24

разсмя ме

преди 2 години

Скъсай си дипломата професорче :)Дори и студентите от втори курс вече правят разлика между финансова и икономическа криза.Разлика от земята до небето.

23

Баце ви Балчо

преди 2 години

А така,а баш това да се чува!!!

22

Мюмюн Ефенди

преди 2 години

Вай Алах. Ко ши праим ся?

21

радевщина в действие

преди 2 години

Това е дереджето до което ни докара един злобен шапкар и неадекватните му ортаци от правителството.Комунистите този път се справиха с фалирането на държавата още по-бързо и от преди.

20

Анонимен

преди 2 години

Всеки се опитва да унифицира нуждите и разходите на хората. Да ги постави в калъп. Но истината е, че всеки чивек има различни потребности и разходи. Няма как да се даде шаблон на това. Един е щастлив, ако има крака. Друг, ако има обувки. Трети, ако те са маркови.

19

Асан

преди 2 години

У Куба нема криза щот нема пари... министър и чистач вземат равни заплати :)))

18

2008-ма

преди 2 години

Нищо не усетихме.

17

До Асан

преди 2 години

Работи това от което разбира,за разлика от теб!

16

Радев, вън!

преди 2 години

Гарантирано от Радев, Кацаров, Рашков, Узунов, Копринков. Тези хора са вредни за България. Хора, осъзнайте се и ги изхвърлете от властта. Радевата зима ще бъде по-страшна от Виденовата. Ако не мислите за себе си, помислете за децата си, те няма да ви простят за разрухата, която донесе Радев с безхаберието и несастоятелността си.

15

Баамаа

преди 2 години

Бе боли ме сайдера, пари нямам , да му мисли тулупа и тулупчетата ...кафа вече , то не беше делят 1, 2, 3 сега и финансова криза ...тази криза не е моя!

14

Паметлив

преди 2 години

Кризата от 2008 доведе до безпрецедентно окрупняване на банковия сектор и на практика малките банки изчезнаха.Същото се случи и с средната класа-тя също изчезва.Изобщо сценарият за масово обедняване на населението и концентриране на богатството си върви.Следваща стъпка е установяване на диктатура и тотален контрол-нещо,което успешно се отработва с ковид-кризата.Щом хората приемат зеления сертификат,то ще приемат всичко ограничаващо свободата им.Постепенно ще бъдат лишени от права и собственост.

13

Анонимен

преди 2 години

Професорът доста меко ги вижда нещата,по скоро ще станем свидетели наThe Big Reset за голяма част от човешката популация!

12

Анонимен

преди 2 години

Довечера американците ще кажат дали идва или не кризата

11

черния

преди 2 години

Няма никаква финансова криза. Пари се печатат със свръхсветлинна скорост, ще се печатат още повече. Няма начин това да не свърши със всеобщо благоденствие!

10

Бай Тошко

преди 2 години

Моля Бай Тошо да не се бърка с Бай Тошко. Нямам нищо общо с другарят Живков.

9

Анонимен

преди 2 години

Борисов остави разруха след себе си. Както и ментора му Бай Тошо между другото

8

Бай Тошко

преди 2 години

Най-накрая да видя един, който вижда нещата и мисли точно като мен. Че в Шибанистан почнах да се чудя дали аз не съм добре. Така е. Като живееш сред маймуни дето надуват балони и смятат, че са прекрасни и неповторими. Най-умните на света. Най-работливите. Абе въобще ... най-красивите. Направо съм изненадан да видя малко по-адекватен човек в приказките, анализите си и коментарите си. Ще ида да пия една бира. Явно се намери и още един като мен.

7

Асан

преди 2 години

Какво работи тоз Петров професор като Ананас :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Борисов остави разруха след себе си. Както и центъра му Бай Тошо между другото

5

Анонимен

преди 2 години

Разликата е, че от тази излизане няма или поне малко ще я изкарат.