311

Какво

преди 2 години

Какво толкова като починат хора на 80 и повече години. С Ковид или без това е възраст, на която приключва живота за много хора, а немалко умират и на 60-70 у нас и много преди да има Ковид. Това ли е единствената болест?

310

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати са абсолютна глупост в настоящия момент... Освен хаос и безработица... нищо друго няма да се постигне с тях... Положението отдавна не е под контрола на здравното министерство... Няма да има правителство и след тези избори, заради ковид кризата...

309

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че в болниците реално не знаят, как да се противопоставят на вируса и затова е по-лесно да се прехвърли топката към ваксините... Ако бяха ваксинирали дъртаците сега нямаше да има драма... Това е истината...

308

Анонимен

преди 2 години

Кунчев не е бил съгласен с мерките на Кацата и вече е извън борда.

307

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли кое е ужасното... Хората биват убивани в болниците с този кислород.. Други сериозно ще пострадат от ваксините. Освен това, обществото се побърка психически! Озлобиха се хората един срещу друг..И всичко е заради една алчна шайка пcuxoпатu които искат да ви сложат в нов световен ред, наречен The Great Reset! (с любезното съдействие на вашите любими телевизийки)

306

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри, мрeте си спокойно - не му пречите

305

Анонимен

преди 2 години

Дванадесетгодишно дете от Куксхафен, Германия е починало малко след ваксинация срещу корона вирус. Въпреки че все още няма окончателен доклад от аутопсията, предварителният аутопсионен протокол предполага, че смъртта на детето е настъпила в резултат на ваксинацията, съобщиха от областта в сряда.

304

Анонимен

преди 2 години

Какво става с Кунчув къде е тоя човек?

303

Анонимен

преди 2 години

Хора къде е президента ве хахахаха няма такъв казвам ви

302

Киро Х

преди 2 години

При РЕАЛНО оваксано с Отровната Игла 10% от населението, имаме и 10% починали оваксани! Това е твърдо доказтелство, че Ваксата, неправилно и заблуждаващо наричана ковид ваксина, е доста повече от безполезна! Защото, освен, че не променя смъртността, има и куп странични ефекти, независимо от това, какво казват поръчковите експерти от грантаджийските медии, като Пенка Петрова и ония козел, математикът, чието име не бих се затруднил да запомня!

301

Додо

преди 2 години

Алоо, мисиррките, защо не квакате, че броя на починалите от вчера до днес а намалял повече от половина? Дали, защото знаете, че във вторник изнясяните бройки починали за 24 са напълно фейк, или защото нищо позитивно около ковид не ве се разрешава да напишете? Може би затова днес 'експертите' ви ни плашат с Делта Плюс, Делта Минус, Делта Лайт и какви ли не още производни!

300

Анонимен

преди 2 години

При 30% ваксинирано население, 10% от жертвите са ваксинирани. Нещо май не пази много просвулата ваксина. Да не говорим че всеки мой познат, който се ваксинирал се е поболявал поне за няколко дена.

299

Анонимен

преди 2 години

Лъжат в щатите 20% от починалите са ваксинирани наще доктори много добри са станали да не вярва човек

298

Падаря

преди 2 години

Ваксинационната кампания не е кампания ,а какафония.В нормалните държави ваксинираха най-уязвимите ,а именно старите хора и хронично болните.Нали цялото мото на Ковид локдауна беше да пазим възрастните.Цели домове за стари хора не са ваксинирани.Няма кампания за възрастните хора има само новини как в някаква градинка в столицата боцкали който мине...Иначе спирате младите и здрави хора от работа ?!?След като 90% от починалите са хора над 65 г. защо не се ваксинират те приоритетно ?

297

Иван

преди 2 години

Колко хора още трябва да си отидат , за да затворим *** за 2 седмици ... или просто да носим маски и да си мием ръцете .... толкова ли е трудно ....

296

Анонимен

преди 2 години

Над половината от пълнолетните живеещи в България сме ваксинирани, но все още има доста неваксинирани и затова починалите са толкова много.

295

Анонимен

преди 2 години

330 - по тази логика и ваксинираните не трябва да се приемат в болницата, защото доброволно са си нахакали експериментален продукт. Между другото - имам частна здравна застраховка и оня ден ходих да питам дали поемат лечение срещу отрицателни ефекти от "ваксините". Казаха ми, че не, защото не били окончателно одобрени по не знам си какви правила и те не поемат отговорност. Обаче всички ние трябва да я поемем, така ли?

294

true

преди 2 години

Значи, неваксинирани няма да ги приемат за болнично лечение по здравна пътека. Ще им бъдат изисквани средствата за лечение от ковид, ако се наложи да постъпят в болница.

293

Анонимен

преди 2 години

Статистика. Вчера 145 починали, 132 неваксинирани и 13 ваксинирани. Ако всички бяхме ваксинирани, починалите щяха да са около 20.

292

Дъи пак

преди 2 години

Чета че в америка десетки хиляди полицаи отказват ваксини,тук ревът че само ние и румънците не искаме от цял свят!!???!??? Ужас явно сме *** като американците според нашите умници дето се боцнаха, за да опазят близките си ....но се оказа че те са същите разпространители като нас и не пазят никой.?!!!!! Сега ги е яд що аз не съм боцнат и ме задължават ....вие ли ще ми кажете как и кога ще умра??? Свиркаджии