211

Анонимен

преди 2 години

При гербавите тези проблеми го нямаше май. Вярно е, поизкъртиха някоя друга пейка и КПП за кратко време, но всичко си тръгна нормално. Другаде е заровено кучето май заради този хаос в цени, зарази и анархия...

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 258 Разбирам, че човек се радикализира, когато нещата започнат да изглеждат неприятно. Каква операция ти трябва, за която трябва да си извадиш 15 хиляди от джоба в България. Наскоро трябваше да платим за операция на една роднина, но за да я направи националния консултант по съответната болест и беше 6 хиляди. Можеш и без пари при "обикновен" хирург. Та, какви са тия операции по 15 хиляди?

209

Анонимен

преди 2 години

И в кое не е прав Мангъра? За един град от 50 хиляди души, по 100 човека дневно, за година и половина кой не е минал още през ситото и такива, които не са усетили нищо. Какво се е променило...Вирусчето си върви, статистиката също.

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 257 "Прави ми впечатление, че процентът на неваксинираните заразени и починали намалява. Вероятно има нещо общо с това, че ваксинацията напредва. Ако населението беше на 70% и повече ваксинирано, със сигурност заразените ваксинирани и починали щяха да са повече от неваксинираните. То е очевидно де" Мда. При 100% ваксинирани всичките заболели ще са ваксинирани, само че вместо 145 починали, ще имаме 10.

207

Анонимен

преди 2 години

До до 244Да, ето и сега ходя по доктори, но си плащам. Само и единствено поисках едно направление и ми беше отказано. Така че ще отида и без направление, отново ще си платя 200 лв. Операция ми предстои също и ще е около 15 000. И пак аз ще си я платя, защото държавата я няма когато трябва да ми помогне, разбираш ли що съм така остро настроен и искам да ми се върнат парите за всичките тези години? Защото едно направление ми отказаха, само едно а аз всеки месец съм си плащал всичко.......

206

Анонимен

преди 2 години

В държавата е пълен хаус бе хжра! Вижте президента вижте му погледа! Човека е неадекватен!

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 248 "Окей съм и с тва - АЗ НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ никаква здравна помощ. Ако съм я ползвал, съм си плащал отново, нищо че съм осигурен. Държавата едно хапче не ми е дала без пари. Така че съм окей и аз да връщам. Ама нема кво...." Казах ти вече, на един такъв случай (дори да беше вярно) има 9 които не са такива, а тук ти се бориш за всички като теб с тия изхвърляния). Да не говорим, че познавам доста хора, които твърдят нещо и каот се стигне до проверка, и опаааааа, нещо друго.

204

Тихомир Гърмидолски

преди 2 години

Неваксинираните, след срещата с коронавируса, няма да могат да имат поколение, а ако случайно имат, то ще е с тежки генетични увреждания, а пък ако случайно поколението е здраво, бели жени, потомки на неваксинирани, ще раждат афроамериканчета от групата на ЛГБТИ, и на 6 години доброволно ще приемат исляма.

203

Анонимен

преди 2 години

Прав си. Най-добре е ваксуването да стане с абонамент ежегодно, за да няма блъсканица. Някъде въвели томбола по хипермаркетите. С абонамент ще е по-лесно-печелиш безплатен и сигурен вход за пазаруване.

202

до 244

преди 2 години

няма да ти ги върнат, защото ти плащаш не само да те лекуват от вируса. Утре ще ти се наложи друго да лекуваш и ок започваш да плащаш за всичко наред. Стаеа ли, херния операция 7000 лева примерно.

201

До доктор сърп и чук

преди 2 години

Информацията ти е стара. Д-р Ангел Кунчев, преди месец (в началото на октомври) е обявил, че е бил със симптоми на Ковид. Тогава се е самоизолирал.

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 241 "При нас има голяма смъртност защото преди това некачествено си живял и лекувал в България. И пак причината е икономическа." Не е икономическа. Не са парите причината да не спортувате. Не ви липсват пари да се наливате с обилни количества алкохол и да преяждате всяка вечер. Не е от липса на пари, че се наливате с литри кола. Не е от липса на пари, че пушите цигара след цигара и така нататък. Причината са ИЗБОРИТЕ, които сте правили.

199

Анонимен

преди 2 години

а колко са починали в следствие на ваксината ? Къде е тази статистика

198

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОкей съм и с тва - АЗ НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ никаква здравна помощ. Ако съм я ползвал, съм си плащал отново, нищо че съм осигурен. Държавата едно хапче не ми е дала без пари. Така че съм окей и аз да връщам. Ама нема кво....

197

Ваксините са вредни

преди 2 години

Всички мои приятели които се ваксинираха сега се разболяват постоянно от какво ли не. Тези ваксини дори свалят защитите на организма. Тотален рестарт на имунитета правят.

196

Сатана

преди 2 години

Бърза помощ закъснява, катафалка не.

195

Анонимен

преди 2 години

240 нали уж всички заразени били с фалшив сертификат! Да те излезе после че нашитките гастербайтери всичките са фалшиви?! Ама ни дават акъл и ни викат га ньовци, без да са чели Алеко.

194

Анонимен

преди 2 години

Не ваксинираните да си плащали лечението. Не е лошо, само че ако ми върнат внесените здравни осигуровки, които съм плащал включителво и за теб да се лекуваш. Особено ако си пенсионерче и на държавна хранилка и да плащам и за теб. Няма как да стане така.

193

Анонимен

преди 2 години

До А руснацитеНе, не идва пета вълна. Готвят ковид 22 от януари. Нов вирус идва. И нови ваксини ще "измислят" и пак ще карат хората да се ваксинират. Това вече трудно се спира. Където е минала водата, трудно можеш да отклониш и тя все си върви.

192

Не на ваксините!

преди 2 години

Така се започва - първа, втора, бустерна доза; нов щам, нова ваксина, реваксинация, и тн, и тн. И докато се усетим, сме станали наркоманчета на абонамент. Не мерси. Както видяхме, ваксината не помага. В цял свят тепърва ще се увеличават случаите. Ако има ваксина, която наистина помага, ще се ваксинираме. Уволнявайте ни, ако щете. И по тъпите ви ресторанти няма да ходим. Ако трябва на село картофи ще копаем, но няма да се ваксинираме. Точка! :)