41

Анонимен

преди 2 години

Съпругата на Терзиев е наясно с всички факти и не им се получи да заметат истината. Много ме кефи тази жена.

40

Hahaha

преди 2 години

Работил извънредно и пак не се научил да лети безопасно както летят всички истински пилоти. Жената на некадърник първо да плати щетите нанесени от пишман пилота!

39

Иванова

преди 2 години

А само загиналият пилот ли е работил извънредно? Логично всички негови колеги имат да получават обезщетения за извънреден труд! Защо МО не се разплати с всички преживе?

38

4epa

преди 2 години

ТО ФИГУРАНТА УНИСТОЖИ И АВИАЦИЯТА НИ !!!!!!!! ТОЗИ 4ОВЕК Е БЕДСТВИЕ ЗА БГ !!!

37

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно нахалство и без това е летял няколко дни от началото на годината. Само самолета дето потроши беше за 50 милиона лева сигурно.

36

Асан

преди 2 години

С лихвите за 10 години

35

Анонимен

преди 2 години

А парите за самолета дето са и от моя джоб?

34

Анонимен

преди 2 години

До28Военните пилоти бачкат нон-стоп и носят дежурства! Предполагам, че по 4ма,, носят дежурства". Сантасето е скучно, виж четворка белот е друго.

33

Анонимен

преди 2 години

До 3 Естествено е Радев да спи спокойно, нали му се размина, уреждането на любовницата си на добре платена службичка в армията.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9-----Радев може да спи спокойно поне по този случай,защото няма капка вина! Виж,може да му е криво,че има такива като теб, детосамо се чудят как да се вмъкнатв темата, да обиждат и ругаят Президента си - един достоен, смел, умерен управленец и Патриот! Ти си ясен - платно лай...ещо пале! Радев може да се гърчи от срам, само ако прикрива възможното обяснение, че МиГ-ът е свален случайно или нарочно от "дружески" (чети: "недружески") *** огън! Това устройва ли те?

31

Бате Сечко

преди 2 години

Да иска още до дупка....

30

Анонимен

преди 2 години

Помнете тази, Деси ли е ква ли е няма да миряса, ще търси още пари от МО!Като видя, че плащат, ще започне да иска още.

29

Анонимен

преди 2 години

До 25Ахаа, като компенсация му предлагат почивни дни, в които той отново бачка и така години!И пилота не се е сетил да си търси парите!? Добре, че има оправна женица да поиска заплащането!

28

Летец-пилот от ВВС

преди 2 години

Поредния предизборен кьор-фишек. Познайте на какво мнение ще е същия този адмирал след като минат изборите ! От личен опит знам, че в МО трудно дават пари за извънреден труд. За разни Деси-та може би, но за редовия състав няма. Дано сега не съм прав.

27

Командир

преди 2 години

Военните пилоти бачкат нон-стоп и носят дежурства! Десетки години и няма кой да ги смени, малко са! Как да обясниш на ЛГБТ кaлъфи, виждали изтребител само на картинка...

26

Анонимен

преди 2 години

До24Още малко и ще кажеш, че са у наредил да се забие в морето. Загуба пространствена ориентация е обвинение към пилота, а не на командването.Измислените бг асове толкова и ще ни опазят въздушното пространство, най-много да се изпотрепят със самолетите.

25

хаха

преди 2 години

Нямало пилоти и тоя поемал следващата смяна, където пак няма пилоти и тоя пак взема смяната. Демек - бил е на работа 24/7. А кога е ял, спал и сpaл - не става ясно от Командира.

24

Командир

преди 2 години

Не е търсил пари защото му предлагат като компенсация почивни дни, които пак не може да ползва защото няма пилоти и поема следващата смяна! Кaпиш? Наистина кaлъфи пишат тук...

23

хах

преди 2 години

До Анонимен 22Какви ги плещиш бе, има само нареждане да атакува мишената, която пада по-бързо от очакваното. За да се компенсира увеличава скоростта и намаля височината. В нито един момент не получава заповед да прекрати атаката. Т'ва военните като се о$ерете от 9 кладенеца вода ще донесете само и само да излезнете чисти.

22

Анонимен

преди 2 години

До19Абе кaлъфи, час дежурство не означава час летателен...Като не е час летене, какви са тия 70 хилки?Или няма значение, летял не летял, голямата заплата си е взима. Покойният пилот не е потърсил пари за тези часове, а,, опечелената" вдовица се сетила да иска парите.