24

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо така с лошо към Перу? В Перу живеят готини хора, свързани с духа на природата, с древна кръв. Харесвам Перу. Тоя какво се пени от снимката?

23

фугурантчо къде е

преди 2 години

Мазната фурaжка явно cе е скатал отново под полата на Деса и чака инструкции от Москва и Дубай какво да прочете пред медиите. Стане ли напечено, тоя се скрива като борсук.

22

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте ваксинирали старите и хронично болните през лятото нямаше да се стигне до тук. Сега се молете грипа да не удари с пълна сила, че това идва на вратата. Защото стари и болни хора ако ги атакува ковид виждаме какво става, но като ги атакува и заедно с ковид и грипа и ще минем 500! Защо не слушате като ви се говори, а г-да политици. Не можете да приемете, че на тоя свят има някой на който му пука за хората, а не за скапаната ви политика, така ли?

21

Клоунски Свят

преди 2 години

Този *** като лъже на къде гледа? Професионален нищо правач - явно са му свършили парите. Преди 7 години защитаваше хората що годе при един инцидент със "бежанец" във Фантастикото на К.Лулчев, сега лъже като мишок.

20

Анонимен

преди 2 години

Безлов и ти ще бъдеш съден за национално предателство ,измама ,лъжа ,насаждане на паника сред населението .Знаеш ли колко ти вярват - 0.5% от населението ,защо дори и ваксинираните разбраха в какъв капан са попаднали ,но за тях е късно вече .Целта е да спасим неваксинираните от ваксините .Заедно можем да ги спасим от ваксините ,единни и солидарни.

19

радевщина в действие

преди 2 години

Това е дереджето до което ни докара един злобен шапкар и неадекватните му ортаци от правителството.Комунистите този път се справиха с фалирането на държавата още по-бързо и от преди.

18

Анонимен

преди 2 години

Зомбита кога ще разберете че на САЩ тук индиянци не са нужни а територията която си продадохте за стъклени топчета честито

17

Прост народ, слаба..

преди 2 години

Венсеремос перуански антиваксъри. Кой още не сте изпреварили? Времето е наше.

16

Наблюдатели на ЕС

преди 2 години

Глупавите противници на ваксинирането съсипват българската икономика. Ако загубите работата си, благодарете им.

15

не разбрал

преди 2 години

Що бе, лошо ли е да сме напред в класацията?!

14

Анонимен

преди 2 години

Този е платен *** от НПО, само такива излизат по новините в последни време. Миячи на ***.

13

Анонимен

преди 2 години

Все още ли сме първи по самоубийства в света ? Европейски и демократични

12

Оооох

преди 2 години

Антивакси, антивакси, щом не съм аз на власт да видите кон боб яде ли?

11

Анонимен

преди 2 години

Ти пък що говориш против Перу?Полета на кондора, Марио Варгас Льоса, Инките....Мачу Пикчу!Расист ли си, а?

10

Тошето

преди 2 години

Кой е този китаец бе?

9

Анонимен

преди 2 години

Към хора а на математиците и анализатори на демокрацията ли се включиха да им припяват за вируса?

8

Активист на БСП

преди 2 години

Нещо за НИДЕРЛАНДИЯ да обадиш??? 70 % са ваксинирани и пак връщат маските и забраните! ВАКСИНИТЕ не помагат!!! РАЗБЕРЕТЕ...

7

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри антиваксъри целта е ясна пидах я по долу

6

Анонимен

преди 2 години

Авантата няма ли да го арестуват най-после, до вчера беше срещу маските, вируса и т.н. Вече призовава, този изсттрадал народ му трябва лидер, на който да има доверие. Авантата се занимаваше с уволняване на шефове на болници и всичко друго, но не и с Ковид-19

5

анонимен

преди 2 години

А какво му е толкова сложното защо не се ваксинирали - Р. Ралин го е казал само с четири думи. Но не, ние сме умните, ние сме гениите, а че сме все назад, нищо. Лично мен ме дразни най-вече това, че иначе тичкаме при тези тъъъъпите в другите държави, че пушек се вдига.