73

Анонимен

преди 2 години

Живея в Ирландия и няма никакъв натиск от ваксинирани към болниците. Единствено сред неваксинираните се увеличават случаите на ковид. Стига сте пускали измислени пречупени коментари тука.

72

Анонимен

преди 2 години

това че има документ че е ваксиниран не означава че останалите хора са били лишени от права

71

до Епидемиолог

преди 2 години

Послушния Краси, удобно е пропуснал факта че ваксини срещу едра и дребна шарка, рахит и други подобни истински ваксини, спират вируса. А сега в Ирландия в окръг със 100% ваксани с елитните ваксини, е сега най големия бум на вируса от началото на пландемията. Подобно бе и в Израел. Давам линкове, ако ковид-сектата ако ми се опълчат.

70

епидемиолог

преди 2 години

Няма да престаните с глупостите. Как ще сравнявате едрата шарка с грипните вируси? Да бяхте изкарали нещо и за туберколозата и чумата. За смях ставате! Четете малко преди да пишета. Ковид вируси е имало и до сега. Ковид 19 не е нищо различно. Нито бич Божи. Естествен вирус е. Съществуващ в природата. Прилепите не са измрели от него. Единствената намеса в него от човека/по точно китайците и Фучи/, е прехвърлянето му от прилеп на човек, което очевидно по естествен начин би му отнело поне столетие

69

Анонимен

преди 2 години

От 1885 година няма част от България да е под юрисдикцията на Султана! Документ от 1908-***?? Историята е съшита с бели конци както се казва!

68

Fake News

преди 2 години

Кой ви ги снася тия исторически данни, след като СССР ни е откраднала историята и седи на влог в днешна Русия? Нашата истинска история е в Москва. Седи заключена и се пази от военни.

67

Анонимен

преди 2 години

Да, да. Той и първият нотариален акт за лунен парцел е издаден в Македония. Още през 1968 година. И там живущите, отдавна притежат "сертификати" - жълти на цвят.

66

do 53

преди 2 години

явно си роден при царуването на ББ! Никой не е искал задължително тези ваксини, бе чиста формалност. факт че повечето ги имаха така че никой не гледаше. аз се местех често - и дори нямах здравен картон (да не ти обяснявам какво бе това)

65

Анонимен

преди 2 години

В болниците висят предимно неваксинирани и това е по цял свят. Да и с ваксина се заразяват, но се оправят в домашни условия. Всички интубирани са без ваксина, хубаво е да се чуват докторите.

64

Анонимен

преди 2 години

69 слагай си я ако искаш и 110 пъти тая вакса. Не ми пука. Всеки носи отговорност за собствения си живот и здраве. Ваксата не пази околните, пази само теб, ако евентуално работи. Така, че аз поемам отговорността да се пазя без ваксина. Това е моето здраве и моя живот. Щом ЕС смята, че хората имат правото да определят с какъв пол да живеят, значи имат и правото да определят и дали да си сложат ваксина или да рискуват да умрат ненаксинирани. Европейски свободи пич!

63

Анонимен

преди 2 години

65 и заради тая расова хигиена, сега Германия се е напълнила с расови арийци от близкия Изток. Но да ти кажа, в същата Германия има толкова случаи на генетични малформации в немското население, заради роднински бракове и кръвосмешение, че вече в немско са готови и марсианци да взимат, че да поправят "расовата хигиена" на оня смотльо Хитлер.

62

Анонимен

преди 2 години

Тогава не са чели глупости във фейса, ако е в сегашно време още щеше да се мре от едра шарка. На този етап ваксината е спасението, ако трябва 5 или 10 пъти да се слага. Аман от промити мозъци.

61

Asd

преди 2 години

Още преди 120 години ли е почнал да ги чипира фарма мафията? Смешни конспиратори има ли?

60

Шаши

преди 2 години

Това е за едра шарка. Не е за ,,ваксина" с крокодили вътре.

59

Анонимен

преди 2 години

До ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ като да подпишеш съгласие за изнасилване под заплахата от разстрел. Всичко е законно, има заповед по този въпрос.

58

Анонимен

преди 2 години

В името на рас овата хигиена нац истите въвеждат гесундхеит пасс за достъп до магазините. Европеийците и най-вече германците имат традиции в това отношение. Малко по-късно носителите на паспорта го превръщат в пара.

57

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да четат.

56

Анонимен

преди 2 години

Ашколсун, аферин, ама това е бил редовен сертификат, а не сертификат за боцнати с отрова.

55

Анонимен

преди 2 години

1882г. започва производството и прилагането на противошаркова ваксина... през 1903г., ваксинацията против вариола в България придобива задължителен характер - т.е. 20 години след това. Хубаво факти сте изнесли, ама изкривени

54

Анонимен

преди 2 години

Наследство от робството.