25

Евроатлантик

преди 2 години

Ваксинирани близо 90 процента ,а болни бил.Значи трябва им и четвърта доза профилактична.

24

българин

преди 2 години

До: номер 23 Аз мисля различно. Не вярвам в конспиративни теории. Причината: Защото са недоказуеми, затова по-скоро спадат към митовете и легендите. Обаче, това не означава че няма конспирации!Помните ли - в началото уверяваха, че ваксините никога няма да станат задължителни. Станаха ли? Станаха!Добре, нека не го наричаме "конспирация". Да го наречем ЛЪЖА!

23

Анонимен

преди 2 години

Освен от фейсбук, други акредитирани иэточници които несъмнено докаэват твърдението ти, че ваксинираните раэнасят эараэата??? Или си просто един Руски тролец...

22

Анонимен

преди 2 години

В някои страни се набодоха поголовно и сега си нямат изкупителна жертва. Какви забрани да налагат на неваксинирани, като няма такива?

21

Анонимен

преди 2 години

До МмАаНн - за тестовете имат си много лаборатории, имат мобилни екипи в метрото, пред магазини, спирки или дори по магистралите. Гърците може и да се бунтуват, стачкуват, но не без причинно и от капризи, а разумно и още повече те са силно обединени като народ, свързани са, малко са тези, които се "отцепват" като напр. "познатите-непознати" - групировка от младежи .... но все едно...това няма да ви е интересно да четете.

20

Анонимен

преди 2 години

Е, още ли го наричате конспирационна теория този вирус? Държат да ни убияват с тези ваксини. Повече от всякога се надявам да има Господ, който да накаже тези ковид и вакса идеолози, които се оказаха по-фанатизирани от Ленин, Хитлер и Ким Чен Ун взети заедно.

19

Йон

преди 2 години

До дни, седмица две, същото ще последва и у нас.Заведения където обядвам, фитнес, други, пускат вече само след като ти сканират на телефона сертификат че си ваксиниран.Полупразни са, вярно е. Но спазват наредбата.Философи и антиваксъри имаме много. Пътувам по работа и в повечето страни тези мерки са факт. Без ваксинация, са считани за потенциални преносители на зараза и ограничени. Никой не ги иска.Този регион тук не сме известни с интелект, култура и дисциплина.Ще отнеме повече време.

18

Анонимен

преди 2 години

Точно в ваксинираните е проблемът. Те разнасят заразата, но пък имат сертификат. Просто идиотизмът е пълен. Лошото, че и тук идва. Не трябва да го позволим.

17

БЕЗБОЙКО

преди 2 години

До До 1За банките също.Изборните секции списъка може да продължи.......

16

Анонимен

преди 2 години

Голямо напъване да си набучиш отровите . Гърците обичат парите, както банкянски сикаджия кюлчета, така че няма да ги траят дълго.

15

Конспиратор

преди 2 години

И сега коя партия ще открадне парите?

14

Анонимен

преди 2 години

с 44 Хил лаборатории!

13

Анонимен

преди 2 години

Щом са послушни, да се тестват. Утре ще им заповядат да ходят без га.щи.

12

МмАаНн

преди 2 години

До Яна Как ли се правят 420 000 теста на ден?

11

До 1

преди 2 години

Разсъни се малко и пак прочети. Не искат отр. тест за посещаване на аптеки и супермаркети, а изискват такъв за влизане в магазини за НЕхранителни стоки.

10

Grom

преди 2 години

Изумен съм от гърците. Тия, дето протестират за щяло и нещяло, сега са кротки агънца... И то толкова много време.

9

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните държави се връщат към нормалността...

8

Яна

преди 2 години

6700 положителни да, но от 419409 теста! Това са под 2%. И починалите са 59, а не 300...

7

Анонимен

преди 2 години

С една дума: забранява се на здрави хора да пазаруват. Хващайте гората. Или по пещерите можем и без вас

6

Анонимен

преди 2 години

О, пак за държавата на фашисткия генералски режим, който сега се възражда? Как винаги се присъединяваме към губещите?