93

Анонимен

преди 2 години

Просто ни писна да ни лъжете. Сега е сезонът на грипа. И преди повече от половината от населението се разболяваше поне веднъж в годината от грип и си го караше в къщи, но сега вдигнеш ли малко температура и тичаш в болницата, щото те е страх да не си се заразил със смъртоносен вирус. Това е причината да са пълни болниците.

92

Анонимен

преди 2 години

"Aко те не го осъзнаят сами" Tака е, обаче политиците не искат да приемат, че не управляват всичко и че хората могат да мислят и сами.

91

Бай Коко

преди 2 години

ГЕРБ направиха толкова хубав живота на Българите, че вече им е все тая дали са живи или мъртви. Както знаем най уплашени и най трудно се разделят със живота богатите.

90

Анонимен

преди 2 години

Никой не държи сметка на болниците в, които умират толкова много хора от вируса, а това е добре дошло за тях... Всички се оправдават, че няма лечение, а потоците пари от пътеките за Ковид-19 пълнят джобовете им... Страхотен бизнес...

89

Анонимен

преди 2 години

Вижда се, че сертификатите не влияят по никакъв начин на заразяването и смъртността...Днес пак има около 6000 заразени и 145 жертви... С тях само убиват бизнеса и лишават хората работещи за него от доходи... Точно преди зимата... Това хуманно ли е? Защо не ваксинираха досега рисковите групи, а убиват хората от тях в болниците...? Правят го за да упражняват натиск върху всички останали да се ваксинират....

88

онбашията

преди 2 години

Ами като се препълнят леглата, може да почнете да връщате болните да си карат на чай и аспирин в къщи, и кой знае, смъртността може и да падне? За какво да се тъпчат в болници, като и без това болестта е НЕЛЕЧИМА? За да заразяват и останалите, които са отишли за нещо друго? На един състудент баща му точно такасе зарази и умря - беше в болница за нещо друго, но пипна короната и гушна босилека. Айде стигас тая мантра "няма места". Това е ДОБРЕ че няма места, не е заплаха.

87

Антиваксър

преди 2 години

Айде посмали малко, как така 85% не приемат че имало вирус,ами труповете по улиците от къде са, от небето ли са паднали?

86

Анонимен

преди 2 години

До славянинТочно така! И Мангъра го каза - чайчето, пижамката, аспирина. Никакви болници!

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"че затварянията работа не вършат,"Вършат - пролетта на 2020 Ковид в България беше рядкост.

84

Анонимен

преди 2 години

Поредното, дето се опитва да мине с евтин тарикатлък - да излъже, че тези, които са наясно, че затварянията работа не вършат, меслели, че няма вирус. Жалки опити за очерняне. Всички, които познавам, отдавна са наясно, че насилствените мерки нищо не решават. И ни един от тях не твърди, че няма вирус. Как намирате толкова безполезни пропагандатори?

83

и те така

преди 2 години

фигуранта каза че вирус нема , кацарОФ гореше маски . е как народа да приеме мерките и да се ваксинира ? що не питате гореспоменатите за техните действия ?

82

Анонимен

преди 2 години

До до 118 от славянин "Медицината те третира, не те лекува, научи се да правиш разлика между двете! Ако медицината ме беше лекувала, аз нямаше преди 28 години да и бия шута и да се откажа от нея!" Семантични гимнастики и за капак извод, който логически няма смисъл. Става дума за това, че медицината (или поне тази, от която ти така ревеш) се намесва чак когато се появи проблем. Ако деет години не си се разболявал от грип причината не е, че си "бил шута" на традиционната медицина, както твърдиш.

81

Анонимен

преди 2 години

До славянин Има ли поне един излекуван абендицит? А един глиобластом? Къде можем да видим списъка със случаите, които е излекувал и как е станало това?

80

Анонимен

преди 2 години

До до 115/117 от славянин Медицината те лекува, когато имаш проблем, тъй че няма как да стане тази работа. Ти буквално слагаш каруцата пред коня, следствието пред причината.

79

Анонимен

преди 2 години

До до 111 от славянин Значи най-голямото ти постижения със шаолинското знание е , че си преборил един по-сериозен грип? :))))))

78

О хо хо

преди 2 години

Добре, вярвам за гранулома. Обаче преди това трябва някой зъбодоктор да ти е отворил зъба с турбина, да ти е извадил гангренясалия нерв от кореновия канал и да ти е дапълнил канала без да доизлекува микробите от него!! Тъй че НЕ СТАВА САМО С ПРАНА! АЙДЕ ЛЕКА НОЩ!

77

Анонимен

преди 2 години

До до 96 от славянин Освен, че явно няма кой да ти слуша личните истории, какво искаше да кажеш? "Тежките" спортни травми, които са "погрешно диагностицирани" обикновено са свързани със ставни проблеми. Нищо от това няма обшо с разговора. Даже и ти го знаеш, затова не даваш пример как си ги разрешил с новооткритото ти "шаолинско знание". Нека позная: спрял си да тренираш професионално и така си си "разрешил" проблемите. Голям решение, няма що. Махни причината и готово!

76

Ц до 107

преди 2 години

И тогава още нямаше ли прана в обръщение, ами си се доверил на тия пр.ости докторя?

75

999

преди 2 години

Славянин нещо замлъкна. Що бе?

74

Бррр

преди 2 години

Славян сигурно е на 30 год. И най- големият му проблем е сухожилно разтежение...