подпочвени води? Хахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахсхахахахахахахахахвхахахахахахахаха

31

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска са работи в студ и пек в кал и мизерия с ниски заплати и да бъде разследван!Всички искат да са Рашковци,да разследват и да търсят кусури с високи заплати За това България е така и ще бъде така!

30

Анонимен

преди 2 години

Ако направят правителство ще ОПОСКАТ бюджета! ТОВА СА ТЕРМИТИ!

29

Анонимен

преди 2 години

За ББР ФИНАНСОВИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА ОБЕЗПОКОИТЕЛНИ! ЗА ТРЕТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДНИТЕ ТРИМЕСЕЧИЯ, КОЙ КАКТО ИСКА ТАКА ДА ГО РАЗБИРА!ХАРВАДСКИ НАЗНАЧЕНИЯ!ЗАХАРОСАНИ ПРИКАЗКИ И ПОСЛЕ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ И ФАЛИТ!

28

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

срутване има в рейтинга на радев и мозъка на дамаджан рашков

27

Анонимен

преди 2 години

Путин им каза,че Хемус е стратегическа за НАТО и тия ще се пребият да му угаждат.Свлачища има и на Струма,и на Ботевград -Мездра и на Драгоман За там нищо!Да питам ли Комитова колко даде за мантинелите при Драгичево ..

26

Анонимен

преди 2 години

Тази отсечка въобще не е пусната в движение. Строителите, ако искат може да я изравнят със земята и моста да съборят. После всичко отново, да построят,стига да спазват срока за завършване на отсечката. А, и нали не искат още пари за строящото се,, пропадане"!Въобще не мога да разбера къде е проблема!

25

рашкОФ

преди 2 години

абе как да нема срутване , даже целата магистрала е изчезнала , даже и не е строена .

24

Диана

преди 2 години

До Анонимен25 Какви пари ги нема, бе?Гладна коко.шка просо сънува, та и вие! Всичко си е както трябва, но БСП не може да остави работата така! Тя ще измисля, съунува, бълнува, бленува, лъже. маже и вс. останало за да докаже, че бялото е черно по отношение на Герб! Особено преди решителните избори за превземането на властта от тези плун.ге.ри, значи...Те нема да се дерат цяла година така за нищо,я!..За БСП нема спасение - или те си отиват, или затриват държавата..Друг път нема, явно! БСП ВЪН

23

Диана

преди 2 години

Смятали те!Една п.а.тка смятала, смятала, пък взела че се удавила двойно-веднъжка за мисленето и втори път за сметането!То така си е, значи..Не всеки мой да смята дали имало там мантинели или не..А БСП каквито са си тъ.пи.чки по изрождение,значи, съвсем не могат да смятат,особено когато наближава решителен бой, значи..Целото им па.теш.ко същество е насочено натам,значи,как мой чиляк да мисли пък и да смета при това положение?! Ето от там идват грешките, от изборите-че как иначе ще чернят другите

22

Анонимен

преди 2 години

слушаите изказването на тези експерти - няколко минутно оглеждане, било им странно защо така, но нямало срутване. Така като ги гледам не са оглеждали много много, и парите 90 млн пак ги няма? Кой открадна парите и защо в БГ магистралите изглеждат като ападни второстепенни пътища?