243

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

242

Анонимен

преди 2 години

Пропагандатори,пуснете инфо как е главния здравен инспектор доц Ангел Кунчев,който има 2 дози вакса,и вече повече от 20 дни не може да пребори ковид 19. Наистина сме притеснени за него.

241

Искра

преди 2 години

Хора, изключете си телевизорите само за 3 дена, не гледайте новини. Не се знае колко са достоверни и какво целят. Попитайте себе си - Страх ли ме е? Отговорите на всичко въпроси са си в самите нас. Ние българите ще учудим света, защото мислим, и не се поддаваме на евтини провокации. Бъдете здрави!

240

До 260

преди 2 години

Защото си взел всички възможни мерки за превенция. Когато обаче ти е било през оная работа, правил си се на мъж, после те е тръшнало и си започнал да хленчиш като женски полов орган - тогава ще плащаш

239

Анонимен

преди 2 години

У нас винаги се е умирало най-често, в сравнение с останалите европейски страни. Няма нито една причина тази и миналата година да е различно. Особено от миналата седмица, след като Кацаров изгони медици, които не желаят да експериментират със здравето и живота си, инжектирайки се и не желаят да лъжат, като се снабдят с фалшиви сертификати. Питайте него какво се случва, при вече 1/4 набодени и 1/4 официално преболедували. Той да ви обясни защо е по-зле от миналата година.

238

АнонимеН

преди 2 години

До Пак по опорката? РАДЕВ ГИ Е НАЗНАЧИЛ, ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА!!! И ТО НА 100%, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА МАРИОНЕТКИ БЕЗГЛАСНИ БУКВИ!

237

Анонимен

преди 2 години

Това че антиваксърите *** като мухи си е лично тяхна работа не им се меся. Лошото е че са инкубатори на вируси и нови щамове. Вируса мутира в организма. На всеки 3 седмици произвежда нова мутация. Някои мутации стават устойчиви щамове. Скоро ще изненадаме света с български такъв.

236

263

преди 2 години

Да приемем, че ти е от ваксината!

235

Нищо ново

преди 2 години

Ваксинирайте се, дебелоглавци. Всеки си мисли, че точно на него ще му се размине Ковида, но влезе ли в реанимацията над него е само Господ.

234

Анонимен

преди 2 години

ахаххахх, клоу-ни!

233

Анонимен

преди 2 години

До Има някакъв проблем - Съгласен съм, но това МЗ само не може да го направи! То би означавало, че те сами да си бламират Протокол за лечение на Ковид, от който иде проблема..... Нема как да си забият ножа в гърба сами, някой друг трябва да им го забие

232

До 255

преди 2 години

Ако се докаже, че е връткал сестра ти - да си плаща. Ако не - безплатно

231

Анонимен

преди 2 години

Пак цифри и статистики. Това някаква мода ли е?----====----Да борим пандемията с вицове!

230

До Георги

преди 2 години

По същата причина, поради която се приемат и набодени. Който се е осигурявал има осигурителни права. Но в една инжектирана глава, като твоята, никаква мисъл не вирее. Ние, като сме ви платили инжекциите и вие пак се лекувате от ковид, вкл. и болницата, що ви приемат, а? Нали сте се предпазили вече за обща сметка?

229

pustiniak

преди 2 години

Защо по форумите бъка само от антиваксърски коментари и изказвания?

228

Муахаха

преди 2 години

А Политиците в Брюксел - сред тях, няма един умрял от тази уж Смъртоносна Пандемия! Не е ли интересен факт?!

227

Анонимен

преди 2 години

Много интелегентни хора пишат коментари.Възхитен съм.

226

Анонимен

преди 2 години

Твърде много са болните и не насмогват да ги обслужат, а и лечение няма, само ваксини.

225

Невярвам

преди 2 години

Пак цифри и статистики. Това някаква мода ли е?

224

Анонимен

преди 2 години

Стряскащо е - да! Но е така от март месец 2020 г., не от вчера! Дори през м. септември-октомври 2021 г. бяха отчетени към 7% излекувани от реанимация......