144

Анонимен

преди 2 години

До Х Не само CDC - потърсете "covid cases unrelated to vaccination" и отваряте проучване на 68 държави, което доказва, че ваксинираните са толкова заразни, колкото и неваксинираните. Последната вълна по ЗАРАЗЯЕМОСТ в Израел, САЩ, UK, Норвегия, Германия и др. е също толкова голяма, колкото предишните им (когато нямаше ваксини). Информирайте се!

143

Х

преди 2 години

До 176 - Аха, ваксаният бил "много по-малко опасен". И кой го доказа това? CDC - американските здравни власти, казаха, че - цитирам - Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people - вирусният товар е еднакво висок при ваксинирани и при неваксинирани. И това го казват на базата на изследване, и вече има един куп други изследвания, които казват същото нещо. Обаче ваксаните са сигурни, че сертификатът им доказвал безопасност! Доказано било!

142

Свобода !!

преди 2 години

Кацаров как се оплита в лъжите..?!? На 12 юни се снима как се ваксинира с Янсен, а преди няколко дни казва, че е преболедувал и не се е ваксинирал..НЕ на електроннният концлагер !Не на сертификатите !!

141

Анонимен

преди 2 години

До svetlina Българите масово не са наясно с рисковете от вируса... Например ако си на 25 години, рискът да оцелееш е 99.99%. Да речем, че ако не си тлъст и нямаш други заболявания, е 99.994%. Ако се ваксинираш, този риск може да стане 99.998%. Някой ще каже "ваксинираните 25 годишни умират 2 пъти по-малко от неваксинираните" и ще бъде прав, но ще скрие АБСОЛЮТНИЯ РИСК! Това е като "къпещите се в морето умират 10 пъти повече от акули от некъпещите се".

140

Анонимен

преди 2 години

Айдеee народе, само до края на месеца - новият Делта+ щам на промоция, с 5G скорост, мобилно банкиране, лед осветление и подарък ключодържател с дистанционно :)))

139

svetlina

преди 2 години

Още няколко мутации на вируса и българите ги няма...

138

шмatka

преди 2 години

Само да питаме до коя буква на гръцката азбука се изучи ковида???? Ха ха ха !!!

137

Анонимен

преди 2 години

Вземи новия вариант на Covid19 - Делта Плюс. По-бърз и по-заразен от всякога с абонаментен план за зелен сертификат и спечели смарт часовник!

136

Ваксиниран Наркоман

преди 2 години

Ураааа. Значи ще слагаме 4-та доза.

135

Жорж

преди 2 години

Така става когато се прави масова ваксинация по време на пик на заразяванията.... Тогава вероятността вирус да срещне "прясно" боцнат и не изградил още антитела и имунитет... В началото се споменаваше тази особеност често, но сега юруш на ваксините когато вируса щъка навсякъде. А лятото при минимума, когато вероятността да се срещне вирус беше минимална .. спахме.. щяло да ни се размине ... Да ама не ... сега под ключ в къщи... на хляб, студ и вода :-(

134

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще дойде нов щам, който тотално заобикаля ваксиналните антитела. Това го каза експерт. И тогава ко праим?

133

Анонимен

преди 2 години

Да питаме ли от къде се пръкна делта+. От една много ваксинирана страна - Великобритания. Само да напомним. Щото за мутациите били виновни неваксинираните.

132

Абе Стойку

преди 2 години

Що не е да лекува...

131

Анонимен

преди 2 години

Естествения имунитет предпазва от всички щамове. Отровите упс, "ваксините" не те предпазват дори и от ковид

130

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам, как за грипите щамове са различни ваксините, а за корона щамовете са едни и същи?

129

профан

преди 2 години

Проф. Христова, пров Корсун, проф. Гломб и док. Бацилова под мъдрото ръководство на проф. Ангел Кунчев ще ни ваксинират и срешу Делта +Математиците проф. Витанов, проф. Томов, проф Кънчев ще изчислят колко дълга ще бъде зимата и как ще зимуват мечките в гората.

128

Анонимен

преди 2 години

Всеки си го прилага както си иска. То си е записано, че сетификата се ползва само за пътуване, ама фашистите си го тълкуват както им е угодно. И чл.46 ясно пише че на негова база не може да се нарушават свободите на гражданите. Ама четете, стига сте плюли.

127

Анонимен

преди 2 години

Реалността е, че мерките бяха въведени при вече започнал спад в броя на новите случаи. Със или без мерки, вълната ще продължи да спада.

126

Qanon

преди 2 години

Изтеглихте ли си вече новия ъпдейт Делта+? :D

125

+++

преди 2 години

Eй,този вирус все някога ще изчезне,много ми е интересно за какво ще пишат /мисирките/ и хилядите доктори,професори,математици и др.самозванци които си продадоха душите за дребни пари.