47

Факт

преди 2 години

Добрата новина е, че сегашната вълна на неваксинираните от края на октомври спря да се покачва. Броя на починалите още няколко дена ще расте.

46

Ангел Кунчев

преди 2 години

Къде е? Нали е вакситиран. Май е в болница! Сертифшкатът доли му е реален? И с какви оми после ще ни агитира! Не ми харесва агресивната агитация по медиите, а ваксината е доброволна. Щом като е доброволна, защо говорят за 100% ваксинация на хората, работещи в заведенията и туризма. Говори се саво за ваксини, но не и да антитела. Излиза, че тези които са го преболедували в началото на пандемията са абсолютно дискриминирани. Тези с 2 игли сред 5-6м болесунат, а тези които са преболедували от начал

45

Анонимен

преди 2 години

Делта варианта е много по-заразен, а някои още се чудите защо има много заразени и хора в болница, въпреки ваксините. Ако нямаше ваксинирани, сега щяхме да имаме по 10-20 хиляди новозаразени на ден.

44

Асан Гробара

преди 2 години

Чок гюзел хабер!!!Алал ти вера Радев Ага че мислиш за нас!!

43

Червено вино

преди 2 години

Новата година ще посрещнем със ваксина! Ей го Кунчев със брадата, ваксини вади от торбата! Мангърчо чака на опашка заедно със Чебурашка! Да сме живи догодина, тургаме си по ваксина! Честито и добра слука, ковида да хвърлим на б.okлyka! Смях и радост по лицата, хляб и вино на софрата!

42

Червено вино

преди 2 години

Новата година ще посрещнем със ваксина! Ей го Кунчев със брадата, ваксини вади от торбата! Мангърчо чака на опашка заедно със Чебурашка! Да сме живи догодина, тургаме си по ваксина! Да сме живи догодина, тургаме си по ваксина! Честито и добра слука, ковида да хвърлим на б.okлyka! Смях и радост по лицата, хляб и вино на софрата!

41

Мдаа

преди 2 години

Това показва изследване на университета в Тел Авив. Проучването сравнява близо 400 души. Те са имали положителен тест за коронавирус 14 или повече дни, след като са получили една или две дози от ваксината. Сравнени са със същия брой неваксинирани пациенти със заболяването. Сред ваксинираните степента на разпространение на варианта е осем пъти по-висока от тази на неваксинираните

40

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев???

39

Вьзмутен

преди 2 години

Резултатът от ваксинацията

38

Анонимен

преди 2 години

Кога вчера се обработиха тези проби. Това означава, че пред лабораториите трябва да има километрични опашки. А, дали е така, кой ще ми каже.......

37

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден в България се ваксинират по 10000-12000. Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно

36

Анонимен

преди 2 години

До Червено вино " ...Ей го Кунчев ..." Къде е Кунчев? :))

35

Анонимен

преди 2 години

Медиен вирус, виртуални болни. Все още никой не е доказал, че ковид съществува. Задушавайте се с маски по цял ден, ръгайте се с бъркочи и по някое време болниците наистина ще бъдат пълни със зомбита.

34

Анонимен

преди 2 години

От две седмици процента на заразени е нисък, ама това никой не го говори. Ако тестовете бяха 20 000 щеше да има 2000, ако са 10 000 около хиляда. НЕ на зелените сертификати! Не на дискриминацията!

33

Анонимен

преди 2 години

До 36 Не разбра ли, че кретенът който те управлява си самият ти

32

До Днеса

преди 2 години

Повече тестове- повече заразени,по- малко тестовепо- малко заразени.Иначе процентът все се движи 12-13%от пробите.Патки не пасем!

31

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам един журналист да сравни начините на лечение в България и в Германия. Да не се окаже,че тук нещо не е наред и се лекуват по различен начин.

30

Анонимен

преди 2 години

3 хил., 4хил., 5хил., а запрете се малко. Обиколих половин България и този апокалипсис е само по медиите---===---Човек с мозък щеше да се досети, че апокалипсиса може да се види в болниците, а не в бирариите.

29

Анонимен

преди 2 години

Болшинството умрели от вируса са неваксинирани... За сметка на тях, обаче се оказа натиск върху всички останали да се ваксинират... Защо не ваксинираха досега всички рискови групи, а убиват икономиката с тези фалшиви сертификати и мерки?

28

Анонимен

преди 2 години

Do 8 Стига си манипулирал, каскет сплескан, ваксините започнаха да се използват още юли миналата година - оттогава има година и половина, а са в граждански оборот и са приложени на 2 милиарда души от ноември м.г. - оттогава мина една година; При това положение какво ще ми дрънкаш, че ваксините били експериментални. Тези ваксини се ДОКАЗАХА през това време и дават не повече от 5-6 случаи на тежки странични ефекти на милион поставени ваксини. Назадничави илетрати ще ни учат. Чиба!