343

НАРОДЪТ

преди 2 години

ТАКА ЩЕ Е, ЩОМ НЯМА ЗАСИЧАНЕ НА МАШИНИТЕ С БРОЙКАТА ХАРТИЕНИ БЕЛЕЖКИ! ПРОСТО 228 МАШИНИ ЩЕ БЪДАТ ПОДМЕНЕНИ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ВКАРАНИ В ТЯХ РЕЗУЛТАТИ! Т.ОЛ.КОВА Е ЛЕСНО И ПРОСТО! НАПРАВО ДА ИМ РЪКОПЛЯСКАШ!

342

Анонимен

преди 2 години

Бойко, теоретично срещу Харвард нямаш шансове, колкото една мравка срещу мравояд, толкова са ти шансовете.

341

ля ля

преди 2 години

аматьор! ми много ясно че тези машини ще са н асклад преди да влязат в употреба! много ясно че госин Борисов ще търси под вола теле щотото само това дири милия - телета! много прос и амбициран - това е най-опасното! ненаял се

340

Цццц

преди 2 години

Това са 228 машини В ПОВЕЧЕ ОТ ПОРЪЧАНАТА БРОЙКА! КОЙ ГИ ПЛАЩА??? НА РАДЕВ СПОНСОРИТЕ! ЯКО ИНВЕСТИРАТ. ПОСЛЕ ЩЕ СИ ГИ ВЪРНАТ ДЕСЕТОРНО! НЕ СПЕТЕ СПОКОЙНО, ДЕЦА!

339

Анонимен

преди 2 години

Трети рунд на бойко срещу Харвард.

338

Анонимен

преди 2 години

"В склад в София се съхраняват 228 нелегални машини за гласуване." -- как точно разбраха, че са нелегални. По избори досега герб са свикнали да фалшифицират и сега действат първосигнално, мислят си че всички са като тях мошеници, ще създадат суматоха, ще отвлекат вниманието от разкритията за кражбите им, простите хора ще ги помислят за борци за честни избори. Така действа мутрата, тънък психолог.

337

абеее

преди 2 години

На кой ли му пука кой ГЕЙ ще назначат от Интернационала,нали заповеди ще изпълнява и ще гради новия куманизъм на Клаус Шваб?Ще въртите гюбеци и дроновете ще носят манжата,а телефоните ще бачкат!

336

никога бкп-герб

преди 2 години

До анонимен Да бе ! Костинбродския сценарии,а ? Гербаджия печата бюлетини ,опакова ги ,надписва ги и готови да отпътуват за Габрово ,Благоевград ...370 000 хиляди,подпечатани ,прономеровани ,прошнуровани ..на ползу ГРЕБ . .Де гиди ,изтрещялник крадлив и лъжлив . Отвратителна и опасна личност ,добър манипулатор с психически отклонения , който му помагат за манипулациите лъжите . Но сам ТОЙ ,като човек носещ тези проблеми ,не осъзнава дейноста си следствие на заболяването си...Карлуково ...!!

335

Анонимен

преди 2 години

Мутроидите гласуват за герб, машината праща гласове на ПП, това е Харвард -- свиквайте мутри.

334

анонимен

преди 2 години

На Бойко и на Цецо тия сценарии са им добре известни.

333

Делян

преди 2 години

Това е пълна джипка машини!

332

ВЕРА СУ

преди 2 години

228 МАШИНИ СА ЗА УПРАЖНЕНИЕ НА РАДЕВ И СЪВЕТНИЦИТЕ МУ, ДА СЕ НАУЧАТ КАК СЕ ГЛАСУВА, ЧЕ ИЗПИТВАТ ЗАТРУДНЕНИЕ. НАЛИ СА ОТ ПОМОЩНОТО?

331

ЧЕРНО ТОТО

преди 2 години

ЗАЛАГАМ НА РАДЕВ ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ.СЪДИЯТА Е КУПЕН.

330

българин

преди 2 години

Господи,моля те,пожали ме!Скрий това природно недоразумение,че вече идва в повече.Такъм тапир много отдавна не се беше раждал по нашите ширини.Но жаля акъла на тези,дето вървят около него.За нивото на техния интелект и манталитет, какво да кажем?

329

Анонимен

преди 2 години

То ясно,че машините са за манипулация! 228 непоръчани машини,пристигнали с бърза поща едновременно с т.н редовни.И като не са платени от ЦИК кой ги е платил?МС или частно лице?Това не са малко пари.Липсата на контрол на разписките,където е отразен реалния вот с протокола,поражда неприятно чувсто че се гласи измама.

328

Анонимен

преди 2 години

Дали сме толкова много пари на Сиела за тези машини, че има артисали и решили да купят допълнително 228 вместо да връщат пари.

327

Анонимен

преди 2 години

до 370 Комунис не може. Кой точно визираш? Щото и борчето др Борисов е бивш ДЪРТ КОМУНИСТ Като пожарникар! Та за кого точно говориш? -:)))Та да уточним подробностите де!

326

Каймана

преди 2 години

Време е тулупа да лежи в затвора. Умори толкова българи този

325

Комунист НЕ може

преди 2 години

легално да спечели избори.

324

Анонимен

преди 2 години

до 368 Служебното правителство само ГЕРБ Не го признаваше! Защо ли?! -:)))