45

Анонимен

преди 2 години

Тез пък не разбраха ли, че скоро няма да имат такива големи приходи от туризма, както преди пандемията? Да си пренасочат икономиката в друго поприще. Те и Италия са най-големите ваксафашюги, че секнаха реките от туристически евраци и долари. Хубаво, ама вирусчо не го плашат течностите и пак има и ще има затваряне, ако ще и 100% да се набодат, и с трета доза даже.

44

ГОЧО

преди 2 години

А ваксинираните с положителен тест ще посещават ли магазините?

43

Стойчо

преди 2 години

Тровят въздуха храната и целта е да те боднат с иглата .После ти обясняват че без ваксинация няма демокрация!

42

Анонимен

преди 2 години

В България кога ? Кацаров ?

41

до видинчанина

преди 2 години

Да не вярваме на доктор Мангъров,че преболедувалите имат траен имунитет,а да вярваме на тебе......А кой беше ти по дяволите?!?!?!?

40

абе

преди 2 години

На тези гърци няма ли кой да има каже,че увеличеният брой заразени идва от увеличеният брой ваксинирани.Този факт даже ненужната и паразитна организация СЗО не отрича.Ваксините не спират циркулацията на вируса,даже му помага да мутира.При условие, че ваксинираните се ЗАРАЗЯВАТ и ЗАРАЗЯВАТ и в същото време ги пускаш да ходят където искат и да правят каквото си искат,как аджеба очакваш да падне броя на заразените?!?Меко казано шизофренично...

39

От Берлин

преди 2 години

До Ееее. Подкрепям! ВирусО е предтекста, а целта послушание/робство... 5 - 6 милиона умрели от Корона, и над 10 милиона от,, ваксините" след това-няма значение! Овцете станахме много на тази планета, и трябва да се контролират със здрава ръка в бъдеще! Бог с ВАС и пазете децата

38

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за мнението на Видинчанин-а!!! Ех, ако повечето хора мислят като теб... Но като чета тук и др.форуми, се отчайвам и обезверявам, че този народ ще спре да върви на "въпреки" ....

37

В.

преди 2 години

Още едно доказателство за негодността на ваксините и безмислицата да се правят тестове и да се дават разни псевдо сертификати..

36

гост

преди 2 години

До ВлАз пък без маска не контактувам навън защото го изкарах и знам какво е . Но и даже да ми се наложи да го повторя пак не бих избрал ваксините . А Вие не бъдете толкова самонадеян защото за разлика от прекаралите болестта вие сте критичните гостоприемници и заразаносители на всички мутации на вируса

35

Анонимен

преди 2 години

Рубладжиите на зеления чорап като ударят 1 трилион заеми скоро и приемат еврото, ще станем баш като гърците - фалирали, напълно загубили всякакъв суверенитет от територията си до собствените си зад.н.и.ци...

34

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен .#36 Какво ни интересува какво става в Гърция, Англия, Италия Германия , Сащ ..... - ние живеем в България , а тук всичко е различно от изброените.

33

видинчанин

преди 2 години

Драстична е разлкиката между Видин и Кърджали.И тази сутрин прочетох,че в Кърджали има 3 пъти повече ваксинирани.Ваксинирайте се хора,не го слушайте Мангъров.Той е инфекционист и ако нямаше КОВИД би лекувал тук там по някое разстройство и хепатит!Разберете,че фармаиндустрията печели от лечението,а не от ваксините.Домашно лечение струва няколкостотин лева,болнично няколко хиляди.Ваксината е евтина в сравнение с лечението.Не се връзвайте ,че преболедувалите имат траен имунитет.Не е така!

32

Анонимен

преди 2 години

Така се прави, гърците - еваларака. Тука само лигавщини.

31

Анонимен

преди 2 години

В Гърция не е дискриминация, в Англия, Германия, Италия, САЩ също не е. Но в България това е дискриминация. Чудно ми е тези дето протестират с тези аргументи, докога ще продължават да го повтарят - НЕ Е ВЯРНО.

30

Вл

преди 2 години

Само някои ваксинирани се разболяват и евентуално разнасят заразата. Аз самият бях контактен на болен и по всички правила на вирусологията трябваше да се разболея, но не ми стана нищо. Познавам и други ваксинирани, които след дълъг контакт с болен не се разболяха, а и не предадоха зараза на никого. От друга страна, в работата ми в момента има двама болни ваксинирани - без усложнения.

29

българин

преди 2 години

До: номер 26 Да, има! Един от докторите които гледах на пресконференцията с министър Кацаров обяви, че се е ваксинирал с две дози, и после се е разболял. Естествено, вече е оздравял.Познавам много колеги и приятели също ваксинирани и болни.Имам акаунт но не ползвам Фейсбук.

28

Анонимен

преди 2 години

До 26: Според теб защо напълно ваксинираните кмет на София Йорданка Фандъкова и Главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев бяха под карантина две седмици? Защото ваксинираните не заразяват ли? Между другото, какво става с Кунчев? Карантината му изтече, а той още е в болнични. Май е зле.

27

българин

преди 2 години

В Гърция гледах по телевизията наш кореспондент на БНР. Там са ваксинирани около 50%, а целта им е да са минимум 90%. Според психолози, причината е негативната кампания: "Ако не се ваксинирате ще умрете и ще ви увият в полиетиленов чувал".И други глyпocти.И тук виждаме същия ефект!

26

Анонимен

преди 2 години

26, във всяка болница вече има и инжектирани болни с ковид след това. Или твърдиш, че те само боледуват, но не са заразни? Запази смехотворните си твърдения за някой лелински форум, в който се самонадъхвате десет парчета - ковидари и не разсмивай широката общественост.