91

Анонимен

преди 2 години

Тази женица е доста глупава, защото със сигурност накрая ще я хванат и ще прекара живота си в някои женски затвор. Не правете като нея ... в днешно време е невъзможно да избягаш от глобалния Big Brother.

90

Анонимен

преди 2 години

Ружа Игнатова прехвърля всичките си имоти на Емил Хърсев. Същия Емил Хърсев е съветник на Стефан Янев. Случайност?

89

Анонимен

преди 2 години

"данъчен рай" - неграмотен превод. Tax Haven, а не Tax Heaven. Преводът на Български е таксово убежище.

88

Иван

преди 2 години

До "запознат". Най-вероятно не си гледал нито едно нейно видео ... говори немски като кооперативен работник. Не знам откъде я черпите тая информация, ама отворете Тубата и вижте едно нейно видео ...

87

запознат

преди 2 години

До Открай време се знаеМоже би, но тя е получила доста добро образование, като е говорила без акцент и отлично немски език, което, знаещите немски, знаят, че не е най-простата задача. Отделно е говорила отлично английски език и някой казват, че и руски тоже. Така, че нещата са доста оплетени. Но самата тя, да, е от семейство на роми вретенари от Плевенско.

86

Ягодоберач

преди 2 години

Явно не е била ягодоберачк, като мен. Lol --- Направиха ви на маймуни в България.

85

Анонимен

преди 2 години

Ами и в Англето е като тука - възпитаник на художествен колеж - пъртиер на сграда, а русоляв потомствен турчин - премиер.

84

Анонимен

преди 2 години

Явно е жива,защото родителите и живеят изключително охолно в няколкото си имота и карайки скъпите си коли.

83

наблюдател

преди 2 години

Забавно четиво.

82

Ружа

преди 2 години

Ще ми хванете......Много поздрави от ЮАР. Имам си едно село с бушмени, а съседното село го държи Цецка Меджидиева. От време на време отскачам до Белград при Цецо Василев или пък до Дубай при Васил Божков. А вие си приказвайте, не ми пречите.

81

Ще цитирам:

преди 2 години

Един приятел:"В момента в който имам милост към *** нанасящи тежки щети върху цивилното население и задушаващи го поради коректни причини няма да ставам за тая работа повече!

80

Анонимен

преди 2 години

79

ха ха

преди 2 години

Д-р Ружа .....- За къде с това име бе другарю следовател ?!

78

Анонимен

преди 2 години

В Украйна се крият всички бегълци от закона. Украйна е новата ЮАР............В ЮАР вече не е хубаво за белите.

77

Открай време се знае

преди 2 години

Парите НЕ правят човака СТИЛЕН и УМЕН !! Роден *** си оставаш цял живот *** , колкото и картини да купиш все тая !!!

76

I don't care!

преди 2 години

Do you hear me you son of a bitch. I don't care if they have stoped what they were doing - I want out our money back the good old fashioned way and until that is so you will have a very unreasonable amount of troubles. For you have been very unreasonable ...for two decades!

75

Darwin Award

преди 2 години

Картина на Уорхол ??хахаха??!малелей!?? Тази новобогаташка вярно си е за бг затвора , ама тези Брит мошеници дето са я пробутали тази *инвестиция* в геИзкуство са за бой с камшик@ .....

74

Анонимен

преди 2 години

Не смогнах да дочета статията, та за това питам, къде е тази жена сега? Искам да я и.въ!

73

Анонимен

преди 2 години

"Измамата се състояла в продажба на нещо, което не съществува - фалшива криптовалута, която тя нарече OneCoin." че коя криптпвалута съществува? Манията на лалетата на 21 век ще свърши в сълзи, много сълзи. Да не кажете че пак не сте разбрали?

72

И сега какво излиза

преди 2 години

Освен че е грозничка ( да не кажа УЖАСНО ГРОЗНА ) , излиза че не е и най-умничка , а си е просто алчна прастакеса с окачен на стената портрет на Ленин ?! Рано или късно такива до никъде не стигат, защото не могат да разберат , че винаги има едни които са по-умни и по-влстни , и ще им вземат всичко !