19

Анонимен

преди 2 години

баба ви Меркел призовава- Заповядайте всички емигранти от близо и далеч.Елате в Германия ,ние ще ви посрещнем с отворени обятия ,идвайте по-скоро ,че вече не издържаме .

18

Нюрнберг

преди 2 години

По немското радио казаха че е 27 годишен сириец, 3-*** тежко ранени, но няма да умрат. Влаковете по отсечката са спрени.

17

Анонимен

преди 2 години

Уточнявайте къде става това нападение,защот хората си мислят че е в България.А ако целта е да се шашка народа върши работа.

16

Мехмед Дикме

преди 2 години

Сигурно нападателят е психично болен,не може да е друго

15

Анонимен

преди 2 години

Никаква информация за нападателя, значи считам, че е от гостите на бабата.

14

Бай ти Ханс

преди 2 години

Само да спомена, че тъй наречената уикенд джихадо-престъпност е едва в началото по тия толерантни земи и за последните 2 петъка има 2 наръгани в идеален център на столица на областен град в западната част. Не го пише никъде, а градове със сходен мащаб има поне още 30. Сиреч, войната си тече. Дано някой ги събуди като едно време :)

13

Дърт Пърдялник

преди 2 години

О, може би да не е искал да се ваксинира, а са го ваксинирали желателно насила и патладжанът е изкрейзил.

12

Анонимен

преди 2 години

Журналистите, пак не сте разбрали. Един приходящ и висококвалифициран инженер по ЖП транспорт е тествал оборудване. При теста е станал инцидент и няколко души са пострадали. Въпреки това, инженерът ще бъде награден за проявена храброст.

11

Илюзионист

преди 2 години

До Анонимен 9 --- И това ще стане! Няма да мине много време. Германците не са *** носят генетичен боен дух от времето на Хитлер. Няма да оставят нещата на произвола на Меркелските наследници.

10

Евроатлантик

преди 2 години

Битов инцедент,това не е терористичен акт.Гостите на Меркел не трябва да бъдат обвинявани.

9

Анонимен

преди 2 години

Вече има и жертва - 50 годишен мъж, задържаният е 27 годишен "германец", но не уточняват дали е от "новите" германци!?

8

Анонимен

преди 2 години

Десните не са екстремисти и не убиват съгражданите си. Аз бих им развързал ръцете и истинските терористи бързичко ще изчезнат.

7

Бил Гейтс

преди 2 години

Значи плана върви добре засега,в много държави постигнах 70% ваксинация а други юнаци ми хвърлят по едно рамо и без да влизат в употреба моите чудотворни ваксини!!

6

мак

преди 2 години

Виновна е танте и тези, които посрещаха орди с мечета и възгласи "добре дошли". Т..ъп..ата меркел не ползва метро или влак, та може да се прави на хуманна и мултикултурна. Жалко за всички пострадали. Кога ще им писне на германците?

5

аз

преди 2 години

Задъртжания ще се окаже "Бежанец", "Инженер", "Доктор" който просто не е издържал на стреса от войната в родината си. В крайна сметка ще го пишат страдащ от психично разтройство (неговата религия) и това е

4

Анонимен

преди 2 години

По ваште български пътища всеки ден си заминават повече хора, отколкото от атаки в Германия. При вас *** кой ги вкара? А не, вие си ги отглеждате...

3

Фрактал

преди 2 години

Евросъюзът рекламира бурките като Свобода! На сега. Скоро тия ще обявят халифат в европейстан и това е!

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НА МЕРКЕЛ НОВИТЕ НЕМЦИ

1

Анонимен

преди 2 години

благодарете на уберщурмбанфюрер меркел!