528

Трагичен Тиквун

преди 2 години

На Тиквун не могат да му съберат и 10 човека за среща. 2-3 полуидиота и той :)

527

Наблюдател

преди 2 години

Мндаааа споко другаре пак ще лапате пожарникарския ! Да ви е сладко !

526

Анонимен

преди 2 години

Борисов, защо да не дойдат чужди туристи? Но не само те, а и ние можем да излезем поне на открито. Че и на Витоша можем да идем, дори и през зимата. Надявам се този път добрата фея Фандъкова да не ни забрани - тя нали е от партията ти. А ако там в планината яко измрем, както каза генералът от щаба ти, твоят бивш министър на здравето вече е намерил 200 чувала, да ни опакова. За да видим ние като тръгнат хладилните ти камиони.

525

анонимен

преди 2 години

Рашков щял да се извини на Борисов,че направил лапсус и вместо собственик на Банкя казал собственик на банка.

524

анонимен

преди 2 години

Знаете ли колко трилиона е външния дълг на САЩ и че на всеки гражданин се падат по около 100000 долара дъг, а вие плачете като вдовица за к-р за някакви си 30--40 милиарда дълг на държавата , още повече че съотнесен към БВП е най-нисък в европейския съюз. Разбирам,че сте насъскани предизборно да уязвите Борисов ,но поне малко се образовайте,преди безмозъчно да лапате въдицата.

523

Анонимен

преди 2 години

Престани да сипеш обиди и неистини по адрес на президента, Пожарникар! Разбрахме, че го ненавиждаш. Предполагам, че и ген.Радев отдавна ти отговаря със същото. Ставаш хем досаден, хем неприятен. Покрай теб и ГЕРБ+ДПС изпаднаха в изолация. Проф.А. Герджи-ков се чуди как да демонстрира, че той не е кандидат само на посочения дует..

522

анонимен

преди 2 години

Борисов ще съди Рашков за твърдението,че е собственик на банка .Предизборната тежка артилерия почна да гърми с пропагандни фишеци и всички въдиците за шарани са заложени.

521

Борисов

преди 2 години

Абсолютно е прав.

520

Баби

преди 2 години

Така е. Правилно, всичко се побългарява. Политиците не смеят да застанат с мъжка позиция....страх ги е....от кого бееее ????!!!!Макрон що не го беше страх , ааа ????Меркел също....Не ги е срам наште. Заради жаждата си за власт и пари пренебрегват факта, че хората умират и не правят нищоооооо ......Затворете за две седмици всичкооо Не ви ли е жал за лекарите бе, алчни за власт и пари нещастници!!!!

519

Смях

преди 2 години

Тези, които гласуват за партията, на която е лидер, наистина ги чака много тежка зиме. Те ще трябва да изплащат заемите на третото му правителство. А те са за над 30 милиарда лева. Аз никога не съм гласувал за ГЕРб и никога не ще го направя. Честито на политическите лидери като него. Вече в два парламента не могат да изберат правителство и плашат хората с разни ваксинации и сертификати !

518

Анонимен

преди 2 години

Предлагам, че тази нощ ще го арестуват Борисов. Вече има показания за раздаването на милиарди на герберастите, 29 години за борисов

517

Анонимен

преди 2 години

Какъв туризъм на това ниско ниво. Немците много пътуват,естествено посещават и България и не повтарят. Разказват истории за измами, мръсотия, храната не е на ниво, *** е навсякъде. Не реклавирайте, контролирайте. Ол инклузив 4 звезди, бездомни кучета, каращ се персонал, тоалетна в която дори тоалетна хартия няма, мръсни стаи с петна, лепне, мирише, като се оплаках управителката ме направи на нищо, как пердета с петна и провиснали, ги перяли веднъж годишно. Хотелът е пълен, какво искам аз.

516

1

преди 2 години

др. борисов,този размахан пръст,си го заври там някъде в дълбокото,не да го показваш на нас,и изобщо кой беше ти,че ни заплашваш.

515

стоян

преди 2 години

Още днес Боко Тиквата трябва да бъде арестуван.Само заради откраднатите милиони от магистрала Хемус трябва да бъде затворен до живот.Да отговаря и за банката чрез която е изнесъл парите.Да.. и крадливата мутра.

514

Анонимен

преди 2 години

Лидер на ГЕРп не е ли Деса "тежката артилерия"?

513

Даа!

преди 2 години

До Калпазан..Бате ти Бойко е ''велик'' ,...крадец !Сутринта министърът на МВР каза къде са 8-те милиарда , ИЗНЕСЕНИ ОТ БОРИСОВ В НЕГОВА БАНКА В ЧУБИНА !Айде сега защитавайте крадеца си !

512

питане !

преди 2 години

Гледахте ли министър Рашков сега :БМБ --пари, банки , чужбина ,.. вожда на герб , айдук от класа , направо си е за бесилото , а не за затвора !

511

защо

преди 2 години

.....не млъкнеш бе?? И не разкараш уплашената си физиономия .Защо избяга от дебата с Василев за 8те милиарда??? Защото си много велик за да спориш с такава дребна риба??

510

Калпазан

преди 2 години

Бате Бойко е ВЕЛИК!!!

509

Анонимен

преди 2 години

А Бил Гейтс насочва голями инвестиции в Турция.Валю Златев пък ще харчи пари в Танзания.Що така,бе.Нали у нас всичко е ок?!