42

Анонимен

преди 2 години

Гледай ся какво става. Значи имат симптоми на настинка и грип. Тестовете за КОВИД 19 са отицателни. Вариантите са 2. 1. Тестовете са калпави.2. НЯМАТ КОВИД МОЙ ЧОВЕК. Имат настинка или грип. Това от миналата година все питат хората. Какво стана с Грипа? Всяка година имахме по 9-12 хиляди умрели от грип. За миналата година 0. От Ковид за 2г са 25 000.

41

Анонимен

преди 2 години

Грипът е бил изяден и вече не съществува. Сега всичко е Ковид. Аз като се сетя как преди измислиците им повече от половината колеги хващага грип през зимата - сега всичко това ако го пишат на измисления си вирус ще изкарат няколко милиона болни!

40

Този

преди 2 години

за какви вируси и тестове говори!!!!! Още ли не е разбрал истината за постанавката "К19"..

39

Анонимен

преди 2 години

НЗОК от поне 1 седмица обсъждат тоя в-с с безплатните лекарства, отпускани от личните лекари.... Ама те, ако спят - очакват, че и вируса ли спи, бре?!

38

Анонимен

преди 2 години

Верно ли? Ама то вероятно и някои други вируси и заболявания съществуват под слънцето! Вие това едва сега ли го разбрахте? Ми не са само съчинените ви ковидни истории.

37

Гроби Таласомо

преди 2 години

До СтандартДофторят, ку ми бръкне така, че му оповръщам кабинетят;)))

36

Анонимен

преди 2 години

А къде отиде грипът? Миналата година имаше тестове и за грип, когато някой се окажеше с няколко отрицателни за ковид теста! Сега защо няма?

35

Гроби Таласомо

преди 2 години

Алп биката Сомор-Улят почва ви финтира и тестовет, не само факсините. Нещо става дофторе, еми тва става;))) Гаври ва;)))

34

House M.D.

преди 2 години

Другарят Миндилов защо не каза кой е производителят на антигенните тестове?

33

PCR, батка

преди 2 години

Още преди 25 години д-р Кари Мълис, създателят на този тест, е натъртил изрично, че тестът не е предназначен за поставяне на точна диагноза на каквато и да била инфекциозна болест. Така че кой е болен от Ковид-19 и кой не е си остава въпрос на глобалния "дневен ред", а не чисто медицински проблем. Пишете там според нарежданията отгоре и не се чудете излишно. Колкото трябва, толкова ще са болните.

32

Анонимен

преди 2 години

Ало докторе случайно за грип чувал ли си? Тествай ги за грип.Аз кой не разбира от медицина ли да ти давам съвет. И после като ви кажат че не разбирате и за нищо не ставате се сърдите.Даже аптекарите повече разбират от вас. Адски малко са лекарите специалисти и чист късмет е да попаднеш на такива. 90% от лекарите халхабер си нямат от медицина.И не веднъж съм чувал приказката Ако не ти мине ела пак.

31

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже, че повечето имаме имунитет към ковид и сега вече може да се разболяваме и от обикновен грип?

30

Анонимен

преди 2 години

Дедето донесе вирус от градината, два дни преди това си правих тест-отрицателен, на него му правиха тест-отрицателен, изследваха го-вирус със сигурност (то има и други не само ковид). Отивам при джипито да за болничен два дни да го гледам и да ми изпише нещо за възпаления от вируса синузит, казвам му, че сме с отризателни тестове и той ми вика-направи си пак?! Защо, всеки ден ли да си правя и до кога, до положителен резултат ли?! Луда работа ей!

29

Д-р Ох Боли

преди 2 години

Докторе...ами тестовете ви не стават бе,докторе!Както и от ваксините ви.нищо не става!

28

Анонимен

преди 2 години

Изглежда са очаквали, че хората ще се втурнат да се ваксинират и са приготвили отрицателни тестове за този етап, за да покажат, че сертификатът работи. После са изпуснали тестовете без да дочакат покачване на ваксинацията. Ама нищо, ще замажат положението някак. И без това ваксърите се връзват на всичко.

27

АнонимеН

преди 2 години

ДОКТОР МИНДИЛОВ: АКО НЕ ГОВОРЯ, ЧЕ РАДЕВ НЕ Е ВИНОВЕН И, ЧЕ НЕ ИЗПИСВАНЕ ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ МУ АНТИБИОТИЦИ ЩЕ МЕ УВОЛНИ ИНАЧЕ СЪМ СИ ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР С ЛЪЖИТЕ МИ!

26

АнонимеН

преди 2 години

90% ОТ ЛИЧНИТЕ ИЗПИСВАТ БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ ! НО ДОКТОР МИНДИЛОВ КАЗВА, ЧЕ НЕ БИЛИ! ТАКИВА КАТО ТОЯ СА ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР И СИ ГО ЗНАЯТ!

25

Анонимен

преди 2 години

В момента явно са пуснали отрицателните тестове.

24

Анонимен

преди 2 години

Пиете, пушите, шмъркате, бодете се, мушкате или ви го мушкат познати и не толкова познати. Ама ви страх от ваксината да не ви причини нещо дето е от 2004-та и са ваксинирани милиарди. Е, това не мога да го рабера?

23

до ваксърите

преди 2 години

Добре дошли в заведение "От Деветия кладенец". Заповядайте да си гребнете малко от специалитета ни- студена водица.