11

Анонимен

преди 2 години

Само никъде не казват колко са откритите легла? Общо 10 за петте отделения или 15? Май май най-важната информация липса. Пак се хвърля прах в очите на хората. Ето 5 отделения да направени за Ковид, ама с кло легла бе ***?

10

Анонимен

преди 2 години

Да купят стълби от железарията, на антиваксара му се полага едно стъпало пред болницата

9

Анонимен

преди 2 години

При толкова безработни,ами... назначете ги тия хора официално на трудови договори към Ковид отделението (те в повечето случаи са безработни),какво ми търсите хора да работят без пари! А после вие да си делите едни големи суми бонуси и да си купувате джипове и какви ли не сърбогъзщини ...

8

Анонимен

преди 2 години

"Обръщам се и към всички медици, работещи в извънболничната помощ, които могат да помогнат с дежурства.Ако бяха уважавани и имахте човешко отношение към всички мед. работници, а не само на тия, които добринасят да забогатявате и ставате милионери. Нямаше да се молите да помагат с дежурства, а те сами с голямо желание и загриженост щяха да работят в болниците. Отговорните и работливите достатъчно видяха и преживяха болка в болниците-без материална морална подкрепа, уеажение и признателност.

7

Един от Вас

преди 2 години

пишете пълни глупости без изобщо да сте запознати с фактите. Ами да бяхте станали учител, какво чакате? Истината е всеки, който се труди трябва да получава достойно възнаграждение без значение лекар, учител миньор или чистач .

6

Анонимен

преди 2 години

Докторите да не ходят да работят по частни кабинети,а да си стоят в болницата...все пак получават прилични заплати...а и могат да вземат от учителите и да дадат на докторите...и без това Боко тиквата се изсили като им ги увеличи увеличи докъм 2000 лв,за да гласуват за него и пак загуби...в момента се оказва ,че един даскал,който работи на половин ден ,а често и онлайн взима повече от един лекар дори и миньор вероятно...

5

Анонимен

преди 2 години

5 в нашата болница няма дори за ковид отделението, там има и бонуси, а за другите отделения да не говорим, смешни заплати, частна болница.

4

Анонимен

преди 2 години

Кацаров каза, че всичко върви по план, имало достатъчно легла и персонал. Тези лекари явно не са гледали пресконференцията.

3

Анонимен

преди 2 години

1 в частните болници.

2

Анонимен

преди 2 години

както ще се справи българския народ - с божията помощ

1

Няма т дьржава

преди 2 години

Ми каде отиват даньците на всички работещи които са - 1/4 от заплатата , щом трябва да сьбираме пари за болниците и капачки за болните деца