323

Анонимен

преди 2 години

Прочетох доста коментари и ми падна ченето. Явно няма поумняване. Ето ви някоио факта:1. Почти всички ковид пациенти които приемаме в реанимация са НЕВАКСИНИРАНИ. Ваксинираните много рядко имат тежък курс. 2. При ниво на персонал един лекар и две сестри на 12 реанимационни пациента е чудо че въобще някой оцелява и поклон на колегите които имат сили и мотивация да работят при такива абсурдни условия. При мен стандарта р една сестра на пациент и един лекар на 3-4 пациента.

322

Анонимен

преди 2 години

Един от десет го изписвали и той се фърлил от Дунав мост без да си плати сметките. Ваксите да му плащат сега тока и водата.

321

Анонимен

преди 2 години

Отделни гробища за ваксинирани и неваксинирани. И зелен сертификат да се иска.

320

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите трябва да ги съдят за геноцид над народа

319

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните ги е хванало шубето нещо. Усещат как идва и техния ред. Ако прекарат болестта леко, добре. Ама ако стане усложнение, става "Welcome to the jungle", тоест българска болница. А между другото, за сигурността на пациента се изисква една медицинска сестра на интубиран пациент.

318

Анонимен

преди 2 години

Имам отвратителни спомени от русенската болница . Щяха да ме уморят там.

317

Анонимен

преди 2 години

Значи от заглавието, което чета смятам, че здравните осигуровки които плащам са им много. Не смея да прочета цялата статия, защото няма са им дам 1 лв. От тук нататък.

316

Анонимен

преди 2 години

При всяка зима като дойде, все ни изненадва. Сега пак ще кажем зимата ни изненада , ми изглежда

315

Анонимен

преди 2 години

При тази вълна боледуват хора съзнателно са против ваксините и не са се ваксинирани сега заразени дали заради чест или друга простотия стоят и неглижират проблема е при някои този проблем става голям и се налага да се ходи при лекар.. Та проблемите основно са от забавянето умората на лекарите...

314

Gregory House, MD

преди 2 години

За да бъда по-конкретен ще ви дам примери. От респиратор може да се нуждаят пациенти с диабетна кетоацидоза или диабетна кома.Също при загуба на съзнание вследствие инсулти, злоупотреба с алкохол и наркотични вещества и други.

313

Gregory House, MD

преди 2 години

Тук има само едни лееекички неточности. Респиратор се налага да се използва не само при човек, на който над 90% от белите му дробове "са изядени от вируса", а в много други случаи, при които липсва спонтанно дишане. Това включва тежки неврологични проблеми и много други състояния, както и хора на които им предстои операция за която е наложителна обща анестезия.Иначе другото горе-долу е така.Ваксинирането е личен избор.То не ни защитава на 100%.

312

А БЕЗ ИНТУБАЦИЯ?

преди 2 години

"От 10 души само 1 бива изписан здрав от COVID реанимация". - - Това означава ли, че другите девет човека умират? - - ЛОГИЧНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ТОГАВА БИ БИЛО НИТО ЕДИН ПАЦИЕНТ ДА НЕ СЕ ИНТУБИРА! ДА ВИДИМ ДАЛИ СМЪРТНОСТТА НЯМА ДА ПАДНЕ? ДОКОЛКОТО ИМАМ ИНФОМАЦИЯ ОТ ПОЗНАТИ - СМЪРТТА ЧЕСТО НАСТЪПВА ЧАСОВЕ СЛЕД ИНТУБАЦИЯ.

311

sss

преди 2 години

стряскащо е, че има 15 ваксини, а още няма методика как да се лекуват хората, няма и лекарство! Иначе по ТВ и медии се редят медици и академици да обясняват прогнозират, съветват... а един от тях не показа свои собствени изследвания върху вирус@... иначе големи експерити, акъл да дават нямат равен, ама за работа и собствени трудове не ги търси!

310

До 337 Изовдът

преди 2 години

Изовдът е, че когато човек е невеж лесно се поддава на суеверия и конспиративни теории.

309

Анонимен

преди 2 години

Според статистиката от coronavirus bg, за 14 дни имаме 1824 починали от Ковид-19, от които 111 са ваксинирани (6,09%). Значи неваксинираните са 1713 (93,91%), а ако всички се бяха ваксинирали вместо 1924 починали щяхме да имаме около 150-200 починали за 14 дни.

308

До 243

преди 2 години

Нищо странно няма. Делта варианта е доста по-зразен от предишните варианти - повече заразени = повече починали. Колкото до преболедувалите, те са 484365. Това 25% ли са?

307

Изводът

преди 2 години

Докторът от Русе го каза просто, че от 10 души в интензивното само 1 остава жив. Е, какво ви говори това? Подчертава се, че това са неваксинираните. Какъв може да е отговорът? Съсловието си отмъщава на антиваксърите и не им прилага адекватна помощ, което би било чудовищно, или това са пълни некадърници, които нищо не разбират от медицина и с времето са станали по-добри търговци от лекари. Защо непрекъснато се измислят ваксини, а за лекарство почти нищо,и то вече две години?

306

Вьзмутен

преди 2 години

Значи като го испишат болен тои продьлжава да заразява така ли

305

Анонимен

преди 2 години

Кунчо жив ли е?

304

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен 329 ---А ти си инжектирай по един бустер дневно докато не спечелиш лелеяния билет за ВИП стаята метър на два, з0мби загубено.