31

Бил Гейц

преди 2 години

Не виждам как политиците, пък и който и да било, могат да спасят нация, която в множеството си не желае да се тества при симптоми, не желае всъщност изобщо да се тества, ваксинира също не иска и държи да си ходи на кръчма и мол безконтролно, защото видите ли, това й ограничавало свободите. Не виждам как може да стане тая работа.

30

Анонимен

преди 2 години

аре сички във казармата,само това ще ни спаси от ковида.

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя цирей , шкембе войводата е пародия на политик както всичко в тая държава. Ще спасим хората ако изметем всички от парламента в последните 30 години

28

Анонимен

преди 2 години

А аз предлагам за тези 3 дни да идете да сте доброволци в различни населени места в държавата, заедно с целия си щаб, заедно с всичките си малки, сладки младежки групировки! Щото докато вие сте на маса, други работят!

27

Анонимен

преди 2 години

Бих ви повярвал ако раздадете торба с лимони , портокали и пари на всеки един българин да се гледа по добре а не да ми се вживявате като дистрибутори на ваксини. Та пътувай

26

Била

преди 2 години

Може да изискаме няколко - ф16 предсрочно да бомбандираме вирусаВсе пак платихме милярди за тях

25

Ф.С.В.

преди 2 години

Този шишкебап все войни му се привиждат-много иска да е във властта -да плюска и да вика -в Името на Майка България днес пак ще се наплюскам!

24

Анонимен

преди 2 години

Еййй,тая дума обединение я изтъркахте от употреба.На който му дадат трибуна,все за обединение говори.Вие разединихте народа и го накарахте да ви намрази.Айде сега у лево,да ви дойде акъла.

23

браво

преди 2 години

До Анонимен 16 ... Браво, смятах да пиша коментар, но твоят е много точен!

22

Фрактал

преди 2 години

Във война сме Вас, ШКЕМБЕ комисионка!

21

Анонимен

преди 2 години

Войводо,ние вече сме обединени,ама срещу всички вас,които ни клатехте години наред в името на чекмеджето?Ай сиктир!

20

Анонимен

преди 2 години

Публично обеща, че няма да се коалираш с Боко и след 2 месеца баш това наорави. ..

19

Анонимен

преди 2 години

От както започнаха да влизат качулки през нощта в къщите на крадците от ГЕРБ голям страх тресе всяка вечер от Борисов до гешевите всички шизофреници лъгали и грабили народа си. Гответе се 20 години затвор

18

Анонимен

преди 2 години

Аааа,сети се!!Направо не е истина :) До следващият пост,на който се намърда!

17

Нинов

преди 2 години

Разделете чекмеджетата с Народа, та да се обединим!

16

Истината

преди 2 години

Ами кажете истината, Каракачанов! Тя е проста: "имуностимулиращите препарати могат да помогнат на хората с определени заболявания и тези над 60 години да прекарат вируса по - леко, да не стигат болница. Това ще облекчи здравната система. Младите и здрави хора няма нужда да се притесняват и ваксинират, но ги молим да пазят рисковите групи чрез носене на предпазни маски."Толкова.

15

Факт

преди 2 години

Късно е БГ умре на САЩ им трябва територията не хората а вие всички ни продадохте

14

Анонимен

преди 2 години

Е нали сте се обединили с ГЕРБ,какво повече ти трябва?Аз не искам да се обединявам нито с теб,нито с тях.

13

Анонимен

преди 2 години

"Иначе ще бъдем заклеймени като жалки и алчни за власт ***!"Защо "ще", ти отдавна си.

12

Анонимен

преди 2 години

Ето го, бе!!!Спасителя.ТИ ли ще ни спасяваш? Като си толкова загрижен за държавата и народа, какво направи последните години? Комисионни, купени паспорти, далавери, свързани фирми и офшорки, пари в чужди сметки.Жена ти уредена в прокуратурата и никой не може да те пипне.И на всичкото отгоре, подкрепяше мафията ГЕРБ/ДПС. Защитаваше Доган, на Росенец, вместо да защитиш българската територия и българския флаг.И сега, ти ни призоваваш за обединение??Безумно нагъл тип- ченге. Агент Иван.