40

Alex

преди 2 години

Слушайте Мангъров и фейсбук и ще се оправите .Колкото е по *** народа на една държава толкова повече вярвя в конспирации а България е на първите места. Развитите държави преминаха и излезнаха от това но тук е пълно с имбицили .

39

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев препоръча блъди мери, и текила с лимонче.

38

до 37

преди 2 години

Отношението е двупосочно. Когато са ви мафия, убийци и некадърни, всичко е ок, но, когато те ви кажат, че сте дърти - голяма драма.

37

Dinosaurus

преди 2 години

Откакто възрастните не са електорат на БСП и откакто паднаха на 12% в НС, болшевиките наказват "неверниците" със...смърт. Даже народен съд не им трябва, направиха си преврата и сега сме в постреволюционна ситуация. Възрастните, и не само, са странични жертви. Обаче Корни само да кихне влиза в болница на системки да не се похаби случайно, синчето в САЩ, дъртите да изгорят (Мангъров), вече не могат да бачкат за БСП

36

Сосидж

преди 2 години

Най- разочаровани от ситуацията са хората, които твърдят, че вирус няма и Бил Гейтс ги чипира- тъ айръни. Ем нарушавате правата на лекарите в изборът и кого да лекуват- техните знания- техен избор.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Какво значение има дали е ваксиниран, ако си е плащал данъците? Вие какво предлагате здравно осигурен неваксиниран да не го лекуват, а ваксниниран, но здравно неосигурен да го лекуват така ли?

34

Анонимен

преди 2 години

Нали лекарите са мафия и убиват. Що ходите сега при тях? Ходете при Мангъров! Ходете по молове. Ядете пасти!

33

Италия миналата

преди 2 години

Сега ясно ли е? Какво вече писах. Болните са толкова, че много скоро (до дни) ще се избира кой да живее. Възрастните, ако няма как да се стабилизират вкъщи, ще се отписват преди да са получили каквато и да е помощ. Ще бъде като в Италия миналата. Знам, че звучи гадно, но не виждам как ще се промени, ако останем и мин. още две седмици отворени до изборите. Наистина, Бог да ни е на помощ.

32

Преди 13 години

преди 2 години

баба ми почина от грип. Беше на 84. В болницата са имали абсолютно същото отношение и подобно изречение("Тази дъртата за какво сте ни я довели"). Във Вликобртания видях как се грижат за 102 годинша жена и лекарите споделиха, че може и още да поживее. Разликата е от земята до небето! Не са виновни хората за драмите с модерната болест! Виновни са политиците и работещите в сферата на здраввеопазването! Липсва елелементарно човешко отношение! СРАМ!

31

Анонимен

преди 2 години

Като слушам какво правят някои лекари и какви ги говорят някои учители и се ужасявам къде живея.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28---- Медиите имат най-голямата заслуга болниците да се препълнени с нонстоп ковид пропаганда и плашене вече близо две години.

29

Не забравяйте

преди 2 години

Да носите разрешено оръжие, когато водите близък в болница.

28

Анонимен

преди 2 години

И? Алибегов ко каза? Ходещите на протести срещу ваксини и сертификати също сигурно имат мнение? Не? Нямат?! Точно сега... Тц, тц, тц. Е, Мангъов преди малко имаше. Съчки събира. Ето, събира.

27

fdsfsd

преди 2 години

В по-малки населени места и бърза помощ не идва ако им кажете, че е човек над 60 години. Принуждават ни да лъжем.

26

Анонимен

преди 2 години

Дали е ваксиниран той и близките му? Логично е лекаря да пита защо го карат при условие ,че резултатите са добре.Те искат да се отърват и лекарите да се грижат.Да вземат да се погрижат за родителя си.И отново ваксинирани ли са?

25

Йе идиоти

преди 2 години

Да се бяхте държали по-отговорно последните месеци и да спазвате мерките, така че слабите да не се заразяват и болниците да не се пълнят!! До вчера ревахте против мерки, днес ревете, че няма място в болниците!Ще разберете по трудния начин, че в този живот има "или,или",а не "и,и" !!!

24

Анонимен

преди 2 години

Всеки хриптящ на опашката за интензивното и неговите роднини трябва да бъдат питани от журналистите - "Ваксинирани ли сте? Защо не сте ваксинирани? Как решихте да се откажете от леснодостъпна и безплатна за вас защита? Много ли страдате сега? Смятате ли, че сгрешихте, че не се ваксинирахте?"

23

Анонимен

преди 2 години

Маргарини на дърво ЯдАт моето листо... към гробищатае казала жената й е права на 87 г. към родилното ли да ходи...

22

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЛЕКАРИТЕ ИСКАТ ДА ВЗИМАТ ПО 1000 лж. БЕЗ ДА СЕ ОЦАПАТ, И ПОСЛЕ НА МАЛДИВИТЕ С ЛЮБОВНИЦИТЕ МЕД. СЕСТРИ

21

Анонимен

преди 2 години

Да направят проверка по документи човека може да лежи в болницата.