104

На ви демокрация

преди 6 месеца

Кой не скача е червен на видемокрация

103

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименАнтиваксърите не се плашат от чипиране, наночастици, мутации и стерилитет.Те се плашат от това, че забраниха ваксината на Модерна в 5 европйски държави. Плашат се от това, че ваксината Янсен предизвиква съсиреци в мозъка. Плашат се от това, че европейският парламент разглеждат резолюция за обезпечаване на жертвите от ваксини които само от Файзер са 435 779. europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_BG.html

102

Анонимен

преди 6 месеца

Николай, "Просто си разсъждавам, много ми се иска да видя справка за жертвите преди пандемията починали от или с грипен вирус.Не се заяждам просто ми е интерено дали здравната система е водила така статисктика." ------------------------------------ Не съм гледал в НСИ, но в сайта на нашата РЗИ има такава статистика, също текущо инфо за какви ли не други заразни случаи. Явно не крият, щом винаги е на сайта.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Истината е, че докторите имат много лошо отношение към възрастните пациенти (80+), независимо от диагнозата. И това беше така и преди 2-3 години, когато Ковид нямаше и здравната система не "издъхваше". Казвам го от опит, защото съм го виждал с очите си десетки пъти. Буквално не ги лекуват. Вземат ги в болница само за пътеката. А сега просто не ги вземат, защото няма места. Резултата е същия.И като си помисля, че в началото им плясках от терасата ! Б а л ъ к !!!

100

Анонимен

преди 6 месеца

Лекарят си е "прав" за себе си, защото е на заплата и не му пука кой ще умре... Плюс това те не знаят как да процедират с тази инфекция от вируса... Затова се разчита повече на ваксините... За ваксините никой не носи отговорност...

99

Сатана

преди 6 месеца

Дреме му на дядката за маските/бурките и ваксините/буламачите ВИ...

98

Гхйкккклллл

преди 6 месеца

Лекарите се уплашиха повече от този измислен вирус Вируса се нарича игра на цифри когато им скимне такива цифри говорят

97

Анонимен

преди 6 месеца

аре още една суха съчка си заминава ... нъл тъй бе мангър ?

96

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 91 Какво има да разбираме, като и при ненатоварена система, смъртността е висока. По-добре, че не го приемат. Не се натискайте за болниците. Там умират всички.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Ако искате да умрете или да станете инвалиди отидете в болницата в Панагюрище

94

Анонимен

преди 6 месеца

До 123Да,а ти ще дойдеш от полето,където си роден и израсъл и ще почнеш да вършиш тяхната работа.Нали така о.т.ворко

93

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 91Ама ти си бил много голям специалист по имунология,вирусология,инфекциозни заболявания и сигурно цялата медицина!!!Какво чакаш като си толкова наясно с нещата а не почнеш да даваш и здравни съвети?Тролове...

92

До Николай

преди 6 месеца

Статистиката за САЩ за 2017/2018 на смъртните случаи свързани с грип са 52 000, а за 2018/2019 - 28 000. До момента смъртните случаи свързани с ковид са над 700 000, пак само за САЩ.Можеш да намериш статистики в нета. Проучи източниците и си направи сам изводи :)

91

Активист на БСП

преди 6 месеца

Ей ,тия доктори от ГЕРБ, милост нямат!!!!

90

123

преди 6 месеца

Повечето от докторите не са за тази работа, а за полето.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Разбрахте ли сега защо толкова хора умират от ковид!!!Ми просто на престилките не им пука за вас.

88

Анонимен

преди 6 месеца

Проблемът е не в доктора, а в тези, които са го ПРИНУДИЛИ да избира кого да спасява.---==----Антиваксърите са го принудили. Цял свят разбра, че ваксините не предпазват на 100% но намаляват натиска върху здравната система десетократно. И като има достатъчно ресурс за обгрижване на болните, смъртността и сред тежкоболните пада. Но антиваксърите не го разбраха. Антиваксърите и в Столипиново и в Лозенец се плашат от чипиране, наночастици, мутации и стерилитет.

87

До Николай

преди 6 месеца

Ами виж справката за умирания по седмица за последните пет години. Ако кажеш къде откъде троллиш по цял ден ще ти я донеса лично.

86

Котка

преди 6 месеца

До НиколайИ аз се сещам за свuнckия грип 2008 някъде. Мряха деца, бебета, родилки...мазало беше. *** кой ти ги брои тия работи.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Ако тази фраза на лекаря бе записана - вече да бяха го изхвърлили от там Но като няма запис той ще отрича всичко и дори ще се опита да изкара виновни болните