67

Анонимен

преди 2 години

Спутник, драга!

66

Анонимен

преди 2 години

Добре, че ваксините намаляват и вероятността от заразяване, че сега щяхме да имаме нови рекорди

65

Анонимен

преди 2 години

ДЖАМАЛ - затворен свободен!!! Най свободния ЗАТВОРНИК!

64

Анонимен

преди 2 години

И колко всъщност са умрелите именно от Ковид-19, а не от хроничните си болести?---===---Льольо, ако имаш диабет и получиш инфаркт, диабета ли да го пишем причина за смъртта или инфаркта? Как може да има толкова глyпавo население по тази територия?

63

Анонимен

преди 2 години

Защо като "ваксините" пазят в болниците има и от надупчените?

62

Сатана

преди 2 години

Обмислихте си завещанията ако не действайте

61

Лекар

преди 2 години

Вервай ми пенсионерите са доста подвижни, особено в градския транспорт да се докопат до свободно място

60

Анонимен

преди 2 години

По махалити в някои градове с хиляди ромове в цялата държава,не спазват елементарни мерки за вируса ,най много зарезенитве са оттам,и то без осигуровки , но го крият

59

Черния

преди 2 години

Ще станем планетата на маймуните,ако не вземем тоягите

58

Италиански съмнения

преди 2 години

Там нали беше много страшно, измряха над 130 000 от Ковид-19, използваха Италия като плашило за целия свят. А по-късният анализ показва друга картинка - 67% от починалите са имали три или повече предшестващи заболявания. 65% с високо кръвно налягане, 23% - деменция, 29% - диабет, 25% - проблеми със сърцето, 17% - белодробни проблеми, 16% - тумори, над 10% - екстремно затлъстяване. И колко всъщност са умрелите именно от Ковид-19, а не от хроничните си болести? Питайте глобалния "дневен ред".

57

До 78

преди 2 години

Какви коридори бе човек ,,...глупости!!! Те пенсионерите да пазаруват от 8:00 до 10::00 само ? Те докато се задвижат до магазина ще стане вечер и накрая ще се натръшкат накуп навалица щото само тогава ще може да пазаруват.

56

Виготура

преди 2 години

8 напълно ваксинирани са починали и 150 напълно вакснирани приети в болница. Ваксините работят.

55

Анонимен

преди 2 години

Кацаров да ви нареди да се метнете от осмия етаж. За спасение на болниците!

54

Джамал

преди 2 години

От там идвам

53

Анонимен

преди 2 години

Царят е гол. ПЛандемия има! Ваксините ви "пазят"!

52

Анонимен

преди 2 години

Кацаров може да наложи само още една последна и решителна мярка - веднага да се върнат зелените коридори!

51

Джамал

преди 2 години

Може да ни затварят,да ни плашат,ама няма да ни отнемат свободата,че накрая ще ядат бой идва и това време,ако продължават да ни правят на маймуни

50

Анонимен

преди 2 години

Сега се чудят как лека полека да набодат и децата. Бодене ще има на всеки 6 месеца, ако още не сте разбрали. Някои им трябва много време да видят очевидното. Вече са толкова нагли...дори не правят вече опити да ви лъжат. Директно ви го казват.

49

Факт

преди 2 години

Вчера имаме 135 починали, от които 126 неваксинирани и 9 ваксинирани на възраст между 50 и 89 години. Ваксинираните в България станаха 1,54 милиона, но няма данни колко са ваксинирани в чужбина от милионите живеещи там.

48

Елемаг

преди 2 години

Няколко неща.Изтрайте до март,от април ,знаете ,че "изчезва".Особенно лятото по плажовете няма вирОс.Близо милион ваксинирани, 2 милиона изкарали,ясно е че надписват и слагат грипните.от 15 дена ,все около 50 000 тествани,все едно масови,уж са го хванали...Отдавна трябваше да намалят,*** айде те си надписват яко.Аз не мога да разбера,народа що търпи да го правят на *** с лъжовни данни?Я сега държавните,дайте минусчета.Това е борбата в момента,но понеже сме пазарна е ясно,че накрая ще спечелим