44

Ум патки пасе

преди 2 години

Намаляването на смъртността в Зап. Европа се дължи на факта, че бяха ваксинирани над 75% от уязвимите - възрастни и хора с тежки придружаващи заболявания, а не заради поголовното безсмислено и вредно ваксиниране. Само при уязвимите евентуалните ползи надхвърлят евентуалните негативи. За останалите естественият имунитет е за предпочитане. Това са фактите! Другото е за пари, мнооого пари!

43

плакат

преди 2 години

До Анонимен Много умуваш, българино. Няма време.Ваксинирай се! Спаси си живота!

42

Ед

преди 2 години

Ето статистика на СЗО от ПРЕДИ пандемията, която казва, че България е на първо място по смъртност в света.https://segabg/node/123098

41

Анонимен

преди 2 години

Всеизвестно е, че в първите дни ваксинран човек е заразен за останалите. От тук идва въпроса този ръст не идва ли от това, че ваксинираните заразяват неваксинирани. Да не говорим, че ваксинираните се мислят за супермени, които след ваксината ще живеят поне до 140г.

40

Анонимен

преди 2 години

А Иван Кръстев нема ли да излезе да ни каже нещо за ваксините и за Гватемала?

39

СОС 4

преди 2 години

Обидно сравнение, но това е .По зле сме от африканци и латиноамериканци. Благодарим ти др. Радев.Благодарим ти , партийо любима!

38

noFreeman

преди 2 години

аве гроз,.ник в европата има бунтове и скоро ще изкараме гилотината за вас...

37

Анонимен

преди 2 години

В България сме с висока смъртност и по сърдечно-съдови, диабет, няма логика да сме добре с някоя друга болест. Такава ни е здравната система.

36

Свобода

преди 2 години

До Анонимен 48 Не, идеята ми не е да подвеждам, кажи за кого, за кого да гласуваме?

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя има ли представа какъв е стандартът на живот в Перу и на тази територия. Да беше попрочел малко. И по кой параграф не бием всички, дори и в африканския свят.

34

45634

преди 2 години

Интересно ми е след време, когато постигнем голям % ваксинирани и смъртните случай не намалеят, тогава какво ще се обяснява. Защото сега за високата смъртност се обвинява ниският процент ваксинирани, но реално България винаги е била начело по висока смъртност.

33

Анонимен

преди 2 години

До Свобода Точно за поредния руски проект наистина интелигентните няма да гласуват. Ти също не си сред тях, като ти гледам елементарните опити за подвеждане.

32

Свобода

преди 2 години

Да, много първично племе сме, не искаме да се ваксинираме, да спазваме правила, глупави, прости и бедни. Моля, ако има останали свестни интелигентни българи, излезте и гласувайте, аз лично ще го направя за Продължаваме Промяната, в тях виждам някакъв шанс.

31

Анонимен

преди 2 години

В Перу има почти 2 пъти повече жертви. В България лекарите просто не знаят какво да правят или не го правят. Изобщо никой не им търси отговорност. Затова ще има много убити и умрели там.

30

Анонимен

преди 2 години

"българите продължават да са скептични към ваксините. Защо това е така обаче, е сложно да се говори." Въобще не е сложно: свирепа дезинформационна кампания на руснаците в началото на пандемията продължаваща и до днес, тотална неграмотност сред населението, недоверие във властите и най-обикновено желание на неуспялите в живота да видят успелите да се сриват са причините.

29

Анонимен

преди 2 години

39 съгласна съм с теб. Но не само антителата, защото те са високи до месец два и после рязко спадат. Т имунитета също е решаващия. Защото точно той кара антителата да се покачват и да анлтакуват вируса. Може да излезе че нямаш антитела, но да имаш здрав имунитет.

28

Анонимен

преди 2 години

Българина не вярва на спасители! Не вярва на добри намерения от хора, които винаги са го яздили. Не вярваме нито на наши, нито на чужди. За това българина е индивидуалист. Защото знае, че групите съществуват докато има общ интерес. След като интереса се промени, групата се разпада и предателите веднага тичат в други групи. Частните хора стоят сами и са най-мразени в тая държава. Ей за това не вървят със стадото и имат собствено мнение. Твърде осъзнати сме, за това не минават лъжите.

27

Ед

преди 2 години

България винаги е била номер 1 по смъртност. Какво се правите?

26

Анонимен

преди 2 години

33 скъпи, като знаем какви са умнокрасивите у нас по-добре да си бъдем ***, грозни, смотани, непопулярни лузари. Казвам го абсолютно чистосърдечно.

25

пена

преди 2 години

"Въпреки тревожните данни и високия процент на смъртност сред неваксинираните хора българите продължават да са скептични към ваксините. Защо това е така обаче, е сложно да се говори." - хич не е сложно, просто българите масово са де*или!