166

Димитър

преди 2 години

При убежденията на гледаното видео при което се опасявам ,че лицето много ми прилича на същото момиче или момче не знам как да го кажа ,което обвини г-н Расате в посегателство върху клуба им.. Що се касае върху този ритуал ли или култово празненство, което олицетворява извършване на убийства си е живо престъпление върху човешката общност при което трябва да бъде повдигнато обвинение пред върховният съд на ЕС.....Подкрепям Ви г-н Каракачанов !

165

Един чичко с мустаци

преди 2 години

Аз бях прав !

164

Обективен

преди 2 години

Плевнелиев е организатор на тази "екзекуция".

163

Тъпанар

преди 2 години

ЛГБТИК+ ?!?!От малък знам, че всички определения за хора завършващи на "-ик", говорят за тежко здравословно състояние или обида.Пример: диабетик, хипохондрик, сифи.листик, ***, не.връ.стеник...Дори и в начина на употреба на позитивната дума "умник", има нещо много обидно...

162

Анонимен

преди 2 години

Меките китки станаха по-силни от генералите и воеводите. Този нефелния от видеото е за психото директно.

161

Shark

преди 2 години

Така! После защо масово хората не ги приемат и ги мразят дори. Ами ето заради това. Кои са те, че ще сквернят паметта на ген. Луков. Може да е противоречива личност, приемана различно, но той е БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ! НЕ ***! Затова няма да ви приемем като нормални хора! Ще се научат да уважават, чак след това ще изискват уважение!

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 178.....Роден съм в Царство България, станах разумен човек в Народна Република България, която приех за мое Отечество и й се заклех във вярност. Ще пукна с мъка на сърцето в Подмандатна Територия България, озлочестена, западнала, жалка!Съдба...

159

Анонимен

преди 2 години

До не съм БПФ----Погледнах реакцията на поста ми. Очаквано. Твоето писание е доста несвързано. Не си разбрал смисъла на написаното. Но ме заинтригува - какъв ти е гендера! Ти с пендари ли се кичиш, моме? Моята прабаба е носела пендари, баба ми - двуметров златен ланец. Много старомодно го даваш! Аз злато нямам, нямам пендари, нямам даже кола. Имам няколко стотин книги, все прочетени. имам една, която е такъв раритет, че е безценна и един ден ще я подаря на НАРОДНАТА библиотека. А струва 3-4 коли

158

Bul gur

преди 2 години

Уплашен изглежда ,,великия вожд,, .... крадец манипулатор. Македонско мероприятие...негови хора.

157

анонимен

преди 2 години

Да ви напомня на нещо!? На кофчезите и бесилките, разнасяни от Минеков, Хаджигенов, Бабикян и сие! А също и на един съвременен КуКлуксКлан!

156

Алекс

преди 2 години

Каракачанов плаща щедро,за да е всекидневно в новините,но това няма да му помогне да влезе в парламента.

155

Анонимен

преди 2 години

За мен всичките тези ЛГБТИ са хора с психични проблеми. Например, дъщерята на щатния изнасилвач на момичета за кефа на българската Саломе е обратна. Кофти възпитание.

154

Анонимен

преди 2 години

Щом Каракачанив е пид стрес, няма лошо. С тея кила, кръвно и стрес е въприс на време, нах-хубавото да го трясне ;) - Заслужава си го!

153

Случаен минувач

преди 2 години

Току що го изгледах. Отвратително, наистина отвратително. Ако някой нормален си направи такава гавра с тях, по БТВ и по другите комунистически телевизии ще се надигне такъв вой... не ми се мисли. А на 150 ще му кажа: Стоилов не е мека китка, той е онанист. Но в случая няма значение това.

152

Анонимен

преди 2 години

"когато се заклех на Народна Република България" насилствена клетва в диктаторски режим...

151

Анонимен

преди 2 години

Така е - под вещото ръководство на Синедриона първо премахнаха това тежко заболяване от списъка на СЗО, а после редуцираха броя на психиатричните клиники. Хубавото е, че кармата не спи и в момента Тел Авив е световната столица на тези злощастни, болни създания.

150

Гореща новина

преди 2 години

Не разбрахте ли че пеерасите настъпват ! Само да гъкнете против тях и в ариста...ако не вярвате гледайте мисирките от националните телевизии ! Обречени сме да им правиме вятър !

149

ГЕРБ-БКП

преди 2 години

До Анонимен 166 Та питаш .. ,,ГЕРБ ли са комунисти ,, ? Ами такива са си . И то от най -мазните -Партииците ,готови и майка си да продадат , камо ли народ и Родина .

148

До не съм БПФ

преди 2 години

Ние сме различни класи, така че е смешно ти да ме коментираш от своето ниво! Написах на онзи хайван подробности, като за фрезования ми АК-47 с ореховия приклад, защото се оказва, че има такива, които не знаят, че заводът се казваше Завод 10 и той правеше най-добрите калашници в света. Аз, смешнико, съм маниак по леко огнестрелно оръжие, а някакво Хкрементче пише, че не съм държал пушка! Опитвах да конструирам нова система за задръжка на затвора, ама се оказа, че всичко е измислено. Нямам злато и

147

не съм БПФ

преди 2 години

До До БПФ ... хахахах. Забавен си. Вместо да коментирам статията реших да коментирам теб. Не само ти е мека китката ами си и беден че да каниш когото и да било да се срещате . Разбрахме какви пушки си имал. Я кажи сега колко си богат . Какво злато имаш... пендари... банкова сметка ... да си по достоверен и да убедиш някого може и паролата да си кажеш . След тези подробности / хлъц/ за ореховия приклад на АК-то ти, нищо няма да ти струва да кажеш малко повече и за банковата си сметка .... юначе .