21

Анонимен

преди 2 години

До18Напротив, следвала е заповед да прекрати полета, при което той отговаря, че е поразил мишената. Руснаците много ясно кой е виновен.

20

daweda

преди 2 години

защо някои си мислят че на пилотите само летателните часове се броят за стаж... много тАпи люде... по 30 часа на месец извънредни да са за неколко години ще се натрупат 3000...

19

Командир...

преди 2 години

Абе кaлъфи, час дежурство не означава час летателен...

18

Бла

преди 2 години

До 11Въпросният пишман ас според вас е пилот изпълняващ заповеди. Заповедта е да се свали мишената, обстоятелствата правят това трудно постижимо, няма отмяна на заповедта- действа.

17

ПроСоТо

преди 2 години

наистина,ТРИ ХИЛЯДИ часа ИЗВЪНРЕДНО дежурство?..Ако "извънредното" му е било 3000,колко ли е било "РЕДОВНОТО" му дежурство?.....Казват ,че парите не миришат,но тая тъжна история с тоя "иск" просто намирисва..И то яко..Впрочем,моля да бъда извинен ако задавам въпрос чийто отговор са го дали вече на обществото,но какво показа "черната кутия" на "МиГ"-а?

16

баба мара

преди 2 години

тази жена през цялото време говори за пари единствената и цел е обезщетение2 пъти се е омъжвала сега ще видим кои е следващия наивник

15

Герб Активист

преди 2 години

Тоест, Патрона от Банкя изгърмя милиарди за самолети на картинка а няма пари за заплати на пилоти, дето ще ги карат някой ден...

14

Анонимен

преди 2 години

Какви 3 хиляди, загиналия пилот едва ли има и хиляда часа във въздуха през цялата си кариера.Ако все пак е бил ангажиран на земята да му се даде по5-600 лева на месец, колкото дават на пазач.

13

Анонимен

преди 2 години

На жената ѝ се полагат вдякаки компесации, застрахвовки, всичко, каквото има. Обаче не ми е ясно как се навъртат 3000 часа при нишожния нальот на нашите пилоти? Те на година нали имат по 12 летателни часа общо? Как стават 3000?

12

Светозар

преди 2 години

Абе, честно казано 3000 часа извънредни дежурства, това е много и то неизплатени. Това е някаква фантастика. Няма как да бъде истина. Имате ли представа, какво е 3000 часа извънредни дежурства за боен пилот ??!!! Жалко за загиналия, но това просто не може да бъде истина.

11

Анонимен

преди 2 години

След като се доказа, че пишман асът на бг авиация е подходил лекомислено в изпълнение на служебния си дълг, и е унищожил самолет за милиони, МО не трябва да й изплаща нищо, даже,, наскърбената"вдовица трябва да плаща на МО.

10

Някой

преди 2 години

70 хил лева едва ли могат да оправят нечий живот.

9

Анонимен

преди 2 години

Радев, спиш ли спокойно като знаеш че женицата води дела за да се плати, това което се полага по закон на мъжа й. Това са пари за децата й, останали без баща заради вашата некадърност и слагачество.

8

Анонимен

преди 2 години

Една хубава новина от днес..

7

oz

преди 2 години

С тия пари жената ще си оправи живота-нейния и на детето, полагат й се, това не значи, че не е обичала мъжа си!!

6

Анонимен

преди 2 години

Господи, не ви ли е срам бе управляващи? Жената да води дело за да й се изплатят изработените от мъжа й пари! Господи. Да плюеш така върху колеги! А ние народа се надяваме да не плюят върху нас. Наивници.

5

Клинт Истууд

преди 2 години

Ех, Ушопляс Чорапов, как предаде бойния си другар ти....за няколко долара повече. Достоен си за всенародно презрение и епичен филм.

4

Някой

преди 2 години

3 координатни радара? Кой преписа толкова неграмотно?

3

илиян до 1

преди 2 години

Ще писка разбира се. Летял е човека, полагат му се. Ако ти си съгласен на ангария, много хора не са, защото имат себеуважение.

2

Анонимен

преди 2 години

Данофтая най - накрая се успокои. Явто е вече за какво се е събрала с него, лека му пръст. Да беше драпала да разбере, истинската причина за смъртта му, а не за тия пари.