51

Анонимен

преди 2 години

Пред кметове на Бойко и Ружа бледнее.Тея с какви заплати са,а в какви имоти живеят.Това и Ружа не може да го направи.

50

Бренчев

преди 2 години

До Асан 7.Сбъркал си си името.Ти си тиква прогнила.

49

Анонимен

преди 2 години

Смешното е, че OneCoin всъщнос не беше лоша идея и имаше добра технология и продръжка. Ако не беше крала, можеше в моемтна, да си е 100% легитимна и да няма милиарди, но да разполага със сотици милиони и доход на година, дето две панелки в България го нямаме за цял живот. Ама пуста му алчност ....

48

Анонимен

преди 2 години

Картината "Червеният Ленин" от Анди Уорхол е бивша собственост на починалия при неизяснени обстоятелства в Лондон руски олигарх Борис Березовски. Загубвайки дело против друг руски олигарх Роман Абрамович, Березовски продаде картината, за да си плати на адвокатите.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 - Нямаш НИКАКВИ доказателства за това. Криминалистите може да намаерят някой, ако има идостаътчно следи. Работата е, че с такива средства и конткати, може да прекъснеш връзката на много места и да не те открият с години, а ако не си суперизвестна публична личност, една промяна на прическата и грим или дори тен, да се промени цвета на лицето са достатъчни, никой да не те разпознае.

46

Което принципно

преди 2 години

Е доходоносно начинание имайки предвид, че взимат 90 % от откраднатото и оставят десет процента на криминалното лице, което оставят живо само и само да дразнят ощетените от тях цивилни граждани!

45

неандерталец

преди 2 години

Само като я погледна и ми става ясно, че е измамничка от класа и професионална мошеничка.

44

Анонимен

преди 2 години

Пропуснах да отбележа,че ако тя беше жива,освен графолозите и криминалистите и "месирките"щяха да я открия.За тях това щеше да е новина поне три дни.Между впрочем откриха ли и"Мата Хари".

43

Интересува ли ви?

преди 2 години

Неофициалните тарифи на ЦРУ за укриване на престъпници. Ето ви една симулация:Вие сте престъпник, някъде по света сте направили голяма поразия и сте откраднали определена крупна обществена сума. И прокуратурата и международни институции вече са ви погнали и това е невероятната услуга на момчетата от Ленгли - срещу определен дял от плячката изчезвате с нерегистриран чартърен полет до ненаименована локация извън юрисдикцията на преследващите ви лица! Така Ружа, Божков, Симеон 2,Милен Велчев и др

42

Анонимен

преди 2 години

До мдааабалъците никога не свършват, иска търсене...

41

Анонимен

преди 2 години

Ето пример че пари има ,НО НЕ ЗА ВСИЧКИ.

40

Анонимен

преди 2 години

Само Гошка изби рибата.Нема Дарини нема Ружи.

39

Логиката ли?

преди 2 години

Госпожица Ружа за да не може да бъде намерена е получила помощ от някой, който е добър в това да крие разни работи като едни откраднати пари.Кой ли може да е?

38

Чакай да видим!

преди 2 години

Кое им е по-важно - десет милиона или двадесет от най-ярките им, най-скъпо обучените и безценни танкови кадри!

37

Магнитски

преди 2 години

Дарина Павлова-2.И двете са директно за Сливенския затвор или за лагера в село Скравена,който трябва да бъде открит отново.Компания може да им прави и Веска Меджидиева и още много други знайни и незнайни героини на криминалния преход.

36

Значииии ....

преди 2 години

Момчетата от Ленгли много побесняват, кога някой васал отмени поредния колец в колелата си ....

35

Жена на борда

преди 2 години

На лош късмет е Ленгли .... Виж сега в тая ситуация непридвидима в която не се знае утре кой жив кой не, кой разорен кой беден както винаги е бил требва да знаеш че много не ми пука!

34

Анонимен

преди 2 години

Таз е бушон и най вероятно е на дъното на океана

33

Госпожица Ружа

преди 2 години

Е една от тези толко хитро измъкващи се индивиди, също като господата от Ленгли ... Никой я е не усетил докато не направила голяма беля!

32

Денкоооооооов

преди 2 години

Денкоооовввв много съм на косъм много да ми писне от глупости! Това танго в административния, касационния, районния съд ще отнеме бюрократично време, което аз нямам! Не мое ли просто да поиграе боя и след боя извинение и пари!