423

Анонимен

преди 2 години

Ограбили държавата ***,трябва да бъдат съдени,осъдени,за да се успокоят хората.Като разбеснели диви ***,тичат по села и градове,да ломотят за машини измислени от сополите собствениците,за да се скрият чувалите,саковете,пълни с парите на обруленият ни народ.Няма друга държава,с толкова объркан и необразован политически народ.Протяга ръка нашенецът за 30-лева,купуват го и след изборите започват псувните,клетвите за лошия му живот.

422

Iozeff

преди 2 години

До Зна се Важното е герберския народ да не отиде до урните! Останалите знаем за кой да гласуваме!

421

Iozeff

преди 2 години

До Изборите са менте Единствения комунист който познавам,това е толупът от Банкя!

420

Щом...

преди 2 години

...така жестоко се пени, предполагам е ужасно наясно как стават тези неща и го е страшно шубе да не го бият на собствената му игра ;) . Нищо де още 6 месеца Рашков да му диша във врата и Баце може и да влезе в психиатрията - гледам доста се е депресирал ...

419

Iozeff

преди 2 години

До АнонименАнонимните *** са най-смешни! Видяхме къде са машините! Нищо вярно с това което говори Винету! Следващите 5 г. Г-н Радев отново ще бъде президент!

418

Протестиращ

преди 2 години

Ей Баце колко си *** . Това не са машини за измама на изборите това са резервни машини на Мадуро от Венецуела ! Там при него е тясно затова са тук...абе къде е Батко от ИТН да каже нещо у Фейсо !

417

Поплавски

преди 2 години

Кучетата от уличната глутница си лаят,идва 14-ноември,Радев остава в президентството за още пет години,нещо което ще съсипе бат Бойко.Ново правителство,нови право защитни институции,нов ред в гадния хаос който оставиха герберите.Милиардите се връщат от където са измъкнати,виновните да бъдат съдени и осъдени,това искат 95% от българите.

416

Анонимен

преди 2 години

Е какво повече да покаже Борисов!?Пак ли лъже?

415

!

преди 2 години

Понякога думите са излишни - само трябва да се вгледате във вожда и кохортата Му!

414

гадна работа

преди 2 години

Те така спечелиха изборите и през Април. Само че машините бяха извън България и българите бяхме зловещо изненадани. Честните българи ходят на работа защото ако не отидат ще оставят семействата си гладни. А комунистите поддържат там свои емисари които имат време да се занимават с политика. Това е слабото място на демокрацията.

413

Анонимен

преди 2 години

Много гавази го пазят тоя лъжец и крадец.Сакън,да не даде фира,че после закъде без него?

412

Зна се

преди 2 години

До Чичето. Мислете си че ако купеният съд не отмени решението на ЦИК за броенето, да се подсигурите с допълнителни машини без сертификат та да е сигурно, че вашият сбирщайн ще спечели. Елементарни сметки на безкрупулни и алчни хора. И понеже народа разбра за измамите, които готовите, той отвратен няма да отиде до урните. Нямаше как да не се повтори и у нас американския модел щом зад кулисите пак са те, а вие техните маши готови да погазите род и Родина за проклетите европейски милиарди.

411

Гербава афера

преди 2 години

Костинбродската измама на ГЕРБ Автор: Явор Дачков, в. Галерия glasove/categories/skandalyt/news/kostinbrodskata-izmama-na-gerb Работата е там, че пропагандаторите на Костинбродската афера не могат да отговорят на простия въпрос защо са отпечатани близо 400 000 допълнителни бюлетини извън необходимите и в нарушение на официалната поръчка и всички изборни правила?

410

Анонимен

преди 2 години

какъв Костинброд бе когато ви хванаха с бюлетини ли крадлив лъжец

409

Изборите са менте

преди 2 години

ИМА ПРЕДВАРИТЕЛНИ БРОЙКИ ЗА ВСЯКА ПАРТИЯ, ЗАЛОЖЕНИ В ПАМЕТТА НА МАШИНИТЕ!.... ВАШЕТО ГЛАСУВАНЕ Е САМО ФОРМАЛНОСТ!!!!!

408

Изборите са менте

преди 2 години

С МАШИНИТЕ----СТЪКМИСТИКАТА Е ПЪЛНА!

407

Чичето

преди 2 години

Главният секретар на МВР и Сиела показаха, че тези машини са в запечатан контейнер. Интересно как Тулупа е видял, че машините са черни? Рентгеново зрение ли има, или е екстрасенс?

406

Анонимен

преди 2 години

Твърдо съм с Бойко по тази тема, все пак той доказано разбира от манипулации на избори, дори дава пример с Костинброд, което си беше негово постижение. Нека се доверим на професионалистите по темата.

405

Анонимен

преди 2 години

Комисията явно са хора гербери и непрекъснато портят служебното правителство и президенството. Партиите от протеста не си направиха труда да намерят честни членове на комисиите. Това беше най важното за честни избори.

404

ПроСоТо

преди 2 години

ще повторя,защото тоя *** ме натъжава..Дали се усеща какви ги плещ.Едва ли...Защото ако обвинява че се подготвя "подмяна на вота" ПО "КОСТИНБРОДСКИЯ СЦЕНАРИЙ" значи ПРИЗНАВА,че ТОГАВА герп СА ПОДГОТВЯЛИ ФАЛШИФИЦИРАНЕ на изборите с ония бюлетини..Е?...А ако си спомним,че ТОЙ лично твърдеше,че Мая тогава ги е "наклеветила" следва,че ТОЙ ЛИЧНО КЛЕВЕТИ сега!!..Но,от ИЗВЕЯНИКПОЛУЕДНОКНИЖНИК какво друго да се очаква,освен празно бръщолевене?!