33

Анонимен

преди 2 години

До до 37 от славянин КАзвал съм ти го и друг път като залитнеш по тия високопарни приказки: ТЕПЪРВА ще ти се НАЛАГА да опираш до лекари. Не знаеш каква подла история е старостта като те налази.

32

Анонимен

преди 2 години

Наистина положението е като на война. Но тази война се води срещу нормалните, разумните хора. Война, с най-брутални методи - медиен терор, насяване на смъртен страх, отказ от лечение на всички други болести, ограничаване на елементарни човешки права на хората, които отказват да си инжектират експериментален препарат. Терор над децата, невъзможност на много хора да работят, респективно да изхранват семействата си. Война на живот и смърт!

31

Анонимен

преди 2 години

2 месеца срок за всички да се ваксинират. Антиваксърите, официално да регистрират себе си, в регистър. Да знаем, че се отказват.След това болниците спират да приемат и реанимират неваксинирани. Стоят си вкъщи и който оцелее.Маски навсякъде и тестове за всички неваксиниране..за театър, кино, вериги магазини, обществени сгради, работно място. За тяхна сметка.Затвор и доживот отнемане на правата на лекарите, които издават фалшиви сертификати.

30

Анонимен

преди 2 години

До до 26 от славянин "Ами нормално е в смъртниците наричани болници да умират хора, аз от 28 години не влизам в болница и живея!" А аз два пъти съм влизал за операция (единия път по спешност) и още 10 тина пак по спешност за лечение за последните 20 години и също живея. Даже доста добре живея, да са живи и здрави лекарите! Същото мога да кажа за безброй мои пзнати, които са излизали от болниците здрави. Жалко, че такива като теб си мислят, че техния опит е валиден за мнозинството.

29

Анонимен

преди 2 години

Кунчо вдигна ръце от вас. Гледа си спокойствието.

28

КОЛЕГА

преди 2 години

До Анонимен и всички подобни.Много сте смели, като няма за какво и за кого да носите отговорност. ПРИЗЛЯВА МИ, КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ВСЯКА СЕКУНДА СПАСЯВАМ ПЛАЗМОДИИ КАТО ВАС. ПРИЗЛЯВА МИ, КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЖИВОТИТЕ НА КОЛКО ЖАЛКИ ТВАРИ Е СПАСИЛА ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА! ЗАРАДИ ТАЯ КЛЕТВА СТЕ ЖИВИ. И ИЗБИВАТЕ ЧИТАВИ ХОРА С МАЛОУМИЕТО СИ!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Държава, която не може да вземе нещата в собствените си ръце.Не може да контролира мерките и да налага санкции.Не може и да арестува лекарите, които издават фалшиви сертификати.Жалка работа.

26

Анонимен

преди 2 години

До Талибан Ти нали си прочел. Няма да отнеме повече от 10тина думички. Изплюй камъчето. Покажи колко си начетен.

25

Анонимен

преди 2 години

Мангъров и Чорбанов трябва да се уволнят от държавните служби............По-скоро, за да падне бройката заразени и умрели. Индийските свещени крави на властта са по-важни от заблудените от тях хора.

24

Анонимен

преди 2 години

Да да,ама не! Евро- либерасти вън!

23

Талибан

преди 2 години

До 28Ако прочетеш няколко книжки няма да питаш

22

Анонимен

преди 2 години

До КОЛЕГА Супер, изобщо не се усещат лъжите и измислиците. Продължавай да съчиняваш.

21

Анонимен

преди 2 години

До Талибан "Миндов нашия народ е оцелял хилядолетия бе" Ко? Я пак? И кой е коренния етнос от българските земи, който е оцелял "хилядолетия"?

20

Анонимен

преди 2 години

То с всичко е така, още от училище започва ходене ей така да се отбие номера и резултатите са налице.

19

КОЛЕГА

преди 2 години

Вчера излязох след три седмици в КОВИД реанимация. В голяма болница. Само в отделението, което работя аз 99% от постъпилите пациенти- НЕВАКСИНИРАНИ. 100% от починалите- НЕВАКСИНИРАНИ. Трима ваксинирани в отделението за наблюдение- защото са кардиологично болни. Загубих пет ДЕЦА. Под 16 год. Обаче всички сте много умни! Колегата лекар няма смисъл да говори- МАЛЪК, НО ***, НАГЪЛ И БЕЗОТГОВОРЕН НАРОД! Лошото е, че умират не ***, а невинни покрай тях!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Господ здраве да ви дава българи.

17

Анонимен

преди 2 години

Хора живейте така че да не ви се налага да влизате б Нг болница щото .............иначе ви е спукана работата. В Бг среща с докторак е равно на смъррт !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо като пандемия.И смъртите са от болни бъбреци,сърце и т.н.,а не от ОВИ.Никога няма да се ваксинирам,като страхливите *** на БилиУиндоуса.Да живее Свободата и борба с лицемерите на живот и смърт!Вапцаров беше прав,че ковидните мекерета нямат вяра и следователно са малоценен вид.

15

Анонимен

преди 2 години

Българи господ здраве да ви дава и не по 1 и две деца а по 10 и много пари от сърце ви го пожелавам господ да ви дава.

14

Анонимен

преди 2 години

2009та българите гласуваха за УНИЩОЖЕНИЕТО на нацията !!!Да ви е честита Тиквата банкянска.