106

Тези TЪПИ

преди 2 години

COPOCOИДИ, най-добре е да започнат да четат историята на България! Не е зле, ясно да им се заяви, че прокарват чужда на българския народ политика, заради която биват финансирани отвън!

105

Анонимен

преди 2 години

Има свободни места В Била.Чу ли Шкембе.

104

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Веднга да им се направи "Нощ на дългите ножове" и оцелелите завинаги в трудови лагери

103

Анонимен

преди 2 години

Къде е каракачанов във видеото ??? фалшива новина, най вероятно сам си я е пуснал, да дигне пушилка покрай изборите

102

Анонимен

преди 2 години

Хора дайте да не ги закачаме. Ще направят нов народен съд и жална ни майка.

101

Георги

преди 2 години

И още нещо да допълня.. аз вече гоня 40те години. Радостта от секса е до време, не че сега не ми е хубаво - пак е хубаво физическото изживяване. Но вече ми е много по-хубаво, че имам две прекрасни дечица, че си имам ЖЕНА - вечер ми е наготвено, дрехите ми са изпрани. Хубаво ми е че мога да им осигуря финансово спокойствие, жената си гледа женските работи, децата си растат спокойни, че имат здраво семейство.. Семейството и децата носят много по-голяма радост от това с кой/какво си лягаш вечер

100

Георги

преди 2 години

на агресията с агресия :).. нормална човешка черта, явно нормална и за обратните. ЛГБТИ или както там се наричат е имало от както свят светува и винаги са си били малка подтисната част от обществото. Жалко е че сега има добре финансирани организации, които уж се грижат обратните да се чувстват в безопасност, но проблема е че подрастващите винаги имат моменти на несигурност, слаба психика и т.н., а такива организации веднага ще ги прилапат и реално може да съсипят живота на едно объркано дете

99

Онеправдан

преди 2 години

Не харесвам Каракачанов, но по-малко харесвам онези, които коленичат преди всеки футболен мач и ме ПРИНУЖДАВАТ и аз да правя така. Не харесвам Каракачанов, но още по-малко харесвам онези, които демонстрират арогантно сексуалността си, отличаваща се от физиологичната и естествена по природа и ме ПРИНУЖДАВАТ да ги харесвам!Кой кого малтретира?

98

Анонимен

преди 2 години

Ако Ванче Михайлов беше сега във ВМРО, дуп. Ето да ви е яко. В Хърватия защо ви няма?

97

Анонимен

преди 2 години

Това изглежда доста фейк, въобще в България ли се развива действието?

96

д-р Дрегер

преди 2 години

Я вместо да бият умрели кучета като Шкембо, да кажат кой взе любовника на Боян Расате, та се стигна до такива сцени

95

АнонимеН

преди 2 години

КОЙТО В ПОЛИТИКАТА СЕ Е ЗАХВАНАЛ С ЛГБТИСНОМ И ДРУГИ ИЗВРАЩЕНИЯ ВСЕ Е ИЗГУБИЛ! ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ХОРАТА ПРЕВЪРТАТ И ОТ ХРАНАТА ПЪЛНА С ПЕСТИЦИДИ И ОТ ОБСТАНОВКАТА И ЛУДИТЕ ТОЕСТ ОБРАТНИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ АКО НЕ СА И 1 МИЛИОН ВЕЧЕ, МИНИМУМ 500 ХИЛЯДИ А ТОВА СИ Е ЦЯЛА АРМИЯ! ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СА РЕГИСТРИРАЛИ ПАРТИЯ ЩОТО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ И ОТ СТАНИСЛАВ!

94

Кочо

преди 2 години

Ало прокуратурата, самосезира ли се вече ?! Полицията разследва ли това противообществено поведение/престъпление ?! Дайствия, резултати ? Не, че съм симпатизант на атакуваните, но с бездействието си въпросните служби поощряват ЛГБТИ

93

Анонимен

преди 2 години

'' Излиза ,че ЕС узаконява перверзиите '' ............................ за съжаление си прав. Левите либерали на запад са просто неосъществени комунисти, които са превзели властта и определят дневния ред. Заразата все още не е превзела България, но си пробива път със страшна сила, заразявайки най-вече младите неуверени, комплексирани хора. Просто не им правете излишна реклама, защото това е страшна зараза.

92

Анонимен

преди 2 години

Ама те много хубави "прогресивни", "либерални" хора. Гледай каква забава си спретнали. Чувал съм че се смятат за по умни от средното. Тука определено си личи класата им.

91

Fallschirmspringer

преди 2 години

Излиза ,че ЕС е някаква структура ,която узаконява перверзиите в техният кристален вид.Въпрос на време е да се появят организация на купрофилите и те да искат да консумират на публично място любимият им "деликатес", некрофилите да вилнеят безконтролно.Някога даже в демократична Франция ,такива бързо са се запознавали в непосредствена близост с изобретението на доктор Гильотен

90

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами оказа се че тези от ЕлГеБъТъИ, са с левичарски уклони и нагони досущ като нашенските цоциалисти, а и тези от ДБ под чиито цветни знамена се наредиха и въпросните персони май са от същият дол дренки, дет се вика търкулнало се гърненцето та си намерило похлупачето, а като стана въпрос за цоциалистите най-куриозното е че тая крушовската дето си говори по мъжки с мъжете и тя се прави на антиджендърка и е против Истанбулската конвенция ... !!!

89

УМЕН

преди 2 години

Бих желал да чуя мнението на Христо Стоичков по темата. Нецензурирано, разбира се 😁😁😁

88

Анонимен

преди 2 години

Нападението над центъра им просто им прави излишна реклама ... на запад тези постоянно се рекламират в медиите, в България слава богу хората все още са нормални. Просто не им правете излишна реклама, това е ... очевидно е, че до едно са ненормални.

87

Анонимен

преди 2 години

Лошо, много лошо.Отвратителна идея. А аз си мислех, че тези хора са тихи, кротки и всички ги тормозят. Явно те сами предизвикват омразата към себе си. Отвратително !