53

Анонимен

преди 2 години

Кмета на Кричим, новия Али, сега ще се втурнат да го дават за пример през ден и да агитират и останалите кметове, докат накрая на всички ни заврат тоя зелеВ сертификат, след изборите не ми се мисли даже къв ще е натиска, за това ще си гласувам за Славуница че поне един против да има в това НС

52

Анонимен

преди 2 години

Вярвате ли че големите фармацевтични компании които спряха животоподдържащи лекарства за територията на България, които пласират в България лекарства които не лекуват и хората се принудиха да ходят да ги купуват в Турция и Гърция, където се оказаха че струват двойно по-евтино, са се загрижили за здравето на българите и са им предоставили ваксини които да ги защитят от коронавируса? Аз нямам намерение да ставам опитно зайче на тези безсъвестни изpoдu. По-добре да остана без работа и на борсата!

51

Анонимен

преди 2 години

ако изляза в отпуска (което вероятно ще се случи ако не се утвърди сертификат за антитела), 150 човека излизат отпуска 2 седмици след мен, докато обучат човек, който да ме замести (което отнема поне половин година). Та ваксъри - внимавайте кво си пожелавате, да не плачете после.

50

(-_-)

преди 2 години

Чакайте само да питам и повече няма да троля...Вие наистина ли си мислите, че правителството, кметове и прочие марионетки ги е грижа за вашето здраве или за здравето на вашите деца и роднини?

49

(-_-)

преди 2 години

Въобще не ми е зор дали ще ме пускат някъде. Аз не съм против ваксините по принцип. Против съм начина по който се налагат - с фалшив предтекст. Против съм относно мерките, защото нямат нищо общо с науката и действителността.Ужасно съм против също към хора, които не могат да схванат причинно-следствената връзка относно тая цялата работа и се доверяват на математици и коремни хирурзи. Туй то!

48

(-_-)

преди 2 години

Това кой какво - времето ще покаже. Не забравяй да си следиш антителата, че като намалеят следва нова доза! И не злорадствай, защото здравето на хората е техен много личен въпрос!Има хора, които са преболедували и такива, които не могат да се ваксинират и да искат. Това с какво точно ги прави по-различни от всеки друг?

47

Анонимен

преди 2 години

Тоя се е награбил достатъчно явно - това ще му е последния мандат...

46

Този е

преди 2 години

пълен *** и куку....Ако всички се съгласят на глупостите му, скоро няма да има служители в общината, много от тях ще излязат в болнични по една или друга причина...

45

(-_-)

преди 2 години

За съжаление човечеството окончателно е затъпяло. Някакъв кмет от Кричим го доказва безспорно. Сега по-будните служители в общината ще заведат дела, които със сигурност ще спечелят.

44

nekoj

преди 2 години

Според Закона за Народното Здраве (или както се казва) - Държавата и Общините са Длъжни да предоставят Безплатно защитни средства на Гражданите! До сега дори Маски не са предоставили - което си е пряко нарушение на Закона! Така наречения 'зелен сертификат' - е дефакто "защитно средство" - така че този кмет би трябвало да осигури Безплатни тестове на служителите си - за да имат съответния сертификат! Не да ги плаши със санкции!

43

Анонимен

преди 2 години

Единствената ваксинация, която подкрепям е тази на полицията (еничарите) и репресивните отдели на властта- рзи и нап.

42

eve1

преди 2 години

Браво на този смел кмет!Това е единственият начин,,най-умната'' общност в света-неваксиниращите се българи да влязат в крак с нормалните хора.А за другата общност ромите,май ще трябва до доктора да има и полицай с палка.

41

Анонимен

преди 2 години

Кмете, пожелавам ти заплатата и рушветите, които взимаш, само за лекарства и цветя за роднините ти да не ти стигат!

40

Анонимен

преди 2 години

Утре ако не се ваксинираме всички антиваксари ще ни обвинят за Врагове на народа после депортиране и отварянето на Ловеч, Скравена, Белене и пр.другаря Калчев подкара желязната Комунистическа машина на промяната по точно Подмяната

39

Анонимен

преди 2 години

Оттам трябва да се започне ... Държавната администрация и без това за друго не става ... Поне да видим какви са ефектите на ваксините ... Подкрепям ...

38

Ама аз се грижа

преди 2 години

и за своето, и за общественото здраве бе, дами и господа кметове и други екземпляри с власт между зъбите. Спазвам мерките, не се навирам в големи магазини, ресторанти, кина, театри и прочие. То и без това е забранено, но и аз не се опитвам да вляза нелегално. Само отказвам да се ваксинирам, защото здравословното ми състояние, пък и убежденията ми не го позволяват. Това прави ли ме "враг на народа" и тълкува ли се като опит за "съпротива и саботаж"? И може ли такава заповед да се издава от кмет?

37

Анонимен

преди 2 години

Интересно е че бкп_бсп не варваше въобще че има Ковид а сега техен кадър Атанас Калчев пръв ще въвежда задължителен сертификат и ваксинация на това у наше село им казваме фурнаджийска лопата или Левашка му работа да видим обаче докъде ще докарат работата паживьом увидим

36

Германец

преди 2 години

Браво :)

35

DDD

преди 2 години

За кметът Калчев не важи ли Конституцията? А Кодекса на труда? А Наказателният кодекс? Или може би община Кричим се намира извън територията на Република България? Главния прокурор спи ли?...

34

Анонимен

преди 2 години

Я а фандъкова кога ще поиска сертификат )