11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Колко да учат, навремето имаше един ирански студент в БГ, дето каза най-точно нещата......та челяка каза - "На теория сте много добри, обаче на практика сте нула".....хахахахахаха :))) Нема какво да се каже повече, трагично-комична е ситуацията в здравеопазването и не само в тази област :))

10

Анонимен

преди 2 години

един стартъп за мотики и за лопати няма ли да инвестирам в него. нищо те неволята и гладът са най добрите учители. скоро.

9

Анонимен

преди 2 години

Българина от какво да се стресне вече, то за 30 г. какво ли не му мина през главата......хахахахаха :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Да след изборите ще стане локдаун, макар и доста закъснял. Но до изборите трябва хувабо да се омешаме, та който е още здрав да се разболее. Господата от служебното искат да са хубави през очите на народа и западните господари. Нямаши нужда от този зелен сертификат.

7

Анонимен

преди 2 години

Ориончо, да не получиш пожизнен ТЕЛК, а?

6

...

преди 2 години

И вие ли искате да отхапете от месото на народа бееее.....Ти като си фармацефт, след като направиш ваксинация, ще правиш ли мониторинг в първите 15 мин, както се препоръчваше? А в случай на проблем как ще действаш, лекар ли си? Защо искате по 10 лв за цовид рецепта, с какво тя се различава от нормалната рецепта? Нали ако си с ковид си или в карантина или в болница, каква първа линия? Каквото и да говорят, както и да го казват - все за пари...

5

Орион Рептилоид

преди 2 години

Всички Аптеки Телкове и посещаващи Болници трябва да им бъдат забранени пенсиите или правото на стъпване в подобни заведения без Сертификат за завършена минимум 2 дози Игла.

4

Как ли пък не

преди 2 години

Там не си мият ръцете и работят с мръсни пари.

3

Дори напротив

преди 2 години

На някой места вече има дискриминация към ваксинираните. Ако кажете че сте с ваксина и няма да ви продадът хляб и допуснат в магазина.

2

Анонимен

преди 2 години

продавам турски домати 2 лв кило

1

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Махайте пейките в парка че пак се разпищолиха