100

Анонимен

преди 2 години

Николай, "Просто си разсъждавам, много ми се иска да видя справка за жертвите преди пандемията починали от или с грипен вирус.Не се заяждам просто ми е интерено дали здравната система е водила така статисктика." ------------------------------------ Не съм гледал в НСИ, но в сайта на нашата РЗИ има такава статистика, също текущо инфо за какви ли не други заразни случаи. Явно не крият, щом винаги е на сайта.

99

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че докторите имат много лошо отношение към възрастните пациенти (80+), независимо от диагнозата. И това беше така и преди 2-3 години, когато Ковид нямаше и здравната система не "издъхваше". Казвам го от опит, защото съм го виждал с очите си десетки пъти. Буквално не ги лекуват. Вземат ги в болница само за пътеката. А сега просто не ги вземат, защото няма места. Резултата е същия.И като си помисля, че в началото им плясках от терасата ! Б а л ъ к !!!

98

Анонимен

преди 2 години

Лекарят си е "прав" за себе си, защото е на заплата и не му пука кой ще умре... Плюс това те не знаят как да процедират с тази инфекция от вируса... Затова се разчита повече на ваксините... За ваксините никой не носи отговорност...

97

Сатана

преди 2 години

Дреме му на дядката за маските/бурките и ваксините/буламачите ВИ...

96

Гхйкккклллл

преди 2 години

Лекарите се уплашиха повече от този измислен вирус Вируса се нарича игра на цифри когато им скимне такива цифри говорят

95

Анонимен

преди 2 години

аре още една суха съчка си заминава ... нъл тъй бе мангър ?

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 Какво има да разбираме, като и при ненатоварена система, смъртността е висока. По-добре, че не го приемат. Не се натискайте за болниците. Там умират всички.

93

Анонимен

преди 2 години

Ако искате да умрете или да станете инвалиди отидете в болницата в Панагюрище

92

Анонимен

преди 2 години

До 123Да,а ти ще дойдеш от полето,където си роден и израсъл и ще почнеш да вършиш тяхната работа.Нали така о.т.ворко

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91Ама ти си бил много голям специалист по имунология,вирусология,инфекциозни заболявания и сигурно цялата медицина!!!Какво чакаш като си толкова наясно с нещата а не почнеш да даваш и здравни съвети?***...

90

До Николай

преди 2 години

Статистиката за САЩ за 2017/2018 на смъртните случаи свързани с грип са 52 000, а за 2018/2019 - 28 000. До момента смъртните случаи свързани с ковид са над 700 000, пак само за САЩ.Можеш да намериш статистики в нета. Проучи източниците и си направи сам изводи :)

89

Активист на БСП

преди 2 години

Ей ,тия доктори от ГЕРБ, милост нямат!!!!

88

123

преди 2 години

Повечето от докторите не са за тази работа, а за полето.

87

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега защо толкова хора умират от ковид!!!Ми просто на престилките не им пука за вас.

86

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е не в доктора, а в тези, които са го ПРИНУДИЛИ да избира кого да спасява.---==----Антиваксърите са го принудили. Цял свят разбра, че ваксините не предпазват на 100% но намаляват натиска върху здравната система десетократно. И като има достатъчно ресурс за обгрижване на болните, смъртността и сред тежкоболните пада. Но антиваксърите не го разбраха. Антиваксърите и в Столипиново и в Лозенец се плашат от чипиране, наночастици, мутации и стерилитет.

85

До Николай

преди 2 години

Ами виж справката за умирания по седмица за последните пет години. Ако кажеш къде откъде троллиш по цял ден ще ти я донеса лично.

84

Котка

преди 2 години

До НиколайИ аз се сещам за свuнckия грип 2008 някъде. Мряха деца, бебета, родилки...мазало беше. *** кой ти ги брои тия работи.

83

Анонимен

преди 2 години

Ако тази фраза на лекаря бе записана - вече да бяха го изхвърлили от там Но като няма запис той ще отрича всичко и дори ще се опита да изкара виновни болните

82

Аууу!!!

преди 2 години

До До всекиИ кат отвориш - кво? Маска ли нямаш у вас, що ли?Ей нacpахтe се от страх начи.

81

До 85

преди 2 години

А ти да помниш други случаи, в коиъо болниците да се препълнени с болни, лекарите да казват, че не слогват и да умират само на ден по 200човека от един и същ вирус?И аз не се заяждам. Само те питам.