53

Анонимен

преди 2 години

57, да щяхте да го запишете в училище, защото лекарят има право да освободи дете, което е алергично към някоя ваксина или тя е противопоказна за него. Никой нямаше да върне детето. И никога до сега не е правено. Проблемът е, че на лекарите им е забранено да освобождават от ваксина за ковид. Тя е някаква магическа. Няма никакви странични реакции, даже и алергия. И само като го чуеш това и веднага разбираш, че те лъжат на макс

52

Анонимен

преди 2 години

"Сертификат за ваксинация с печат на турския султан", казано точно, ясно и категорично. Какво повече да обсъждаме?

51

възмутен

преди 2 години

До: номер 53 Виж какво бе, готин! И сега е същото както преди! Разлика няма Синът ми е в 8-ми клас, учи компютърни технологии.Когато го записвахме лятото в новото училище му искаха всички задължителни ваксинации според имунизационния календар за да го запишем.Еми, имахме ги!Ваксиниран е срещу всичко срещу което е задължително да бъде ваксиниран - но срещу коронавируса НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА БЪДЕ ВАКСИНИРАН! Капиш амиго мио???!!!Ако нямахме някоя ваксина мислиш ли че щяхме да го запишем?

50

Анонимен

преди 2 години

Само че, тези ваксини, не са като онези

49

Анонимен

преди 2 години

Продажните медии полудяха хехеххе

48

Анонимен

преди 2 години

Такава хартия е била за ваксинация. Сертификатът е и за тестове, и за преболедували също. НЕ ограничава хората и НЕ унищожава икономиката и живота. Можеш по някой от тези 3 начина да работиш на 100%. Ако искаш, де. Можеш и да мрънкаш също.

47

Анонимен

преди 2 години

До дете от соца: "И аз имам много 'цертификати' за ваксини от онова време. Ама никой от тях не ми е давал специални права, ограничения или задължения!!!" _______________ А, още от детската градина не пускаха без имунизационен паспорт!

46

Анонимен

преди 2 години

Време е България да се възроди и да поведе света към свобода. Това е призванието ни и смисълът на живота на днешните българи. Дойде времето за което съдбата ни подготвяше. Днес тук се решава бъдещето на човечеството.

45

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ

преди 2 години

До: номер 49 Брюкселските фашисти както ги цитираш, искат "Декларация за информирано съгласие" за доброволно/принудително участие в медицински експеримент (Виж чл.29, ал.(2) от Конституцията на Република България)!Това е правен абсурд! Нещо като "дървено желязо"! Няма такова понятие!В САЩ от FDA одобриха изцяло използването на ваксините, и премахнаха формуляра за информирано съгласие!

44

Анонимен

преди 2 години

И от кого, как онези ваксини тогава са били изпитани?

43

Анонимен

преди 2 години

Ваксина искат в цял свят, а не "точно брюкселските фашисти".

42

Уфшаршиту Кълитку

преди 2 години

Алеле мале! впечатлих съ! Шъ земъ па да се набодъ!

41

Анонимен

преди 2 години

Не е важно къде сме важното е човек как се чувства.

40

Анонимен

преди 2 години

"Сега ще кажат демократите,ето преди комунизма колко развити сме били :)) " ---------------------------------------------------------------- Проверете в края на 19 и началото до средата на 20 в. къде е била България спрямо други държави на балканите и в Европа!

39

Анонимен

преди 2 години

Тиранията не е от вчера. Робството има дълга история. Това вече не е моята Европа на свободно движение на хора, стоки и капитали, а България е един провален мафиотски проект. Време е за промяна. С тази цивилизация и обществен ред е свършено. Ако не проявим решителност ще агонизираме векове. Ние за кратко, но децата и внуците ни...

38

Ваксиниран

преди 2 години

В локдаун ли сме? Чух едни да говорят ,че е затворено...

37

Ай Сиктир!

преди 2 години

Стари манджи, претоплени. БТВ го дава този копyк да му рекламира неоосманистката теория.

36

До 25 Анонимен

преди 2 години

В началото на 19 век България започва собствено производство на ваксини.През 1903 започва ваксинация на населението срещу едрата шарка и през 1918година България успява да пребори едрата шарка благодарение на масовата ваксинация. Къде сме били ние по отношение на ваксинацията срещу едра шарка може да прецениш като сравниш че в САЩ за пръв път започват масова ваксинация през 1948 в Ню Йорк.Сравнете сега САЩ където има над 80% ваксинация срещу Ковид на хората над 12години и нашите 20%.Поумняли сме

35

Турчин

преди 2 години

Сега пак ние сме виновни, защото Урсулка седеша диван чапрас при султана.

34

Нане

преди 2 години

99 процента от мисирките в България удариха дъното на дъното!! Не се чудете, що е имало Белене! Пак, ще има...