80

Николай

преди 2 години

Просто си разсъждавам, много ми се иска да видя справка за жертвите преди пандемията починали от или с грипен вирус.Не се заяждам просто ми е интерено дали здравната система е водила така статисктика.

79

Клетвата на Хипократ

преди 2 години

Е избирателна. Хваща дикиш през трима.

78

wtf

преди 2 години

До 71, в живковото време изобщо нямаше да разберем, че има проблем, защото щяха да скрият от нас. Чернобил не ти ли стига? А 1968? Щом толкова ти липсва живковото време, хващай влака и "домой". Там поне ще си при първоизточника, а не при слугинажа.

77

Cat

преди 2 години

Съд за този лекар!

76

ъъъ

преди 2 години

Е ква стана тя - от "никой да не умре без лекарска помощ", минаваме на "никой да не умре неваксиниран".

75

Задръстени

преди 2 години

С мания за просветленост.

74

Много ясно

преди 2 години

Баш така си беше и през соца. Когато викахме линейка за дядо, отказваха изобщо да идват, щото бил над 70. Не се напъвайте да обяснявате за "прекрасния" Живков режим, защото има хора, които помнят. А в оня край социализмът изобщо не си е тръгвал, не и в умовете на хората. Медицинският принцип да се бориш за всяка минута живот на ВСЕКИ човек не е бил приоритет на партията-майка.

73

хехе

преди 2 години

Да иде при Мангъров да му направи едно чайче.

72

До всеки

преди 2 години

Прав сте. Аз съм ваксиниран, но го лепнах. Както и да е. Самоизолирах се, пазаруват ми и стоях вкъщи осми ден. Вчера една ненормална комшийка събрала децата от блоковете и ми чукат на вратата?! За Хелоуин. Едното се опита да отвори, опипа бравата. После сигурно яде бонбони, това са малки деца. А историята показва акъла на повечето ни сънародници. Даже въпросната подхвърли на вратата, че съм вътре, но нарочно не отварям. А може би, да бях отворил?! Не знам вече, с този народ няма оправия.

71

Анонимен

преди 2 години

Като в болниците са некадърници,защо се натискате да ходите там?

70

хахах

преди 2 години

Да го бяха ваксинирали като се притесняват за здравето му.

69

Анонимен

преди 2 години

За родителите на премиера или президента хеликоптер ще пратят.. нямам думи. Всички "политици" са за изриване.

68

Анонимен

преди 2 години

Детския лекар Мангъров каза,че вируса не е страшен.Защо ходите на лекар? Вие вярвате на него.Каза ,че ваксината няма ефект ,а в Португалия на пример където са ваксинирани всички възрастни,празни са болниците и умира по един двама човека на ден.Те са и два пъти повече от нас.Мангъров ще спаси България.Можеби целта на Мангъров е зла и политическа.Дали е така?Той каза ,че зеления сертификат е дискриминационен.Защо в ЕС навсякъде е приет?

67

Анонимен

преди 2 години

Аве защо по Живковото време подобни неща не се служваха и не можеше да се случат? Такъв лекар щяха да го емнат няколко институции и нямаше да си намери място . Сета е страшна анархия навсякъде.Има уж някакви институции само за заплати.

66

Анонимен

преди 2 години

Язък . Млади хора на по 87 години . Живота е пред тях .

65

Митев

преди 2 години

До АнонименИ като снимаш ще се освободи легло или от нищото ще падне още едно?!

64

Анонимен

преди 2 години

В болниците повечето са некадърници и хората умират. Който може заминава да работи в чужбина за в пъти по-големи заплати. Спасението на давещите е в ръцете на самите давещи се. Мед с био лимон с корите, инхалации с физиологичен разтвор, малко алкохол, големи дози вит. Ц, цинк, селен, разнообразие от плодове, зеленчуци и здрав сън.

63

всеки

преди 2 години

е отговорен за здравето си. Млади и стари, ваксинирани и не ваксинирани. Пазене, маски отбягване на контакти- това е истината. Не трябва лекарите да са поставени в ситуация да избират. Стегнете се и се пазете. В кварталния супер маркет цял ден се разхождат старци с маски под брадата, а после сядат на пейките заедно да обсъждат политиката. Ваксинирани познати се юрнаха по развлечения, прибират се вкъщи при деца и възраст. Поведението на някои е брутално, неморално, ненормално в предвид обстановка

62

Анонимен

преди 2 години

Престъпния режим на диктатора Радев ни докара до тук

61

Митев

преди 2 години

Мъдрото управление на Радев и слагачите му доведе до това да се избира кого да лекуват и кого-не. Сякаш сме на война: спасяват "переспективните" поради липса на ресурси за всички.