31

От Пирогов

преди 2 години

Кацаров, ела и виж, че болничната аптека е празна. Нямаме лекарства за лечението в реанимация (дексаметазон,норадреналин и др). Караме близките да купуват, както беше при Жан Виденов.

30

Анонимен

преди 2 години

Гърция и Ирландия чупят рекорди и връщат мерките. Холандците след два месеца отпускане и те връщат маските на закрито. Лоша работа.

29

ДанчоПолицая

преди 2 години

Единствената партия, която може да се справи със ситуацията и да ни измъкне от лапите на световният фашизъм е ДПС в коалиция с ГЕРБ. Единствено те от всички управляващи и експерти се опълчиха срещу недостойното решение на САЩ да включат г-н Пеевски в някакъв въображаем и списък за корупция на база недоказани в български съд обвинения. Те показаха, че са над нещата и ще се борят срещу световният ваксинационен фашизъм издигайки г-н Пеевски за водач на две листи, където ще има пълната подкрепа.

28

Кацаров пред БНР

преди 2 години

Тази сутрин пак ще се хванем за ръчички, за да напълним джобовете си с парички, за вас остават отровните иглички и сертифициране за всички.

27

Анонимен

преди 2 години

Болниците печелят от целия хаос с епидемията. Изобщо никой не им държи сметка, колко хора умират.

26

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани с 1 доза се водят неваксинирани.

25

Анонимен

преди 2 години

Ето, вече имаме намаляване на случайте след вчерашното магично хоро и заклинания на Кацаров от телевизионият екран.

24

Анонимен

преди 2 години

Вчера научното медицинско списание The BMJ помести статия, в която Брук Джексън разкрива многочислените нарушения, допуснати при провеждането на клиничните изпитвания на ваксината Фазер в Тексас.

23

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на Радев и Кацаров за толкова Смърт.

22

Полицаи Сатанисти

преди 2 години

Извинете защо МВР Перник и мутрите работят заедно в Сферата на нарко разпространението, про.ститутки и изтезания!?Разбирам че е по инерция от Борисов 3 но все пак сме в Европа а не в Киргизия!

21

Анонимен

преди 2 години

Болниците уж от месец са пълни, а все има места. Сигурно ги настаняват правостоящи.

20

Анонимен

преди 2 години

Обзалагам се, че от 145 починали не повече от 10 човека са на възраст под 50години и поне 135 са над 50 години. Въпроса е, къде беше държавата и защо не ваксинира всички над 50?

19

Математик Коронкин

преди 2 години

Това е вълната на непреболедувалите и измамени за ефективността на ваксините.

18

Аноним4о

преди 2 години

И статистиката ни ще се изкриви. Колко от разболелите се и починали ваксинирани са всъщност с фалшив сертификат и реално не са ваксинирани?

17

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните вероятно имат някаква защита, но всичко е относително и индивидуално. Вижда се, че има жертви и от тях... които вероятно ще бъдат повече с нарастването на % ваксинирани.

16

Анонимен

преди 2 години

Негативен рекорд а вчера хрантутниците сутринта на брифинга вместо мерки се хванаха за ръце.Гласовете в урните се оказват по-важни от едва дишащите в отделенията. Защо са ни мерки, когато имаме такива вдъхновяващи брифинги от телевизионния екран.

15

Анонимен

преди 2 години

И като ни ограничихте нас здравите неваксинирани да не ходим никъде, защо има пак толкова, а???

14

Анонимен

преди 2 години

Този Благоевград откакто е започнала пандемията все високи числа има. Че те досега по статистика трябва всички да са го преболедували!!!???

13

Кирил Петков-Канада

преди 2 години

Ваксоидиотите взеха да пълнят болниците и моргите. Не трябваше ли да с защитени?

12

aefan

преди 2 години

Много ми е чудно защо пък да са препълнени болниците - ето две статии от миналата година (вече никой не споменава колко легла имат болниците)https://***.bg/***/bylgariia/bylgariia-razpolaga-s-53-173-bolnichni-legla-2216431 - брой легла - общо интензивни - 2063 - действащи към март миналата годинаЕто и какви действия предприема правителството - намалява бройката на леглата за Ковид - намалява бройката на легла за лечение на Ковид - https://svobodnaevropa.bg/a/30930460.html